מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בנושא עדשות מגע.... תודה מראש!דור05/07/2010
טוב אז ככה אני כבן 18 בעל ראייה ירודה מאוד אבל ברוך ה' מסתדר
נהדר ולא חש בכך או במצב שאני עם ראייה ירודה ...
חדות ראייתי היא ימין 6/24 או 6/30 ובשמאל 6/60
חדות זאת נובעת עקב 2 בעיות האחת קולובומה והשנייהבעיה נלוות
ניטגמוס ברצוני לומר שהניסטגמוס שלי לא סטטי כלל הוא יכול כמעט ולא לזוז ויכול
לזוז באגרסיביותברמה מסיומת. בדר''כ הוא יציב וזז לאט בצורה שקשה להבחין שיש ניסטגמוס
רק במבטממושך על העין אפשר לזהות.
המספרים שלי במשקפיים הם -10 ימין -6 שמאל....
הלכתי 3 אופטמטריסטים ב3 שניםהאחרונות ושהתעניינתי לגבי עדשותמגע
2 ענו בחויב ואחד בשלילה
האופטמטריסטית שענתה בחיוב נתנה לי עדשות ניסיונות של פוקוס דיליס שמקרה היה לה
למידה שלי יומיות ואמרה לי לנסותלהכניס בלי שום בדיקה בלי כלוםאחרי שעה של ניסיונות
הצלחתי להכניס עדשה אחת ומתלהבות של שיפור חדות הראייה כבר לא הכנסתי את השנייה
(ברצוני להוסיף שהעדשות הללו היו מאוד מאוד מאוד דקות וקטנות אם אני זוכר נכון קוטר וקימור 8.6 על 13.8 אשמחאם תגידו לי מהזהאומר)
אז אחרי שהתלהבתי מהחדות המדהימה ושאחרי שעה של ניסיונות הצלחתי איכשהו להכניס אותה הניסטגמוסכמעט ודמם לגמרי!! אבל מה שקרה הוא שלא הצלחתי להוציא את העדשה
ונלחצתי בצורה מפחידה והתחלתי להלחץ מאוד על כך שלא הוצאתי אותה אז עזבתיאת המקום עלאחריותי ומפני שלא הצלחתילהוציא ונגשתילרופא עינים הוא הוציא ליאותה בשניות עםכמו פינצטה כזאת לא יודע בדיוק מה זה היה ובלי שום מגע עם דבר מסויים בעין וזה כעבור כמה שעות שהעדשה הייתה בעין והוא אמר שהיא נדבקהבצורמסוימת לעין מאז כמובן
שלא חזרתי לאותה אופטיקה בהבושה ומהפחד עכשיו אני חושב על זה שוב אחרי שנה .....זה קרה לפני שנה ואני אומר שאני חושב שאני מפסיד גם ליהיות בלי משקפיים יותר אסטטי גם יותר נוח וגם חדות יותר טובה רציתי לדעת אם אתה יכול להסיק משהו מהנתונים המינימלים שנתתי לך
על העדשות והעינים ואם יש קשר לכך שחדות הראיה השתפרה להורדה משמעותית של הניסטגמוס בשל היות העדשה על הקרנית ואם זהאומר משהו שהעדשה מה עליי לעשות
אני מאוד רוצה לעשות עדשותמגע ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע....
נתנאל סילם06/07/2010ראשית ראית שזה אפשרי כך שאת השלב הראשון והקשה עברת!
מהנתונים שנתת כאן קשה לי להסיק משהו.
ההמלצה שלי אליך היא לעבור התאמה אצל מישהו שמומחה בעדשות מגע והוא יסביר לך את כל מה שאתה צריך לדעת..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי קריאהנועם05/07/2010
שלום
אתמול הזמנתי משקפי קריאה אצל אופטומטריסט
מספר 1.5 משהו כזה ומסגרת של porche design
המוכרת אמרה שהמסגרת יוקרתית
יצאתי עם 1700 סה"כ למשקפי קריאה
האם זה לא מחיר מופקע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפי קריאה
נתנאל סילם06/07/2010המחיר ששילמת הוא בעיקר על המסגרת היקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגעהדס01/07/2010
שלום
לפני שנה ביקרתי אצל רופא עיניים מאחר והרגשתי חוסר נעימות עם העדשה בעין, התברר שיש לי גבשושויות מתחת לעפעפיים קיבלתי טיפות לטיפול בהם על פי מרשם הרופא (כמובן שבזמן זה הפסקתי את השימוש בעדשות) לאחר מכן חזרתי להשתמש בעדשות והתופעה שוב חזרה , שוב הלכתי לרופא וקיבלתי אותו טיפול. לאחר מקרה זה החלטתי לעבור לעדשות דו שבועיות של ג'ונסון( עד אז השתמשתי בעדשות שנתיות של חברה אחרת) ובמשך יותר מחצי שנה לא היתה בעיה. בימים האחרונים החלפתי לעדשות חודשיות של חברה אחרת ואני מרגישה שוב אי נעימות בעין.
ועכשיו לשאלתי... האם יתכן שסוג העדשות גורם לי לגבשושויות בעפעף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
איציק שבח04/07/2010שלום הדס!
בהחלט! יש קשר בין חומר העדשה ותכונותיו לגבשושיות אותן את מתארת.
התאמה נכונה אצל אופטומטריסט מורשה מונעת את הבעיות הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייהמ29/06/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם יתכן מצב בו נפגע כושר ראייתו של אדם כתוצאה מנפילה או מחבטה חזקה שהוא סופג בפניו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בראייה בעקבות טראומה.
איציק שבח29/06/2010בוודאי שיכולה להיות פגיעה בראייה כתוצאה מחבטה או זעזוע שאדם סופג בפנים.
יש להיבדק אצל רופא עיניים בדחיפות אם אכן קיים חשש כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשיון נהיגה עם ראיה בעין אחתamigo28/06/2010
האם ניתן לעשות רשיון למי שיש לו ראיה תקינה בעין אחת בלבד?הכוונה לרשיון לרכב פרטי ולא ציבורי.
בתודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רישיון נהיגה עם ראייה בעין אחת
איציק שבח29/06/2010כן, בהחלט. על דרגת רישיון B.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 14 עם משקפיים !שמחה27/06/2010
שלום קוראים לי שמחה ואני בת 14 עם משקפיים מגיל 8 גרה ליד אשקלון !
אני ממש רוצה עדשות מגע כי נמאס כבר ממשקפיים אבל ההורים שלי אומרים
שאסור לי כי אני צעירה . בגיל הזה אפשר כבר ?
והם גם אומרים שאני צריכה לשאול רופא ואם אתם רופאים אז אתם יכולים לענות לי . .
אניי מאוד רוצה כבר עדשות , ואם יהיה לי זה מסוכן ? !
אם יש רופא שגר ליד אשקלון ויכול לדבר אם ההורים שלי זה יהיה טוב ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע לילדים
איציק שבח27/06/2010שמחה שלום,
את מספיק גדולה להרכיב עדשות מגע , יש עדשות מגע לכל גיל, הרכבה ע"י התאמה מקצועית ופיקוח נאות יעניק לך את האפשרות להרכיב עדשות מגע, בתנאי שאת מספיק אחראית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזמן המומלץ לביצוע בדיקת ראייהערן25/06/2010
שלום רב,
אני מעוניין לבצע בדיקת עיניים להתאמת משקפיים ע"י אופטומטריסט, וחשוב לי שתוצאות הבדיקה יהיו מהימנות ככל האפשר.
ברצוני לשאול, האם יש חשיבות כלשהי לזמן ביצוע הבדיקה - בשעות הבוקר או בשעות הערב?
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמן המומלץ לביצוע בדיקת ראייה
איציק שבח27/06/2010שלום ,ערן!
כמובן כדאי להגיע רענן וערני לקראת הבדיקה, אולם זה לא ממש משנה אם יש אור מחוץ לחדר הבדיקה או לא, האופטומטריסט הבודק מכוון את עוצמת האור האופטימלית לבדיקה ע"י עמעם שיש בחדר בדיקה.
בקיצור, חשוב לבוא ערני ולא חשוב באיזו שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ערן27/06/2010איציק
בוקר טוב,
תודה רבה על תגובתך.
בשאלתי, התכוונתי לכך ששרירי העיניים אולי "עייפים" יותר בשעות הערב לאחר שהתאמצו במשך כל שעות היום, ולכן, חשבתי שאולי קיימת עדיפות לבצע את הבדיקה דווקא בשעות הבוקר.
יש משהו בזה, או שאין לך חשיבות?
תודה ושבוע טוב!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הבדיקה המומלץ
איציק שבח27/06/2010שלום ערן!
אם אתה עייף אחרי העבודה/הלימודים אז לא כדאי לערוך את הבדיקה בשעות הערב.
כאמור, חשוב לבוא ערני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע להרכבה ממושכתארז25/06/2010
אני מעוניין להרכיב עדשות מגע ממושכות (כלומר כאלה שניתן לישון איתם למשך 4-5 לילות),
ורציתי לשאול האם קיימת סכנה גדולה בהרכבת עדשות מסוג כזה?
האם זה יהיה בטיחותי להשתמש בעדשות כאלה מבלי להוריד אותם למשך 4 לילות בטיול לחו"ל?
(שם המותג OASYS של גו'נסון אנד גו'נסון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע להרכבה ממושכת
איציק שבח27/06/2010ארז שלום!
בעיקרון, אין בעיה להשתמש בעדשות מגע אואזיס להרכבה ממושכת במידה ואתה אכן מתאים ע"י בדיקה של האופטומטריסט שלך. זה תלוי בעין שלך ובאיכות הדמעות. רק חשוב לתת את הדעת שאם יש בעיה כל שהיא כמו אי- נוחות ואודם חריג, חשוב לפנות לאופטומטריסט בהקדם ולוודא שהכל תקין. דבר נוסף, אם הטיול הוא בתנאי שטח קשים לעדשות מגע (כגון: חול, אבק וזיהום רב), לא מומלץ לשים את העדשה.
תהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרדמתי עם העדשות לשעתיים..שני25/06/2010
נרדמתי עם עדשות יומיות לשעתיים בטעות וכשהתעוררתי אחת מהן לא הייתה לי על העין ולא מצאתי אותה...
מה אני יכולה לעשות??
האם יש לי נזק בלתי הפיך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות חד פעמית עם עדשות מגע
איציק שבח25/06/2010שני שלום!
הרדמות חד פעמית עם עדשות מגע, בד"כ מסתיימת ללא נזק. אבל אם יש לך עדשת מגע בתוך העין ועדיין לא יצאה, עלול להיגרם נזק. צריך לוודא אצל אופטומטריסט או רופא עיניים שהעדשה איננה עוד בתוך העין, ישנם מקומות מסתור שבהם העדשה עלולה להיחבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וטיפול ציקלופגיהיעלי22/06/2010
שלום רב, עקב חשש לספזם רופאת העיניים הפנתה אותי לבדיקת אופטומטריסט תחת טיפות ציקלופגיה (chclopentolate).
אני בתחילת הריון "יקר".
האם קיים סיכון לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וציקלופלגיה
איציק שבח23/06/2010יעלי שלום!
חשוב ליידע את הרופאה ולשאול אותה רק בשביל שתהיי רגועה ,שיהיה בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת עדשות מגעגלי21/06/2010
ברצוני לקנות עדשות מגע חודשיות של ciba vision באופן עצמאי באינטרנט.
האם אני יכולה להזמין על פי אותם נתונים (מספר, קוטר וקמירות) כפי שהם מופיעים בעדשות מגע חד פעמיות שהתאימו לי?
או שבגלל שזוהי חברה אחרת, הנתונים שלי משתנים?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנת עדשות מגע באינטרנט
איציק שבח22/06/2010שלום גלי!
הזמנת עדשות מגע באינטרנט מפתה בגלל המחיר,
אבל יש לזה חיסרון משמעותי.
מעבר לזה שהמרכיב מספק את הנתונים שלא תמיד מדווחים כיאות, ומעבר לזה שלעיתים אין למרכיב את כל הנתונים, אין פיקוח על עיניו של המרכיב. הפיקוח למרכיב עדשות מגע הוא בדיקה תקופתית כל חצי שנה בהעדר בעיות מיוחדות בהרכבת עדשות המגע. הפיקוח נועד לתצפת על העין המרכיבה ולשמור שלא חלו שינויים לרעה בבריאותה של העין בעקבות הרכבת העדשות.
לכן, אף על פי שאת יודעת את כל הנתונים (ב 100%?) והמחיר המפתה, חשוב למנוע סכנות מהעין ולהבדק אצל אופטומטריסט מוסמך כל חצי שנה בעת רכישת מלאי מחודש של עדשות. בכל מקרה על האריזה של העדשות כתוב את שם החברה והנתונים כדי לוודא שהם מדוייקים כך שתוכלי לחשוף מוצר לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפייםדוד20/06/2010
שלום רב.
אני בן 21 ויש לי מספר 1.5 בעיניים וגם צילינדר מאז גיל 14.אף פעם לא שמתי משקפיים והמספר שלי גם לא השתנה השאלה שלי זה האם יעלה לי המספר אם אני יתחיל עכשיו לשים משקפיים? ואם אני יעשה לייזר זה שלא שמתי משקפיים אף פעם יכול לגרום לבעיה כלשהיא בסיכויי הניתוח או בסיכויים של חזזרת המספר לאחריו? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים וניתוח לייזר
איציק שבח20/06/2010ראשית, לגבי הרכבת המשקפיים, בד"כ אין תלות בין עליית המספר להרכבת המשקפיים.
המספר בוודאי לא יעלה אם תמשיך לקרוא ללא משקפיים(, במידה ואתה קצר -רואי ובעל צילינדר נמוך).
שנית, לגבי לייזר, ניתוח לייזר יהיה מוצלח במידה שווה בין אם הרכבת משקפיים או לא .
המספר עלול לעלות אם היה עולה לך גם ללא הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות ומשקפיים.עומר16/06/2010
יש לי משקפיים מזה שנתיים כבר ועדשות שנה כבר.
בזמן האחרון נימאס לי משניהם(אני רוב הזמן עם עדשות).
אני מרגיש שאני רואה ממש טוב מאוד מ.אבל לקרוא מרחוק קשה לי.
אם אני לא ישתמש בשניהם(עדשות,משקפיים)אלא אני רק ישים משקפיים לראייה בטלויזיה וכד',
המספר שלי יעלה?
המספר הנוכחי שלי הוא -1.50 בעין ימין ו-1.75 בעין שמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תלות
איציק שבח16/06/2010עומר שלום!
אין קשר בין הרכבת משקפיים לעליית המספר במרשם שלך.
אתה פשוט לא תראה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לעדשות חודשיותבן15/06/2010
טוב אז ככה:
אני מרכיב עדשות מגע כבר במשך 4 שנים.
בהתחלה התחלתי עם עדשות לשלושה חודשים ואחר כך כתוצאה מזיהום בעין ודלקות עברתי לעדשות חודשיות .
בהתחלה לא הייתה שום בעיה עם העדשות החודשיות עד שהחנות שממנה אני קונה נסגרה ונאלצתי לקנות עדשות ממקום אחר.
מאותו רגע כל זוג עדשות שאני קונה פשוט נקעות אחרי תקופה קצרה(פחות מחודש).
זה יכול להיקרע אחרי כמה ימים(יומיים שלוש) וזה יכול להיקרע אחרי תקופה של שבועיים או שלוש, אך מעטים המקרים בהם העדשה באמת מחזיקה חודש.
בהתחלה חשבתי שהבעייה היא בסוג העדשה והחלפתי לחברה אחרת אך גם בחברה השנייה יש את אותה הבעיה .
אני נזהר עם העדשות אני מנקה אותם בתמיסה שלהם ולמרות הכל הם נקרעות
מה אני צריך לעשות?
אני לא זוכר את החברה של העדשות בהם הייתי משתמש בהתחלה (בחנות שנסגרה)..
מה לעשות?
האם הבעיה היא באמת בעדשה? יכול להיות שהבעיה היא בחומר חיטוי?
או שאולי פשוט צריך לעבור לעדשות יומיות?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף סוג עדשות
איציק שבח15/06/2010להחליף סוג עדשות בהמלצת והתאמת אופטומטריסט,
בהתאמה חדשה תביא איתך את המארז של העדשות הבעייתיות.
עדשות יומיות ככלל, עשויות מחומר יותר מתכלה וחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1.25עדי15/06/2010
שלום!
יש לי משקפיים בערך שנה והמספר שלי 1.25 ונראה לי שהוא עלה לי בזמן האחרון...
אני מרגישה שאני לא רואה טוב ולא מזהה אנשים מרחוק. אופטומיטרסט המליץ לי לא לשים משקפיים באופן קבוע או עדשות מגע קבועות כי המספר לא כ"כ גבוה ואפשר להסתדר בלי.
בזמן האחרון אני מרגישה שאני לא מסתדרת ובלילה אני בכלל לא רואה כלום.
האם אתה ממליץ לשים קבוע? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרכיבי משקפיים
איציק שבח15/06/2010שלום!
הרי האופטומטריסט אמר שאם אפשר להסתדר בלי משקפיים אז לא לשים משקפיים,
אבל את לא מסתדרת אז תרכיבי משקפיים באופן קבוע.
אם לא נוח לך עם המשקפיים במצבים מסויימים, כמו בקריאה למשל, אז אל תרכיבי.
בכל מקרה, עדיף שתפני את התלונה לאופטומטריסט שיבדוק בדיקה חדשה ומעודכנת,
לפי התלונה שלך את כבר לא מסתדרת בלי המשקפיים וכנראה עלה לך המספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)