מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריטות שיטחיותאבינועם27/06/2011
ד"ר שלום
היום קיבלתי כמות של ספרים חדשים, אחרי עשר דקות שהם עמדו בתוך שקיות נילון רגילות (סגורים אבל לא אטומים השקיות היו קרועות קצת בגלל הפינות החדות של הספרים) פתחתי אותם והתחלתי למיין, בכול אופן אחזתי מס' ספרים בבת אחת ונשרטתי בכמה מקומות ביד, לא ירד לי דם אבל לא התעסקתי עם השריטות יכול להיות שאם הייתי לוחץ עליהם אז היה יורד קצת דם. בכל אופן הסתכלתי על הספרים וראיתי כמה נקודות אדומות בפינות, אני לא יודע אם זה דם או אם השליח שהביא לי את הספרים נישרט כי הפינות של הספרים מאוד חדות. בהנחה שמדובר חלילה בדם של נשא שבמקרה הגרוע עמד עשר דקות באויר בשקיות ניילון הקשורות (הייתי במקום ממוזג) לא היה מדובר בכמויות של דם אם זה בכלל דם, בהנחה שכן האם יש חשש הדבקה אם זה שרט אותי שריטה שיטחית (לא עמוקה) שיתכן שעברה את העור? אני ממש חושש, האם החשש מוצדק? האם יש איזה שהוא סיכון?
לתשובתך אודה, אנא אם יש איזה שהוא חשש או צורך בבדיקה אמרו לי בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטות שיטחיות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/06/2011לא נשמע לי כארוע מסכן בהדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)