מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע חודשיותאילון13/11/2011
היי. יש לי עדשות מגע חודשיות רק עם 1.75 צילינדר בימין ו0.75 צילינדר בשמאל.
קוראים לעדשות:cooper vision- comfilcon dk 128 toric
משתמש בתמיסה אופטי פרי רפלניש
הבעיה שלי היא כזאת שכשאני שם את העדשות ולדוגמא נמצא בחדר שהוא קצת ממוזג אפילו, אני מרגיש שממש הקור מפריע לי בעיניים וזה ממש בלתי אפשרי לתפקד ככה. ניסיתי טיפות מרטיבות עיניים בשם היקו סאן וזה לא עזר.מה עוד ניתן לעשות?
יש לציין כי אין עוד עדשות שמתאימות לי. בנוסף ב-4 ימים הראשונים ששמתי את העדשות הן היו ממש טובות.
תודה והמשך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע חודשיות - תגובה
דודו ראובן14/11/2011היי
עדשות חילופיות: נוש אנד לומב טוריק , ביו של סופלקס , אואזיס טוריק , O2 אופטיקס טוריק של סיבה וויזן.
אם לא ניסית את כולן אז כדאי לנסות ולראות אם אחת מהן מבצעת טוב יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואה כפולללל13/11/2011
כשאני שם משקפיים ומסתכל על מנורה אני רואה אותה בכפילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואה כפול - תגובה
דודו ראובן14/11/2011היי
יש לבצע בדיקה ספציפית - עלולה להיות פזילה סמויה שמופיעה בתנאים מסוימים .
אבל- בד"כ במקרה כזה מדובר "בזיכרון" של אור במערכת הראיה שמוביל לתחושת כפילות לא אמיתית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי עדשותמשה חזיזה12/11/2011
האם קיבוץ אושה (אופטיפלס) וקיבוץ שמיר התמזגו לחברה אחת תחת המותג של "אסילור" ואם הם חברות שונות מי באמת מייצר עדשות איכותיות יותר למספרים גבוהים מאוד (פלוסים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי עדשות - תגובה
נתנאל סילם13/11/2011למיטב ידיעתי אסילור אכן קנו את חברת שמיר אך המותג שמיר ממשיך להתקיים ולייצר את מוצריו באופן עצמאי. לגבי שאלתך השניה , שתי החברות מייצרות מוצרים מאוד איכותיים , גם לעדשות פלוסים גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על איזה עדשות חודשיות אתם ממליצים??עמיחי10/11/2011
אני בן 16.5 ואני הולך עם עדשות כבר שנה ועכשיו אני צריך לקנות עדשות חדשות על איזה חברה אתם ממליצים לי שעולה לא יותר מידיי (אני הלכתי השנה עם העדשות של המותג של אופטיקנה והם לא היו ממש נוחות והפריעו לי בערך 7-8 שעות אחרי ששמתי אותם...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על איזה עדשות חודשיות אתם ממליצים?? - תגובה
דודו ראובן11/11/2011היי
חברות מובילות בשוק:
גונסון
סיבה וויגן
סופלקס
לכל אחת מהן מבחר גדול עם איכויות חומרים שונות.
העדשות המובילות עשויות מסיליקון היידרוגל וכוללות מרכיב לחות.
ככל שהעדשה טובה יותר המחיר גבוה יותר.
חשוב לעשות נסיון כדי לראות מה הביצועים של העדשה בעין שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר של משקפייםאיתי10/11/2011
האם המספר של המשקפיים זהו אותו מספר שיתאים גם לעדשות מגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר של משקפיים - תגובה
דודו ראובן11/11/2011היי
לא בהכרח.
ככל שהמספר גבוה יותר כך המספר מתרחק וההבדל גדל עקב מרחק העדשה של המשקפיים מהעין לעומת צמידות עדשת המגע.
בנוסף - צילינדר קטן יתוקן במשקפיים ויחושב בצורה אחרת בעדשות מגע.
בערך 50 % מהמקרים לא יהיו זהים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות
איתי11/11/2011המספר שלי הוא
ימין: -2.25 וצילינדר: -0.50
שמאל: -2.00 וצילינדר: -1.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יהיה אותו מספר גם לעדשות?
איתי11/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יהיה אותו מספר גם לעדשות? - תגובה
דודו ראובן13/11/2011היי
זה לא יהיה המספר לעדשות.
ולשאלה המתבקשת "מה יהיה אם כן המספר לעדשות?"
בהחלט ניתן לקבוע אותו- אבל לא בפורום..
מי שיתאים לך עדשות יקבע אותו לאחר בדיקה מלאה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגעמור08/11/2011
שלום, אני משתמשת בעדשות חודשיות (של בוש אנד לומב) כבר בערך שנתיים, ולפני כמה חודשים התחילה לי תופעה שכאשר העדשות בתוך העיניים אז יש לי קצת אדום באזור שמסביב לאישון, וגם באופן כללי הוורידים שבלבן של העין יותר בולטים.
שמתי לב שכשאני משתמשת בעדשות יומיות אין לי את התופעה הזאת ולכן עברתי ליומיות. הבעיה היא שנשארו לי עוד שלושה זוגות של עדשות חודשיות וחבל לי לזרוק אותן, אך מצד שני גם חבל לי על העיניים שלי. אז אני לא יודעת אם אני גורמת בכך נזק לעיניים או לא. מבחינת נוחות, כשאני עם החודשיות יש תחושה קצת פחות נעימה בעיניים, אבל זה לא משהו רציני שהוא בלתי נסבל.
חשוב לי לציין שניסיתי לעבור לסוג אחר של תמיסה וזה לא פתר את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד ש..
מור08/11/2011שכחתי לציין שהתופעה שיש לי עם העדשות החודשיות היא גם כאשר הזוג הוא חדש לגמרי, כלומר מהיום הראשון שפתחתי את הקופסא של העדשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להגיד ש.. - תגובה
דודו ראובן09/11/2011היי
השאלה חשובה מאוד כי התשובה עליה היא מענה לרוב הבעיות שקיימות בהרכבת עדשות.
העיין היא חלק גוף נהדר בעל יכולות מרשימות של ראיה, רפוי עצמי והתראה על בעיה.
כאשר משהו לא תקין העין שולחת מסר ברור שמשהו לא תקין.
אסור להתעלם מהתשדורת הזו כי זו הדרך של העין להגן על עצמה.
לא הייתי ממליץ להרכיב שום עדשה שנותנת התראה כזו. אם הכל היה תקין לא היית מרגישה בהפרעה.
זה תקף לכל העדשות ולכל המקרים.
ראיתי אנשים שהתעקשו להרכיב עדשה שהטרידה אותם בעין והתברר שהם הולכים כבר שבוע עם קרע בעדשה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות קשותרונית07/11/2011
שלום
יש לי עדשות קשות ואחת בטעות נפלה לכיס ועברה כביסה במכונת כביסה (עם כל מה שכרוך בזה - אבקת כביסה עם החומרים הפעילים שלה וכו'..).
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בעדשה, כמובן אחרי שניקיתי אותה עם סבון לעדשות כמה פעמים והשרתי אותה בתמיסה.
או שיכול להיות שהחומר של האבקת כביסה פגע בעדשה/בציפוי שלה או משהו כזה וזה יזיק לעין.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות קשות - תגובה
דודו ראובן09/11/2011היי
אנא פני לאופטיקה בה רכשת את העדשות-
בשלב הראשון יש לבדוק את העדשה במגדלת כדי לראות אם יש פגם נראה לעין.
בשלב שני - בפיקוח האופטומטריסט או רופא העיניים תוכלי לשים את העדשה ומייד לראות אם יש תגובה לעין.
במידה ואין - המשך הרכבה תוך תשומת לב מלאה לכל תגובה שיש והסרה מיידית במידה ויש.
באופן כללי עדשות קשות לא נושמות לא אמורות להפגע כלל.
עדשות נושמות סופגות - תלוי עד כמה העדשה "נושמת"
מי שהתאים לך את העדשות צריך לפקח על זה . אבל , זה מה שאני הייתי עושה מול מטופל שלי, ובתנאי שסוג העדשה רשום אצלי במדויק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות דקות ומספר גבוהתומר06/11/2011
שלום,
אני מעוניין לרכוש משקפי ראייה בקרוב. בחנות האופטיקה הקרובה לבייתי נאמר לי שהמספר הגבוה שלי יחסית, מינוס 6.25, מחייב עדשות דקות. שאלתי היא, האם זה נכון?
במידה וכן, האם תוכלו לתת לי המלצה לעדשות כאלה, במחיר זול ככל שניתן? בנוגע למסגרת, אני מעוניין במסגרת ניילון, כלומר חצי מסגרת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות דקות ומספר גבוה - תגובה
איציק שבח06/11/2011במרשם כשלך נהוג לרכוש עדשות דקות. האינדקס (העובי) המומלץ הוא גם לפי המסגרת. צריך לדעת שיש כל מיני "עדשות דקות", הנפוצות: 1.6,1.67,1.74 כולם יכולים להיות מומלצים במרשם כשלך, העובי הספציפי יומלץ בהתאם למסגרת שבחרת בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה בערך המחירים לעדשות כאלה?
תומר07/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה בערך המחירים לעדשות כאלה? - תגובה
איציק שבח07/11/2011שאלה קשה:)
הרבה פעמים יש מחירים משולבים עם מסגרת/ בלי מסגרת,
תוכל לברר אצל מספר חנויות ולהשוות,
מחיר העדשה אינו הפרמטר היחיד שצריך לקחת בחשבון. עדיף ללכת למקום מומלץ מאשר למקום הכי זול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזילה .שיר06/11/2011
האם עדשות מסתירות פזילה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה . - תגובה
איציק שבח06/11/2011עדשות מגע? מה זה "מסתירות"? מתקנות? מטשטשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הם מטשטשות פזילה ?
שיר10/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הם מטשטשות פזילה ? - תגובה
איציק שבח11/11/2011למיטב הבנתי את מדברת על עדשות מגע,
אם כך, לעיתים לעדשת מגע יש תפקיד לתקן , מעבר לחדות הראייה, גם את מנח שרירי העיניים ומפאת כך, גם את הפזילה, מדובר על עדשות בפלוסים, בעיקר.
אם את מדברת מבחינה ויזואלית, עדשות מגע אינם מטשטשות את ניראות הפזיללה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכשתי משקפיים אתמולדורין06/11/2011
שלום לך
רכשתי משקפיים אתמול.
המספר שלי גבוה 12 ושהרכבתי את המשקפיים החדשות הרגשתי מוזר.
היתה לי גם תחושה שחסרה לי מסגרת שאני מסתכלת למטה אני רואה מטושטש.
אני צריכה טיפה להרים את הראש.
שאלתי האם אחרי מספר ימים אתרגל או שהמסגרת לא מתאימה לי?
בתודה מראש
דורין
אני מאוד מתוסכלת אני בת 50 ואף פעם לא הצלחתי לרכוש מסגרת שתחמיא לי והפעם קניתי אחת יפה אך תחושותיי מוזרות ומפריע לי
איך אני יוצאת מהפלונטר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכשתי משקפיים אתמול - תגובה
איציק שבח06/11/2011במרשם כשלך, אין ספק שכל שינוי דורש הסתגלות יותר איטית. נסי להתאזר בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי שמש אופטיות לריצהצחי03/11/2011
אילו סוגים קיימים ואיכן אוכל למצוא מגוון באיזור המרכז/תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי שמש אופטיות לריצה - תגובה
דודו ראובן04/11/2011היי
סוגים שאני מכיר -תוך דגש על ריצה:
adidas eyewear - קולקציה רחבה לספורט עם חלוקה לשימושים ספציפיים גם של העדשות וגם של המסגרת.
oakly - יש קו אופנה ויש קו יותר מקצועי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיים לאחר ניתוח lasikגלי03/11/2011
שלום,
עברתי ניתוח לייזר בעין ימין (lasik) ביום ראשון האחרון - לפני כשלושה ימים.
נאמר לי שאחרי ניתוח שכזה אני אמורה לראות טוב כבר יום למחרת.
לצערי הדבר לא קרה והמכון שבו עשיתי את הניתוח עשה לי משקפיים חדשות על מנת שאוכל לתפקד ביומיום. נאמר לי שהצילינד בעין ימין לא השתנה אלא רק שינה זווית.
מה זה אומר??
אתמול קיבלתי את המשקפיים החדשות ואני רואה איתם עקום. עדשת עין ימין מעוותת את הכל כאילו הכל בשיפוע.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים לאחר ניתוח lasik - תגובה
איציק שבח03/11/2011קודם כל, צריך להבין שצילינדר הכוונה לתיקון על העדשה האופטית שבמשקפיים כנגד מקום עיוות על הקרנית.
"הצילינדר שינה זווית" אומר שהתיקון של הצילינדר לא צלח בניתוח והעיוות על הקרנית נשאר כמו שהוא רק במיקום אחר על העין.
העיוות שאת רואה הינו נובע מהזווית השונה שאת לא רגילה אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת
גלי03/11/2011שאני צריכה להתרגל למשקפיים החדשות??? כי אני חשבתי שהן לא בסדר.
תוך כמה זמן לדעתך ניתן להתרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת - תגובה
איציק שבח03/11/2011יש לך בעייה אמיתית ואין פתרונות קסם, אם לא תסתגלי אחרי שבוע, תחזרי אליהם שוב כדי שינסו לעדן את הצילינדר, שהוא חיוני לחדות אבל לעיתים בא על חשבון הנוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטות אלטרנטיביות לשיפור הראייהיניב03/11/2011
היי,
לאחרונה התוודעתי לשיטות היפנוט ודמיון מודרך (בכלל) ולשיטת בייטס (בפרט) לשיפור הראייה. רציתי לשאול את מומחי הפורום כמה מבוססות שיטות אלו (בדגש על בייטס), מהן אחוזי הצלחתן, בהנחה והן עובדות באחוזים סבירים אז כמה זמן בערך יקח לי (מספר במשקפיים 4-) לשפר את ראייתי? האם מדובר במספר שבועות? מספר חודשים? מספר שנים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות אלטרנטיביות לשיפור הראייה - תגובה
דודו ראובן03/11/2011היי
השיטות וותיקות מאוד. אם הן היו יעילות אז מזמן זה היה מתפתח.
ממה ששמעתי בייטס יכולה להזיז חצי מספר בערך .
שוב- אינני מכיר ובקיא אבל נסיון העבר מלמד ששיטה , או פתרון הופכים לעסק כלכלי רחב מימדים במידה והם באמת עובדים. השיטות הנ"ל כנראה שלא עמדו בקריטריון הנ"ל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח להבין את מרשם האופטיקאישוקי02/11/2011
שלום,
מצורף צילום בדיקת ראיה של אימי. המרשם הוא למשקפים מולטי-פוקל.
אני רוצה להזמין את המשקפיים מחו"ל אך אינני מצליח להבין את כל הנתונים הרשומים.
אשמח לתרגום ממישהו שמבין.
תודה
שוקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח להבין את מרשם האופטיקאי - תגובה
נתנאל סילם02/11/2011המרשם הוא , לרחוק עין ימין מינוס שלוש עם תוספת לקריאה +2.75 לעין שמאל מינוס שתיים שבעים וחמש עם חצי צילינדר בתשעים מעלות ותוספת לקריאה של +2.75
לא הייתי ממליץ לך להזמין דרך האינטרנט - מה תעשה אם יש בעיה? צריך לכוון משקפיים אלו לפנים ולא עושים את און ליין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
שוקי05/11/2011נתנאל תודה רבה על התשובה.
מה הנתונים בחלק העליון של הדף? אותם לא הזכרת בתשובתך:
כתוב עין שמאל -2.75, 3.5 צילינדר ו80.
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
נתנאל סילם05/11/2011החלק העליון הוא המרשם הישן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנאל תודה על העזרה
שוקי06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר במשקפייםסיוון01/11/2011
שלום רב,
יש לי משקפים עם מס' 11 בשתי העיניים ובאחת העיניים צילינדר של -0.5
לאחרונה רכשתי משקפיים חדשות והאופטימטריסט החליט לשנות את המס' להוריד אותו ולהוסיף צילינדר בכל אחת מהעיניים ... האם זו גישה נכונה ?
מאז... כואב לי הראש בטירוף... עד כדי שחזרתי למשקפיים הישנות האם יכול להיות שהמעשה הזה של האופטימטריסט עיוות לי משהו בעין ? כי גם כשחזרתי למשקפיים שלי לקח יומיים עד שהכאב ראש עבר...
אשמח לתגובה מהירה !
תודה !
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר במשקפיים - תגובה
איציק שבח02/11/2011לעיתים הסתגלות לצילינדר מלוות בחוסר נוחות המתבטאת בכאבי ראש , סיחרור, או תחושת "ריחוף". בד"כ בבדיקה האופטומטריסט הבודק שוקל אם לרשום את הצילינדר במירשם, ואם כן, מה כמות הצילינדר שנותנים. לא מן הנמנע, שקשה לך להסתגל למשקפיים החדשים ולא רק בגלל הצילינדר שהתווסף. עלייך לסור לאופטיקה שנית ולברר את הנושא עם האופטומטריסט שלך, יכול להיות שאת צריכה תקופת הסתגלות יותר ארוכה, אבל תגובה קיצונית כמו שחווית מצריכה בירור משני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)