מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף אנשים.איתמר14/04/2010
אהלן חברים,
תקשיבו אני צרי עזרה בדחיפות! חבר שלי ניסה להכניס עדשה והיא בטוח בתוך העין אך הוא לא מוצא אותה, הוא מפחד שהיא נתקעה לו. הקטע הוא שהוא מנסה בצורה טובה והוא בדק בכל העין ועדיין הוא לא מצא..
אפשר עזרה, בדחיפות בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף אנשים
אורטל לביא18/04/2010עליו להגיע לאופטו',ניתן לבדוק האם העדשה בעין ע"י חומר הנקרא פלורסין.
אם כי אני מאמינה שאם הוא לא "מצא" אותה אזי היא כבר לא בתוך העין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות משקפי ספורטאשר12/04/2010
איפה אוכל למצוא משקפי ספורט לכדורסלנים, בעלות סבירה? ב"מרקוביץ" מבקשים 720 ש"ח
ואני זוכר שקניתי אותם לפני כשלוש שנים ב 400 ש"ח לכול היותר? תודה. אגב האם הייתם ממליצים לי
לבחון עדשות חד פעמיות? אני בן 46 וחושש קצת מיכולת ההיסתגלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות משקפי ספורט
נתנאל סילם13/04/2010עלות משקפי הספורט(כמו של קארים עבדול ג'אבר אני מניח) משתנה בהתאם לחברה ולגודל העדשה שאתה צריך, תעשה סקר שוק ותבדוק מה יותר משתלם לך.
אין שום חשש להסתגלות העדשות היום הן טובות ואם ההתאמה טובה אין לך ממה לחשוש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע קשותעדי10/04/2010
שלום, לפני כחודשיים רכשתי עדשות מגע קשות, שלפניהן הרכבתי עדשות מגע רכות תקופה ארוכה.
לאחר תקופת ההסתגלות, וגם במהלכה, בעצם עד היום, אני רואה ענן לבן באופן כמעט תמידי כאשר אני מרכיבה את העדשות הקשות. טיפות עיניים מקלות ומחזירות לי את הראייה הרגילה לזמן מוגבל, ושוב חוזרים העננים.
רופא העיניים שלי שהתאים לי את עדשות המגע הקשות אומר שהוא לא רואה דבר שאינו בסדר, ואינו יודע מה גורם לבעיה. האם תוכלו לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע קשות
אורטל לביא11/04/2010ישנה אפשרות סבירה שההתאמה אינה נכונה,או אינה מתאימה לך.
אפשרות נוספת היא שישנם הפרשות שומניות מדי מעיניך או שזה נגרם מיובש.
הייתי מציעה לחזור לרופא ולנסות עדשות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפויים לעדשות מולטיפוקלליזי08/04/2010
היו לי משקפי מולטיפוקל, שאבדו לצערי,והיו להם כל הציפויים.
לעומת זו, יש לי מקפי קריאה, מקפי מחשב ומשקף לרחוק וכולם ללא ציפויים, והרבה יותר נוח וטבעי לי.
במולטיפוקל, כאילו הייתה שכבת שעווה על העדשות, שדי עיצבן, וכל הזמן יש דרישה לנקותם.
לקריאה יש לי מס.4 ולמרחק 1.75 וחצי צילינדר.
ברצוני שוב לקנות משקפי מולטיפוקל, ומשכנעים אותי לעשות כל הציפויים. האם זה הכרחי??
האם עיניי תפגענה ללא הציפויים? פשוט יותר נוח לי.
אודה על תשובתכם בהקדם.
בברכה,
דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפויים לעדשות מולטיפוקל
אורטל לביא11/04/2010עדשות ללא ציפויים,לא משנה איזה משקפיים,אינם הורסים את העיניים.
עדשות עם ציפויים הן עדשות צלולות יותר ומעבירות כמות אור גדולה יותר לעין,
מה גם עדשות עם ציפוי נראות אסתטיות יותר כיון שלא רואים את השתקפויות האורות על העדשה.
הציפוי "קולט" כל טביעת אצבע ולכן צריך תמיד לנקותן.
ההמלצה היא כן להזמין עדשות עם ציפויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי שמשדן08/04/2010
שלום .אני הייתי צריכה מידה מינוס אחד וחצי בשני העינים.בגלל שאין לי כסף קניתי בשוק בזול מידה -1.25(זה עוזר לי מאוד-לא נשאר המספר שלי).
הבעיה היא שאני הולכת ברחוב-מרחוק אני רואה טוב אבל אם אני מנסה פתאום להסתכל משהו קרוב אז אני חוטפת סחרחורת.מה דעתך על הענין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
נתנאל סילם22/04/2010לא נראה לי הגיוני שבשוק מוכרים משקפיים -!! 1.25 אלא דוקא + 1.25 לכן לא ברור לי איך את רואה איתם טוב לרחוק, אבל בהחלט מבין את עניין הסחרחורת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת
דן02/05/2010היה קשה למצוא מינוס,אבל מצאתי.וגם התבלבלתי-התכוונתי לרשום משקפי ראייה -לא שמש.
מה עושים נגד הסחרחורת?שמעתי על משקפי מולטיפוקל-האם זה מטפל בבעיה של הבדל בין ראייה לרחוק לבין ראיה מקרוב(הסחרחורת)-או יש לך עצה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה
נתנאל סילם02/05/2010אני חושב שהכי טוב זה לגשת לאופטומטריסט ולעשות בדיקה הוא גם ידע להסביר לך הכי טוב מה טוב בשבילך , קצת קשה להבין מה בדיוק הבעיה כשאני לא יודע באמת מה את צריכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי שמש אופטיותדנה03/04/2010
שלום רב
אני מעוניינת לקנות משקפי שמש אופטיות .
המספר שלי הוא 3.75 ו-5 + 3/4 צילינדר בעין אחת.
באירוקה ובמקומות אחרים הציעו לי מס' דגמים וביניהם גם גדולים שאוכל להפוך לאופטיות
אך אצל אופטיראי שאני סומכת עליו שלא מנסה סתם למכור נאמר לי שאומנם ניתן להפוך משקפיים גדולות לאופטיות במספרים שלי אך זה מתכון לצרות .
שלא יהיה לי נוח ,שהמשקפיים יפלו לי ,שאראה מטושטש ועוד ועוד .
וטוען שבמקומות האחרים רצו פשוט למכור לי לחכן אמרו שאפשר.
אני לא יודעת אם הוא זהיר מידי או שהם באמת רק ניסו למכור .
מה דעתכם?
יש לי גם פנים קטנות אם זה קשור ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי שמש אופטיות
נתנאל סילם07/04/2010דנה שלום
היום באמת ניתן לעשות בהרבה דגמים עדשות אופטיות כולל במשקפיים גדולים! אם את לא בטוחה כדאי לך לעשות אצל מי שאת סומכת כך שיהיה לך גם אחריות אחר כך.
אופטיקאי זהיר אולי לא ירצה להסתכן אבל מניסיון אפשר להסתדר מצויין גם עם משקפיים גדולים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דנה08/04/2010תודה
ואני לא יודעת אם זה אפשרי מבחינת חוקי הפורום
אבל אם כן תוכל להמליץ לי על מי שיכול לעשות זאת באיזור המרכז ?
והאם מה שרשמת נכון גם לגבי מספרי גבוהים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת שריפה בהילוקומודניר29/03/2010
אני מרכיב עדשות מגע וכשטפטפתי טיפות הילוקומוד הרגשתי תחושת שריפה בעיניים והעיניים שלי דמעו.
יש לציין שזה קרה גם בבקבוק הקודם של הילוקומוד בו השתמשתי כך שלא מדובר בפגם בייצור או משהו כזה.
האם זה טבעי או שעליי להפסיק להשתמש בהילוקומוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין
ניר30/03/2010שיצא לי להשתמש בעבר בקביעות בהילוקמוד, ללא בעיות.
הבעיה של השריפה קוראת לי מפעם לפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת שריפה בהילוקומוד
אורטל לביא31/03/2010תחושת "שריפה" אינה אופינית אחר שימוש בטיפות כאלו,דמעת אולי כן בדקות הראשונות,
יכול להיות שתחושה זו אינה נובעת מהטיפות אלא מהעדשות ו/או חומר הניקוי שלהן.
במידה והשתמשת בתמיסה שלא פג תוקפה ותחושה זו ממשיכה להציק לך הייתי מציעה להחליף לטיפות מסוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפיסה חזותיתדורון27/03/2010
שלום
יש לי בעיה מוזרה שאני חי איתה מאז שאני זוכר עצמי, הבעיה היא בעיית ראייה שמתבטאת בקושי בתפיסה החזותית, זה מתאפיין בקושי לקלוט את מכלול התמונה בצורה נוחה יש תחושה שמעבר לאובייקט הספציפי בו אני צופה השאר מסביב אינו ברור ואינו נקלט בצורה טובה ואף יש תחושה מציקה , זה מקשה עליי בצפייה בסרטים בנהיגה , ממש בכל תחום בחיים, בנוסף יש תחושה של בעיתיות גם בתפיסת העומק.רגישות לצבע , בעיקר בוהק , הקושי מתבטא בעיקר בקניונים לדוגמא בהם הצבע מסביבך הוא רב, או באיצטדיון עם אורות ניאון חזקים שמאירים את המגרש זה פשוט סיוט הרצון הגופני הוא לסגור את העיניים.זה הביא למצבים של ממש היתקלות בדברים ברחוב, ודברים דומים כמו לפספס אוטובוס העוצר בתחנה, או חיפוש שעות אחר הרכב בחניון.
ממה זה עלול לנובע , האם שמעת דברים דומים בעבר? מהם הפתרונות
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיסה חזותית
אורטל לביא31/03/2010יכול להיות שיש לך בעיה עם ראיית תלת מימד (עומק),בד"כ זה נובע מבעייה של אחת העיניים כמו עין עצלה דיכוי או פזילה.
זה יכול להיות מולד או להתרחש במהלך השנים הראשונות.
אין לי מספיק נתונים גם לא על גילך אבל אני מניחה שבשלב זה כבר לא ניתן לטפל בזה,אלא לחיות עם זה כך.
התיקון הוא בד"כ של העין "הבעייתית" ואז שתי העיניים רואות והבעיה נפתרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה מפני קרני UV במשקפי שמשירון סיגן26/03/2010
שלום רב,
קיבלתי ממכרים בחו"ל מספר משקפי שמש, אשר עלו גרושים. אני מאוד אוהב אותם ומרכיב אותם חדשות לבקרים, אך מודאג מכך שאין להם הגנה מפני קרני UV של השמש.
האם יש מעבדה שמבצעת בדיקות אלו?
חג שמח,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני קרני uv
אורטל לביא31/03/2010בחלק מחנויות האופטיקה ניתן למצוא מכשיר שבודק האם משקפי השמש מסנני קרינה או לא,
נסה למצוא חנות כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע מולטיפוקלרינה כהן25/03/2010
אני בת 53 מרכיבה משקפיים בשנים האחרונות{מולטיפוקל} וברצוני לעבור לעדשות שלאחרונה שמעתי ואפשרי. רציתי לדעת היכן וכיצד אעשה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע מולטיפוקל
נתנאל סילם26/03/2010את יכולה לגשת לאופטומטריסט ולעשות התאמה לעדשות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףליאור24/03/2010
בס"ד
שלום וברכה!
החלפתי עדשות למשקפי ראייה קצת פחות מ-12 שעות המספר נישאר אותו דבר אך הצלינדר עלה טיפה אני יודע שלוקח זמן להתרגל לשנויים אך יש לי תופעה שכשאני מוריד את המשקפיים אני רואה כמין עשן כמו ערפל ולא סתם מטושטש וכשאני מחזיר את המשקפיים הכל תקין,זאת תופעה שאף פעם לא ניתקלתי בה ,ממה נגרמה תופעה זו?מה עליי לעשות?
העדשות עצמן של חברת טוקאי אינדקס 1.67
בשתי העניים המספר הוא 3.75- והצילינדר אם אני לא טועה 0.75 או 1
השאלה נכתבה ב-24.3.10 בשעה-23:00
אשמח מאד לקבל תשובה במהירות האפשרית ,בתודה ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
אורטל לביא31/03/2010איני מכירה תופעה כזו של ראיית עשן או ערפל בעת הסרת המשקפיים,
לרוב כאשר מסירים משקפיים עם מרשם כמו שלך רואים מטושטש ולא ברור.
מקוה כי עכשיו הכל בסדר,אם לא נסה לבדוק כיוונים אחרים ולא בהכרח מהמשקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשת מגע קרועהמירב20/03/2010
הוצאתי את העדשה מהעין וגיליתי שהיא קרועה,ולא מצאתי את החלק הקרוע. האם יש חשש שהיא בתוך העין. אני לא מרגישה איזשהוא כאב. דחוף.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשת מגע קרועה
אורטל לביא21/03/2010רצוי לגשת לחנות אופטיקה שאופטו' יבדק אותך האם החתיכה הקרועה נשארה בעין.
ניתן לבדוק האם היא בעין ע"י פלורסין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדשות מגע חודשיות עם צילנדר גבוהאשדודית20/03/2010
למומחים שלום
אחרי אינספור חנויות ולא מעט אכזבות אשמח אם תסייעו לי...
בעבר חייתי בחו"ל והרכבתי עדשות מגע חודשיות של חברת פוקוס עם צילינדר 2.50 וקימור 8.9 כשהצילנדר שהיה לי במשקפיים היה 3.00
כיום לאחר בדיקה אצל רופאת עיניים מומחית נרשם לי צילנדר 3.50
האם יש עדשות חודשיות עם צילנדר כזה? כמה ניתן להוריד ע"ח מספר?
וגם הציעו לי בוש אנד לומב ברשת מוכרת עם צילנדר 2.75 אבל קימור 8.5 ואין נסיון ולכן חוששת להזמין
אודה מראש על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע חודשיות עם צילנדר גבוה
אורטל לביא21/03/2010ב 3.50- צילנדר לא ניתן להשיג עדשות חודשיות,אם נפחית מהצילנדר לא תראי טוב!
האפשרויות העומדות בפניך הן: עדשות קשות,עדשות רכות קבועות או עדשות רכות תלת חודשיות של חברת סופלקס,אלו עדשות חדשות בשוק ומחליפים אותם אחת לשלושה חודשים,העדשות הן ביצור מיוחד ויכולים להתאים עבורך את המרשם והצילנדר המדוייקים.
לשאלות נוספות אשמח לענות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטל היקרה
מיכל23/03/2010ראשית תודה על המענה שנית היכן ניתן לרכש עדשות של סופלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטל
אורטל לביא31/03/2010אני מניחה שברוב חנויות האופטיקה את יכולה להזמין עדשות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח חייבים 3.5 צלינדר
אופטומטריסט09/04/2010הי
כדי לקבל מרשם מדויק לעדשות מגע צריך להרכיב זוג עדשות עם מספר קרוב ככל האפשר לנדרש, ועליהן לבדוק שוב את התוספת כדי לקבל מקסימום ראיה.
לא ניתן לדעת מרשם מדויק בעדשות מגע טוריות בלי שיטה זו.
אם יש גם צלינדר וגם מספר במשקפיים, יתכן שבעדשות יהיה פחות מ 3.5 צלינדר.
בכל מקרה כדאי לבצע בדיקת עיניים לעדשות מגע לפני רכישתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע חודשיות עם צילינדר גבוהמאמה18/03/2010
מזה 15 שנה אני מרכיבה עדשות מגע רכות קבועות והמספר ממשיך לעלות...כיום יש לי מס' 4.25 - וצילינדר 2.25- (זויות של 5, 10 מעלות). האם יש בעיה עקרונית לרכוש עדשות חודשיות במספר שכזה? משום מה רופא העיניים טוען שלעין שלי עדיף לי לרכוש רק קבועות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע עם צילנדר גבוה
אורטל לביא21/03/2010במרשם, כפי שציינת בשאלתך, ניתן להתאים עדשות מגע חודשיות.
עליך לעבור בדיקת התאמה לעדשות מגע ולוודא כי זהו המרשם המדוייק,והאם העדשות הקיימות בשוק בצילנדר כזה אכן מתאימות לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייה ירודהאלינור17/03/2010
שלום רב
הנני סטודנטית לתואר שני באוניברסית תל אביב. במסגרת לימודי הנני בונה פרוייקט בנושא הקמת מרפאה לראייה ירודה במסגרת בית חולים ממשלתי , בעקבות כך חשבתי לנכון לבקש את עזרתך , השאלות אשר מאוד חשובות לעבודתי ואודה על תשובתך בעניין:
1. בתוך איזה מסגרת עובדים אופטומטריסטים בבתי חולים ממשלתיים, כיצד המטופלים משלמים על בדיקת אופומטריסט מומחה לראייה ירודה-הכוונה לתשלום מהקופות, השתתפות , החזרים
2. כמה עולה בדיקת אופטמטריסמומחה לראייה ירודה
3. האם האופטומטריסטים מומחים עובדים אך ורק במסגרת אופטיקות פרטיות או גם במסגרת קופות חולים (בתי חולים , מרפאות) תוכלו לתת דוגמאות.
.כיצד האופטומטריסטים מקבלים את התשלום מהקופות או ישירות מהבית חולים ,לפי איזה שיטה .
ברצוני להבהיר שהמידע הנדרש לצורכי מחקר בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאלינור
נתי18/03/2010אלינור שלום שמי נתי
אני אופטומטריסט מומחה לראיה ירודה .
אשמח לעזור לך ...0548186164* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)