שריטות שיטחיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריטות שיטחיות
    אבינועם
    27/06/2011

ד"ר שלום

היום קיבלתי כמות של ספרים חדשים, אחרי עשר דקות שהם עמדו בתוך שקיות נילון רגילות (סגורים אבל לא אטומים השקיות היו קרועות קצת בגלל הפינות החדות של הספרים) פתחתי אותם והתחלתי למיין, בכול אופן אחזתי מס' ספרים בבת אחת ונשרטתי בכמה מקומות ביד, לא ירד לי דם אבל לא התעסקתי עם השריטות יכול להיות שאם הייתי לוחץ עליהם אז היה יורד קצת דם. בכל אופן הסתכלתי על הספרים וראיתי כמה נקודות אדומות בפינות, אני לא יודע אם זה דם או אם השליח שהביא לי את הספרים נישרט כי הפינות של הספרים מאוד חדות. בהנחה שמדובר חלילה בדם של נשא שבמקרה הגרוע עמד עשר דקות באויר בשקיות ניילון הקשורות (הייתי במקום ממוזג) לא היה מדובר בכמויות של דם אם זה בכלל דם, בהנחה שכן האם יש חשש הדבקה אם זה שרט אותי שריטה שיטחית (לא עמוקה) שיתכן שעברה את העור? אני ממש חושש, האם החשש מוצדק? האם יש איזה שהוא סיכון?

לתשובתך אודה, אנא אם יש איזה שהוא חשש או צורך בבדיקה אמרו לי בבקשה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריטות שיטחיות

הוספת תגובה

• שריטות שיטחיות - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    28/06/2011

לא נשמע לי כארוע מסכן בהדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו