מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי לשון +עינייםעדי12/06/2010
שלום,
רציתי לדעת האם תינוקות אמורים להגיע עם הלשון עד לחיך בזמן בכי, אכילה ושרבובים.
בהיסטוריה הייתה לשון קשורה אחורית ועשינו התרה (פעמיים), אך מישהי אמרה לי שהלשון לא מתרוממת עד למעלה כשהיא בוכה ואוכלת. האם זה תקין או שיש מקום להתיעצות נוספת? (בת 3.5 חודשים)
שאלה נוספת לגבי חסימה בתעלת הדמעות- כל פעם שאני רואה שיש הפרשה אני מעסה ולוחצת ואז יוצאת כמות גדולה של הפרשה צהובה- האם זה בסדר שיוצאת כמות כזו? (מספר פעמים ביום)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
ד''ר קווין שרייבר13/06/2010אמורים ללהרים את הלשון לחך
העיניים בסדר
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותשרון11/06/2010
שלום רב
בתי בת 7 שבועות ומטרידים אותי מאוד מספר דברים:
יש ימים רבים בהם יש לה התקפי בכי ללא סיבה נראית לעין. הבכי נראה לי חריג שכן בד"כ לוקח 10-20 דקות להרגיע אותה, היא צורחת בחוזקה עוצמת עיניים, הפרצוף שלה נעשה אדום, היא מתפתלת חזק ומותחת חזק את הרגליים שלה. האם זה נורמאלי? מה מעיד זה שהיא מותחת ככה את הרגליים בחוזקה (לפעמים היא עושה את זה גם כשהיא לא בוכה)?
כשהיא אוכלת פעמים רבות בסיום האוכל היא מאוד לא שקטה, מתפתלת ולעיתים בוכה. (אנחנו נותנים לה פורמולה מסויה). נתנו לה במשך 3 שבועות תרופה נגד רפלוקס והפסקנו לפני כמה ימים כי חבל לי לתת לתינוקת תרופה אם לא ברור שזו בכלל הבעיה.
פעמים רבות כשהיא ערה היא בוכה ובפעמים המעטות שבהם היא ערה ולא בוכה היא לא שוכבת בשקט אלא מנופפת ברגליים ובידיים בחוזקה ולפעמים גם מתנשפת מהר.
האם התסמינים האלו מעידים על משהו? קוליק? רפלוקס?
מאוד מתסכל וכואב לראות את פרצי הבכי האלו ולדעת שאין מה לעשות.
תטדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי12/06/2010שרון שלום,
כל התופעות שאת מתארת נורמליות לגיל הזה,
לאי שקט יש הרבה סיבות אפשריות החל מגזים, קוליק, עועד
כל עוד אין חום, תיאבון תקין , אים שלשולים או הקאות והתינוק עולה במשקל, הרי שלא מדובר במחלה,
לנסות לערסל אותו בזמן האי שקט, עיסוי קל , שיר או סיפור להוריד מתחים המקרינים עליו, אוירה שקטה ונינוחה והכל יסתדר
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירחורים וליחהגיתית11/06/2010
שלום,
בתי בת ארבעה חודשים מחרחרת כבר כמעט שבויים. אני מרגישה שיש לה ליחה. היא מקיאה לפעמים כנראה מהסה להוציא את הליחה, אך זה לךא ממש עוזר.
איך אפשר לעזור לה? ולהפסיק\להוציא את הליחה?
בנוגע להקאות הבנתי שיש תינוקות שסובלים מרפלוס, מה זה? כמה זמן זה נמשך? ומה הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיתית
לילך11/06/2010גיתית היי, אני ניסיתי לבת שלי אדים חמים, כשזה לא עזר ניסיתי אדים קרים וזה קצת עזר.
אח"כ התחילה הנזלת ביחד עם ליחה אז בהמלצת הרופאה עשיתי כמה פעמים אינלציה וזה מאוד מאוד עזר. החירחורים לבסוך נעלמו כמו שהם באו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטריויני ועינייםהלנה10/06/2010
שלום, היום נתתי לבני בן חודש אוטריויני לאף והוא הזיז את הראש וכתוצא מכך קצת מהמי מלח הגיעו לעין. אני שטפתי את העין עם מים. האם זה מסוכן וצריך טיפול נוסף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלנה שלום
ד''ר קווין שרייבר11/06/2010על תדאגי
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנמיה בת שנה ו 4אורלי10/06/2010
שלום רב,
ביתי בת השנה ו 4 אובחנה כאנמית,
מצב בדיקות דם:
Hemoglobin | g/dl | *
10.3
Hematocrit | % | (
31.7
MCV-Mean Cell Volume | fl | (
72
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | *
23.4
MCHC-M.Cell Hb cont.
32.5
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
13.7
|
Monocytes # | # | *
0.34 (
Eosinophils # | # | *
0.13 (
שתי התוצאות האחרונות מאוד נמוכות - על מה מעיד?
מה אומרות התוצאות האחרון?
האם המצב חמור?
האם נתינת 60 מ"ג ברזל ליום זה לא יותר מידי?
תודה רבה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010על תדאגי על המדדים האחרונים
היא צריכה 2 טיפות לק"ג
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות בגיל 4 וחצי חודשיםנעה10/06/2010
שלום רב,
בתי בת 4 וחצי חודשים, מחייכת ומגיבה לי ולבעלי, אך היא אינה מחייכת לאף אחד אחר.
בנוסף אם משאירים אותה אצל מישהו שהיא לא רגילה להיות איתו היא בוכה בצורה היסטרית עד שאחד משנינו מגיע.
מעבר לזה אציין שההתפתחות שלה מצויינת: מתהפכת מהגב לבטן ולהפך, מעבירה חפצים בין הידיים, מגיבה לקול ולאור ,משמיעה קולות וכו..' אך כל פעם שאנחנו יוצאים איתה היא נראית "בשוק" , לא מחייכת ולא ממלמלת.
האם זה תקין?
בתודה מראש, נועה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעה שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010זה לא נחמד אבל זה תקין
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים והקאותחלי10/06/2010
יש לי תינוקת כמעט בת שנה.
מיום שלישי האחרון משלשלת ומקיאה
כל דבר שהיא אוכלת ושותה,כעבור כחצי שעה מקיאה.
נוסף לכל היא גם ישנה המון וללא מצב רוח
אני מאוד מודאגת ומצד שני שומעת על המון מקרים כאלו בתקופה הזו
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010אכילה לא חשובה
היא צריכה לשתות
עם זה ממשיך כדאי ביקורת עם רופא ילדים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה וחודש בקיעת שיניים טוחנותנעמי09/06/2010
שלום,
בני שן שנה וחודש, סובל מחום בגלל צמיחת שיניים טוחנות. הוא מסרב לאכל, בקושי מסיים בקבוק של 240 מ"ל ליום שלם. כל היום הוא מוציא ריר, לא רגוע וללא מצב רוח.
האם יש טיפים, אים ניתן לעזור לו?
הוא מקבל תאופה נגד חום, אבל החום עולה ויורד.
שאלה נוספת: מתי אפשר לתת לו לאכל קורנפלקס? אני רוצה קצת לגוון לו בתפריט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010האם יש טיפים, אים ניתן לעזור לו?
אכמול
נורופן
טיי ג'ל
מתי אפשר לתת לו לאכל קורנפלקס?
כבר בסדר
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נעמי12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו הו אלא רוצה לאכל כמעט כלום
נעמי12/06/2010שלום,
היום עבר לו החום הוא מרגיש בסדר, יש לו עדיין פריחה בגוף אבל הרופא אמר שזה וירוס.
אני דואגת לבן שלי מכיוון שהוא פשוט לא אוכל. היום הולא אכל מעט מטרנה במבה ושתה מים....זהו
מה עושים?
האם יש מאכלים שכאי לתת לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלמונלהסטלה09/06/2010
שלום,
בתי בת 10 חודשים, לפני כשלושה שבועות הייתה חולה, עם חומים גבוהים עד 40, בהמשך חום ירד והייתה פריחה. ההשערה הייתה כי מדובר באדמדמת. אך היות ובתחילת המחלה הייתה יציאה מאד רירית נלקחו תרביות שהצמיחו סלמונלה. כאשר התרבית חזרה הילדה כבר הייתה ללא חומים. והוחלט בינתיים לא לטפל אנטיביוטית. כעת, אחרי 3 שבועות לקחנו תרבית ובה שוב חיידק סלמונלה. יש לציין כי לילדה אין חומים ומתנהגת כרגיל. והיום שוב פתאום הייתה יציאה רירית. מה עושים? והאם כדאי לטפל אנטיביוטית או להמתין עוד? והאם הטיפול האנטיביוטי לא יוביל לנשאות?
אגב מבחינה קלינית, גם בעת המחלה לא שילשלה,היו מספר יציאות ריריות שפסקו, וכעת שוב יציאה לא יפה.אני גם לא מבינה מאיפה היא יכלה להדבק בסלמונלה, אנחנו מאד מקפידים על הגיינה, ורוב תזונתה היא הנקה. ביצים היא טרם טעמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר םטלה שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010הייתי מחכה עודץ מהסיפור הזה זה לא נשמע שהבעיה שלה נובע מסלמונלה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותאלונה09/06/2010
שלום
בני בן 3 חודשים ב-14.6 בע"ה
1.על פניו המנגיומה בגודל 1.5 ס"מ (תות) הבנתי שיש טיפול בדרלין
האם מומלץ?האם מוכר לך?האם לתרופה תופעות לוואי?מה מניסיונך יכול לתרום לי לגבש החלטה באם להתחיל הטיפול או לא?
2.מגיל מ\חודש לערך אני שמה לב שמכניס הידיים לפה ויש לו הרבה רוק.
האם שיניים בגיל זה אם לא ?? מה יכול להיות.?
3.מבחינת תזונה - אני שמה לב שאוכל לקראת הערב שש בערך מנה קטנה יחסית 60-80 סימילאק ואז ישן בלי לקום לאכול !!!
דבר שנראה תמוה שכן בלילות האחרונים הערתי אותו לאכול והוא אכן אכל מנה שלמה 90-120
שאלתי כיצד תינוק רעב אינו בוכה או מתעורר לאכול ??
הדבר קורה לעיתים גם בבוקר - אני מציעה כי אחרת לא ממש מראה סימנים..(הכנסת היד אינה סימן כיוון שעושה זאת גם לאחר האכלה
הוא עולה במשקל אבל זה לא נראה לך מוזר .??
תינוק לא אמור לאכול במרווח נורמלי? אני מדברת על מרווח של יותר מ-10 שעות כאשר המנה האחרונה קטנה כך שלא יתכן שמשביעה אותו לאורך כל היום
באופן כללי ניזון מ500 סמ"ק כל היום בערך.
נולד 3,210 כאשר בעזיבה מבי"הח ירד ל3 ק"ג בגיל חודשיים וחצי שקל 5.500
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה שלום
ד''ר קווין שרייבר10/06/2010
1.על פניו המנגיומה בגודל 1.5 ס"מ (תות) הבנתי שיש טיפול בדרלין
האם מומלץ?האם מוכר לך?האם לתרופה תופעות לוואי?מה מניסיונך יכול לתרום לי לגבש החלטה באם להתחיל הטיפול או לא?
לא שמעתי על זה
2.מגיל מ\חודש לערך אני שמה לב שמכניס הידיים לפה ויש לו הרבה רוק.
האם שיניים בגיל זה אם לא ?? מה יכול להיות.?
זה משהוא היתפתחותי וזה תקין
מבחינת תזונה
עם הוא עולה במישקל על תדאגי בכלל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה עם ריח לא נעיםאסף08/06/2010
שלום, הבת שלי בת חמישה חודשים. לפני כשלושה שבועות רופא טיפת חלב פתח לה את השפתיים בוגינה כי אמר שהן נדבקו. מזה כשבועיים אני מריחה ריח לא נעים (סליחה, אבל כמו דגים) שם למטה. אני משתדלת כמה שפחות שיגעו שם משחות ומנקה לה בעיקר עם צמר גפן ומים. אבל עדיין יש שם הפרשה כזו לבנה ואת הריח הזה.
האם זה נשמע כמו פטרייה?
איך מטפלים בזה?
למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחינעם שלום
ד''ר קווין שרייבר09/06/2010האם זה נשמע כמו פטרייה?
זה לא נשמע כמו פטריה. אולי זיהום
איך מטפלים בזה?
צריכים לבדוק אותה לראות את ההפרשה והאיזור
למה זה קורה?
בלי לראות זה קשה להגיד
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום נמוך ממושך מאודאיריס08/06/2010
שלום רב,
לבתי בת שנה ו-3 חודשים יש חום של בין 37.2 ל-38 כשבועיים וחצי (מודדת מידי ערב).
לפני כחודש+ היתה לה מחלת חום במשך 6 ימים, כאשר בימים ראשונים הגיע ל-39.5 ולאחר 3 ימים ירד ל-38.2 והופיעה פריחה שנעלמה לאחר יום אך החום נמשך עוד כיומיים.
אחרי שבוע (בו לא בדקתי במד-חום) שוב העלתה חום ל-39.2 ליומיים וחצי ולאחריו נשאר חום נמוך וממשיך עד היום בין 37.2 עד 37.9.
בדיקת שתן תרבית וכללית יצאה תקינה. בדיקות דם מ-24/5 יצא ESR=71 ו-CRP=2.26
לאחר יומיים שוב נלקחה בדיקת דם במיון ויצא ESR=80 ן-CRP=1.60
נעשתה בדיקת אקו לב- יצאה תקינה וצילום חזה תקין.
מה יכולה להיות הסיבה לחום הממושך?
האם עלי להמשיך בבדיקות כלשהן?
אודה על תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום נמוך ממושך מאוד-CMV ו-EBV שלילי
איריס08/06/2010שכחתי לציין כי בדיקות EBV ו-CMV יצאו שליליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס שלום
ד''ר קווין שרייבר09/06/2010האם עלי להמשיך בבדיקות כלשהן?
עם באמת יש לא חום כל יום למשח חודש צריכים למצא מה הסיבה
מה יכולה להיות הסיבה לחום הממושך?
הרשימה ארוכה. תפני לרופא שלכם לדבר איך להמשיך עם הבירור
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרבנית בקבוק ומוצקיםנגה08/06/2010
שלום לכם
בתי בת חצי שנה. יונקת ועולה יפה במשקל . חזרתי לפני שבוע לעבודה והילדה פשוט מסרבת לקחת בקבוק ולאכול מוצקים (מודה שלא הרגלנו אותה לבקבוק וזו טעות שלנו)
בשעות שאני בעבודה היא אוכלת ממש קצת מהבקבוק ופירות/ירקות וממש מחכה שאחזור על מנת שתינוק.
האם יכול להגרם לה נזק כלשהו חוץ מירידה קלה במשקל? והאם יש לכם איזה עצה מה לעשות איתה?
תודה רבה על עבודתכם הנאמנה :-))
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
ד''ר קווין שרייבר09/06/2010על תדאגי. היא תלמד שזה לא נורה לשתות מבקבוק או לאכל
זה יכול לקחת קצת זמן
האם יכול להגרם לה נזק כלשהו חוץ מירידה קלה במשקל?
לא
והאם יש לכם איזה עצה מה לעשות איתה?
תחכי וזה יעבור
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריור ואי שקטחנה06/06/2010
שלום.
בתי בת 6 שבועות תינוקת נוחה מאוד עד כה.
ביומיים שלושה האחרונים לא רגועה כמו קודם.
היא מרבה לבכות כשמניחים אותה גם על הבטן וגם על הגב.
ישנה שינה קלה ביותר..
מתעוררת הרבה בלילה-לפני כן ישנה 6 שעות רצופות.
וכן שמתי לב שהיא מריירת...
יש לה מעט גזים במשך היום אבל הם יוצאים בקלות ובלי בכי..
האם תוכל לומר לי מה קרה?
לציין שהיא נולדה במשקל 3.150 ומתפתחת יפה. הריון תקין
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי06/06/2010קרוב לוודאי שמדובר ב"קוליק" כאבים שכיחים בגיל הינקות
אם לא משתפר מציע להיבדק על ידי רופא ילדים
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חנה06/06/2010על תשובתך המהירה.
מקווה שיעבור מהר.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסוכן או סתם דוחה?נועה06/06/2010
הכלב של מסתבר חולה ( אכל איזו שטות מפלסטיק ) ונוהג להקיא במקומות נסתרים מהעין. פתאום קלטתי שבן השנה שלי מתעסק עם קיא שפספתי, אולי גם הכניס לפה, לא ראיתי. מצריך פנייה לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי06/06/2010אם אין כל תלונות ניתן להמתין עם פניה לרופא
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)