מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשותאבי19/03/2009
אני מרכיב עדשות וגם משקפיים ולפעמים אני רואה מטושטש בעדשות ולפעמים אפילו אני בלי עדשות אני רואה כמו זבובים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות
אורטל לביא21/03/2009ראשית אם הינך רואה מטושטש עם העדשות או שהגיע הזמן להחליפן או שהן לא נקיות מספיק וצריכות לעבור ניקוי יותר יסודי/להחליף תמיסה.
לגבי הזבובים בשדה הראייה זוהי תופעה מוכרת שלא גורמת נזק.(בד"כ קורה כי הויטריאוס הופך להיות נוזלי יותר ופחות ג'לי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוור בלילה מהאורות של הרכבים ממולאיל16/03/2009
שלום אני בן 55 . בלילה הסינוור מקשה מאוד לנהוג. ללא משקפיים אינני חש סינוור. המשקפיים הרגילות שלי, אנטי ריפלקס, לא מועילות לבעיה. כמה שנים אני משתמש בעדשות כתום צהוב וזה הדבר היחיד שעוזר לי חלקית, לא באופו מלא. האם עלי לקנות עדשות כתומות פחות כהות, או שיש דרך להתאים את מידת הכהוּת? או פתרון אחר שאתם מציעים?? בתודה. איל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוור בלילה מאורות רכבים
אורטל לביא17/03/2009יש שלושה דגמים של עדשות מסננות צבע(לראיית לילה) ובכל דגם יש אפשרות לכהה/בהיר אם אתה לא מסתדר עם הכתום אתה יכול לנסות מסנן בצבע אחר.
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת15/03/2009
יש לי צילינדר בשתי העיניים: 3.25 - ו- 3.75 - ומספר- 0.75- ו- 1.25- בהתאמה. אני בדרך כלל בוחרת מסגרות מלבניות כאלה (אילו שמודרניות) לא גדולות לכיוון קטנות. ותמיד יש לי את ההתלבטות לגבי מה עדיף לי לגבי עובי העדשה? עובי 1.6 או 1.67 מה דעתך באופן כללי? האם עובי של 1.6 יהיה נורא כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר
נתנאל סילם16/03/2009העובי מאוד תלוי בזוית של הצילינדר וכמו כן בגודל המסגרת אם המסגרת קטנה מאוד לא יהיה הבדל מהותי בעובי העדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ליאת16/03/2009זוית הצילינדר שלי היא : 10 מעלות בעין אחת ו- 165 מעלות בשנייה איזה עובי כדאי לי בהנחה שהמסגרת לא גדולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מספר לקנות? עדשות מגע חודשיותעדי13/03/2009
הייי.. המספר שלי במשקפיים הוא: ימין:5.75- צילינדר 0.5- שמאל:5.25- צילנדר 0.75- איזה מספר של עדשות מגע חודשיות אני צריכה לקנות? (של ג'ונסון אנד ג'ונסון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מספר לקנות? עדשות מגע חודשיות
אורטל לביא14/03/2009עליך לעבור בדיקת התאמה לעדשות מגע אצל אופטומטריסט והוא יתן לך מרשם לעדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה נעשית עם עדשות מגע?
עדי16/03/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה נעשית עם עדשות מגע?
אורטל לביא17/03/2009הבדיקה אמורה להיעשות בשני שלבים,הראשון בודק מהו המרשם,נתוני קרנית,יובש,וכד'
ואילו בשלב השני מרכיבים עדשות מגע ובודקים,תחושה,תזוזה,חדות ראייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד12/03/2009
אני כמעט בן 16 ועברתי בגיל צעיר היפרדות רשתית בעין שמאל, הניתוח לא צלח וגם לא סדרת הניתוחים שאחריו, כתוצאה מכך אבדתי באופן כמעט מוחלט את ראייתי בעין זאת,בעין ימין אני רואה 6/6 עם משקפיים,אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל לא מצאתי מקום יותר טוב, האם יתנו לי רישיון במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון נהיגה
נתנאל סילם12/03/2009דוד היקר
בבדיקת ראיה לרישיון הבקשה היא לראות עם או בלי משקפיים 6/12 לפחות בעין אחת (לרכב פרטי)
כך שאם בעין הטובה אתה מגיע ל6/6 לא תהיה בעיה לקבל רשיון(כמובן שיש עוד בדיקות שצריך לעבור) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשה רכה מתאימה לבעלי צילינדר?יוניתה11/03/2009
אני מרכיבה משקפיים מאז שאני מכירה את עצמי ודי פשוט נמאססססס, הייתי אצל רופא עיניים לפני 10 שנים והוא נתן לי מרשם לעדשות קשות מכיוון שיש לי צילינדר גבוה,לא הסתדרתי בכלל עם העדשות הקשות והתייאשתי ובעקבות זה חזרתי למשקפיים (לצערי) . אולי מאז עם התפתחות הטכנולוגיה , יש סיכוי שאוכל להרכיב עדשות מגע רכות ? לתשובה אודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה רכה מתאימה לבעלי צילינדר?
נתנאל סילם12/03/2009היום יותר קל להתאים עדשות עם צילינדר מאשר לפני 10 שנים. כדאי לעשות בדיקת התאמה ןלבדוק מספר סוגים של עדשות(המבחר הוא עצום ) .
במידה וגם זה לא נותן פתרון ומשקפיים ממש בלתי נסבלות כדאי אולי לחשוב על ניתוח להסרת משקפיים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות + צלינדרים - zeiss - ????יוני ש08/03/2009
לאחרונה רכשתי משקפים חדשות עם עדשות ZEISS. בתחילה היו הבדלים בצבע של ציפוי העדשה, אחת לבנה ואחת צהובה. על הצהובה היה הסימן של Z ועל הצהובה לא. התלוננתי בפני האופטמטריסט והוא הבטיח לטפל. ואכן, לאחר שבועיים באו משקפים חדשות עם עדשות לכאורה ZEISS. אולם אני בספק. אין סימן Z על אף אחת מהעדשות. יתרה מכך, עובי העדשה אינו מתאים לאיכות של ZEISS. כיצד ניתן לברר עם היבואן של ZEISS בארץ בנוגע לאמינות העדשות ? האם קיימת דרך אמפירית לזהות את מקור העדשה ? אודה למי שיוכל לסייע. אני די מתוסכל מהענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות + צלינדרים
אורטל לביא08/03/2009ראשית על כל עדשת מולטיפוקל חרוט הסימן של החברה וכך אתה יכול לזהות מי היצרן ומהיכן הגיעה.(אם אינך מצליח לזהות את הסימן אתה יכול להיעזר בחנות אופטיקה/אופטומטריסט).
לגבי העובי אין קשר בינו לבין איכות העדשה,העובי תלוי באינדקס העדשה(חומר הגלם) וכמובן בהתאם למרשם המשקפיים.כך שעדשה יכולה להיות מאוד איכותית אך אם המרשם גבוה ואילו לא עדשות דקות אזי היא תהיה עבה.
לשאלות נוספות אשמח לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי ראייהמיכל08/03/2009
קניתי משקפי ראייה עם כל הציפויים. כאשר הגעתי לקחת אותם בדקתי אותם ליד האור אם קיים ציפוי אנטי-רפלקס ושמתי לב שעדשה אחת יש לה ליד האור גוון ירקרק (המעיד על הציפוי) ועדשה שנייה גוון לבן עם נטייה קלה לסגלגל. האם יכול להיות שלא בשתיהן עשו לי ציפוי? מדוע השוני בצבע? (יש לציין שבדקתי שוב ושוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיי ראייה
אורטל לביא08/03/2009לפי תאורך יש לעדשות שלך ציפוי אנטי רפלקס אך גוון הציפוי שונה,הסיבה יכולה להיות מחומר גלם שונה או שתי עדשות של חברות שונות.
אם זה מפריע לך(אסטתית) את יכולה לבקש מהחנות בה רכשת את המשקפיים שיחליפו את העדשות לזוג תואם(מבחינת חומר גלם/מאותה חברה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיכל08/03/2009
רציתי לשאול. הזמנתי משקפיים (יש לי מספר קטן וצלינדר 3 בשתי העיניים) כשהגעתי לקחת אותו האופטימטריסט בדק את העדשות במכשיר והמכשיר הראה פעם אחת 3.25 צילינדר ובפעם השנייה 3. האופטומטריסט הסביר שזה קורה לפעמים במקרה של צלינדר שלוקח למכשיר זמן להתקבע. רציתי לשאול: -האם זה נכון? -האם זה נכון שאם ימדדו לי במכשיר את המשקפיים בכמה מקומות שונים יהיו הפרשים קטנים בתוצאות בין מכשיר למכשיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים במספרים
נתנאל סילם08/03/2009יכול לקרות מצב שהמכשיר מתקבע אך לא אמורים להיות הבדלים בין המכשירים בחנויות השונות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בתי זקוקה לעדשה 1.74?אלון07/03/2009
בתי בת ה-15 סובלת מבעיה מולדת בעין ימין בה היא כמעט אינה רואה. האישון מוקטן ופוזל. הרופאה רשמה לה משקפיים במספרים +4 (ימין) ו- -0.5(שמאל) על מנת לטשטש את הבעייה. האם במצב זה עדשות דקות ביותר מסוג 1.74 יסייעו לשיפור המראה או שניתן להסתפק בעדשות 1.67 שאף הן דקות אך זולות בהרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות
נתנאל סילם08/03/2009עדיף לעשות תכנון מחשב כדי לדקק את העדשות בצורה מקסימלית ולכן אין כל כך הבדל בין שני סוגי העדשות שציינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום זה שוב דורוןdoron07/03/2009
העדשות הינן עדשות מגע רכות כמובן... אך אם אני שם את העדשות במקום סגור עם תמיסה. אין עליהן להשאר את הזמן שאני שם אותן? (שזאת אומרת עוד חודשיים) כי העדשות הן תלת חודשיות. ובקשר לזה שאמרת שאין דבר כזה עדשות תלת חודשיות.. אז אי אפשר להגיד שזה בין העדשות החודשיות לאלה של החצי שנה?כי זה יכול לצאת הגיוני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זה שוב דורון
אורטל לביא08/03/2009דורון שלום.
אני חוזרת ומדגישה אין עדשות מגע שחיי המדף שלהן(מרגע פתיחתן) הינו 3 חודשים.
לרב מדובר על עדשות חודשיות והן טובות לשימוש כחודש מיום פתיחתן,ויכולות להיות במחסנית עם תמיסה גם אם אינך מרכיב אותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה חשובהdoron06/03/2009
שלום.. הנני קניתי לפני חודש בדיוק זוג עדשות (לא משנה איזה מספר או סוג) העדשות הן תלת חודשיות , ויש לי אותן חודש.. עכשיו.. אני קונה עדשות צבע (כחולות) שהן גם תלת חודשיות ואני מתכוון להשתמש איתן כל ה3 חודשים.. אז השאלה היא.. אם אני שם את שתי העדשות בתמיסה בתוך מקום הרמטי והגייני אפילו בקופסה של עדשות אז הן ישמרו חודשיים מתוך ה3 חודשים כיוון שהשתמשתי בהן חודש? או שהן עם הזמן כבר לא שוות? כי אם אני עושה בחשבון שעוברים 3 חודשים אז אני צריך לדעת מה נסגר עם אותן העדשות... בבקשה עזרי לי ועני לי על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה חשובה.
אורטל לביא06/03/2009ראשית אני מבינה משאלתך שמדובר בעדשות מגע,ועלי להבהיר כי אין עדשות תלת חודשיות!!!!
(לא רגילות ולא צבעוניות) מה שקיים זה עדשות חודשיות והן טובות לשימוש כחודש ימים גם אם לא מרכיבים אותן.
אך עליהן להיות בתוך תמיסת השרייה כל יום,וכמובן להקפיד על נקיונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק - קיימות עדשות תלת חודשיות
קובי16/03/2009שלום רב,
קיימות עדשות מגע מסיליקון הידרוג'ל 'תפורות אישית' בשם AIR OPTIX INDIVIDUAL שאותם יש להחליף כל שלושה חודשים. אלו לא עדשות צבעוניות.
בברכה,
קובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק - עדשות תלת חודשיות
אורטל לביא16/03/2009אכן קיימות עדשות כאלו אך לא בארץ,אלא כהזמנה מחו"ל, ולא כעדשות מדף שניתן להשיג בחנויות,אלא עפ"י הזמנה ספציפית לפציינט.
השאלה של דורון לא היתה על עדשות אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת05/03/2009
יש לי במשקפיים מספר 1.5 וצילינדר 3 בשני העיניים. (מינוס) אני רוצה ללכת ולעשות משקפיים חדשים. רציתי לשאול, מה קורה (שאלה היפוטטית) אם המוכר יטעה ויעשה לי משקפיים עם אותם המספרים שלי רק בפלוס. האם אני ארגיש בטעות כאשר אני ארכיב את המשקפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אורטל לביא05/03/2009רוב הסיכויים שלא תעשה טעות כמו בלבול בין מינוס לפלוס,בכל מקרה אם וכאשר תהיה טעות את תרגישי בה מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםליאת05/03/2009
רציתי לדעת אם משקפי שמש רגילים שקונים באירוקה מכילות אנטי רפלקס? ואם לא מדוע לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אורטל לביא05/03/2009ישנם משקפי שמש עם ציםוי אנטי רפלקס ויש שלא.
איני יודעת איזה משקפיים יש באירוקה והאם הם עם ציפוי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות פולארויד + ראייהגיל04/03/2009
למומחים שלום, ברצוני לרכוש משקפי פולארויד בעלות מס' של משקפי ראייה ויש לי מס' שאלות: - האם יש הבדל במחיר העדשות כאשר המספר של משקפי הראייה שונה? [לדוגמא מס' X גדול ממס' Y אך האם מקפיים ל X יעלו יותר מ Y ?] והאם לצילינדרים יש השפעה על המחיר? - מה המחיר הממוצע או המומלץ לצרכן ל זוג עדשות [ @@ ] פולארוייד בעלות מס' של משקפי ראייה? - האם יש משמעות לצבע העדשה? [לפי מה שהבנתי הצבע האפור הוא הטוב ביותר] - האם ציפויי "אנטי רפלקס" הכרחי או משמעותי למשקפיי פולארויד? בתודה מראש, גיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר לענות לשאלתי זה יהיה נהדר
גיל05/03/2009בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות פולארויד+ראייה
אורטל לביא05/03/2009אצל רב חברות העדשות המחירונים בנויים בקפיצה של שני דיאופטרים-בספרי ובאסטיגמציה(צילנד).
כלומר מרשם של 2.00- שונה ממרשם 2.50- וכן 2.00- שונה מ 0.75-/2.00-.
המחירים של העדשות שונים מחברה לחברה וזה בד"כ נובע מהאיכות.
אין משמעות אופטית לצבע מלבד הנוחות שלך.
לגבי האנטי רפלקס אין הכרח היתרון הוא שהוא מחזיר השתקפויות ה"חסרון" שהוא מבהיר את העדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה + עוד שאלה
גיל05/03/2009עוד שאלה ברשותך למרות האיכות וכו' כמה יעלו משקפי פולארויד משולבות עם ראייה [מספר נמוך יחסית [לא משהו רציני] + צילינדר ] באיכות טובה ? [שוב בכללי רק לדעת בכמה הכיס ירזה] האם לדוגמא משקפיים כמתואר למעלה בסך של 1000 ש"ח נחשבות לאיכותיות? בתודה מראש, גיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה+עוד שאלה
אורטל לביא05/03/2009זה סדר גודל של המחירים.(העדשות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות פולארויד + ראייה
נתנאל סילם06/03/2009גיל שלום
לא בדיוק הבנתי את השאלה אם המספרים שונים האם הכוונה היא שהמספר שונה בין שתי העיניים או שהשאלה היא אם יש הבדל במחיר בין עדשה מוכנה פולרואיד או עדשה עם המספרים שלך שזה הכנה מיוחדת?
אם שני המספרים שונים בין העיניים בדרך כלל אין הבדל במחיר, יש הבדל בין משקפיים עם עדשה מוכנה פולרואיד לבין הכנה מיוחדת עם המספרים שלך.
המחיר הממןצע תלוי בסוג המסגרת שתבחר , בקימור בחברת העדשות ובתיקון הדרוש כך שאני לא יכול לתת לך מחיר "ממוצע".
בדרך כלל העדשות האופטיות בחברות המובחרות באות כבר עם אנטי רפלקס אינטגרלי , בקשר לצבע אני אישית מעדיף את הירקרק אפור של "רי באן" אך אפשר לנסות כמה סוגי צבעים לראות עם מה מרגישים הכי טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)