מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פקיעת שינייםכרמית31/03/2010
שלום האם פקיעת שיניים קשורה לכאביי בטן ואי שקט בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית שלום
ד''ר קווין שרייבר01/04/2010ואי שקט בליל
כן
כאביי בטן
לא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה בראש של תינוקתדגנית28/03/2010
שלום רב
לביתי בת 9 חודשים יש בלוטה בראש בצד שמאל אחורי שמשנה את גודלה לפעמים קטנה לפעמים גדלה
בוצע אולטרסאונד שנמצא תקין
למרות זאת אני מודאגת, האם צריך לבדוק עוד משהו , מה הבלוטה הזאת בכלל?
דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית
ד''ר קווין שרייבר29/03/2010אין סיבה לדאגה!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זחילה ונפילהכרמי28/03/2010
בתי בת העשרה חודשים, התחילה לזחול לפני יותר מחודש, ולעיתים היא מתהפכת (מתוך בחירה לא בגלל חוסר יציבות), ומקבלת מכה בראש. רציתי לדעת אם זה מסוכן למח כשהיא חוטפת מכה מהרצפה?
(כששומעים גם רעש של מכה). יש לציין שאני מנסה למנוע זאת ממנה כמה שאפשר, אבל לפעמים היא יותר זריזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמי שלום
ד''ר קווין שרייבר29/03/2010זה לא מסוכן
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות שינהאינה28/03/2010
בתי דנה היא בת שנה וחודש התחילה להתורר בלילה (קרוב לשעה 1 בלילה)ולא מצליחה להרדם!היא בוכה ולא עוזר לה שום דבר.....כך עד השעה 6 בבוקר!לדנה יש כבר מלא שיניים ואני ממש לא חושבת שזה שייך....האם טלוויזיה יכולה לגרום לכזה מצב????(היא כל יום בסלון וטלוויזיה עובדת)
תענו לי מהר בבקשה...
בתודה
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינה
ד''ר קווין שרייבר29/03/2010מה שאת מספרת יותר מתאים למשהוא התנהגותי לא שייך לטלוויזיה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל שלושה ימים חום-תינוק בן שנההילי28/03/2010
היי,
לבני היה לפני כשבוע וחצי חום של כמעט 38 שירד לבד,
מאז היה מצונן ועם שיעול לפני כ-5 ימים היינו אצל הרופא שלא מצא כלום בריאות.
לפני 3 ימים פתאום היה לו חום של 39, נתתי לו נר של 80 ירד לו החום והמשיך להיות מנוזל ומידי פעם משתעל.
בשלושה ימים האחרונים היה קצת מנוזל ועם שיעול מידי פעם אך ללא חום.
והיום בלילה שוה עלה לו החום ל-38.5
האם זה הגיוני שתינוק ככה חולה ומידי פעם החום עולה לו ? האם מספיק לתת נר שהחום ירד או שאולי צריך טיפול אנטיביוטי? (פניה שוה לרופא שיבדוק ?)
או לחכות שיעבור ?
האם זה וירוס וצריך סבלנות או שיכול להיות חיידק?
אני בעיקר לא יודעת אם לפנות לרופא שוב כי כל הזמן שהלכתי לרופא הוא נדבר לי במרפאה במשהו..
ועוד דבר- האם יש קשר בין הפסקת הנקה לבין חולי- כי מאז שהפסקתי להניק אותו (לפני כחודש וחצי) הוא כל הזמן חולה..
אשמח לשמוע חוות דעת ויעוץ,
תודה, הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילי שלום
ד''ר קווין שרייבר29/03/2010האם זה הגיוני שתינוק ככה חולה ומידי פעם החום עולה לו ?
בבדאי!
האם מספיק לתת נר שהחום ירד או שאולי צריך טיפול אנטיביוטי?
אין קשר בין אנטיביוטיקה ואכמול
(פניה שוה לרופא שיבדוק ?)
או לחכות שיעבור ?
הייתי מחכה עוד יומיים שלושה
האם זה וירוס וצריך סבלנות או שיכול להיות חיידק?
כן!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- חום
הילי31/03/2010תודה על התשובה..
בהמשך, הייתי אצל רופא כשהחום ירד, הריאות , הגרון היה תקין (לפני שלושה ימים)
ישר אחרי שחזרנו מהרופא חזר לו החום והורדנו שוב עם נר אקמול, ואתמול בלילה (לאחר שלושה ימים חזר החום והפעם היה 39.5, נתנו לו נר בלילה וגם נר בבוקר כי החום שוב טיפס ל39.3..
האם ככה צריך להוריד החום שגבוה ולחכות ? לא עושים לתינוקות בדיקות דם אולי , משהו ? לראות שהכל תקין ?הוא כבר שבועיים ככה כל יומיים שלושה החום עולה.. זה מתחיל להפחיד אותי..
ועוד שאלה, הוא בן שנה ושוקל 9.5 , איזה נר אקמולי צריך לתת לו 80, או 150 ?
והאם אפשר לתת נורופן לילדים יש אחרי הנר (חצי שעה..) אם לא יורד החום ?
תודה רבה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילי שלום
ד''ר קווין שרייבר01/04/2010האם ככה צריך להוריד החום שגבוה ולחכות ?
יכולים. זה לא מסוכן בכלל
לא הייתי עושה לו בדיקות
למשקל כזה נר של 150 מתאים
יכוליןם לתת נורופן ואכמול ביחד
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ספירת דם
הילי01/04/2010היי,
תודה על התשובה..
עשינו ספירת דם גם בגלל גיל שנה וגם בגלל המחלה..:
אילו הנתונים, אשמח לחוות :
הקידבה םש
13.7 WBC K/ul
4.33 M/ul RBC
12.6 g/dl HB
35.9 % HCT
29.1 pg MCH
35.1 g/dl MCHC
82.9 fL MCV
62.7 % NEUT%
25.9 % LYM%
10.2 % MONO%
1.1 % EOS %
0.1 % BASO %
8.6 K/ul NEUT.abs
3.6 K/ul LYMP.abs
1.4 K/ul MONO.abs
0.1 K/ul EOS.abs
0.0 K/ul BASO abs
360 K/ul PLT
11.0 fL MPV
המון תודה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
ד''ר קווין שרייבר02/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי בת 8 חודשיםאורטל27/03/2010
בתי בת 8 חודשים מתי אפשר להביא לה במבה?
הם אפשר להביא לה את הקשה של הלחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר27/03/2010במבה יכולים
לחם הייתי מחכה עוד חודש
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצץנעמי26/03/2010
האם עליי להחליף את גודל המוצץ של בתי?
היא מוצצת מוצץ מאז שנולדה וכיום היא בת חצי שנה האם עליי לקנות לה מוצצים גדולים יותר?
בתודה מראש וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי שלום
ד''ר קווין שרייבר27/03/2010לא צריכים אבל בד"כ יותר נח להם
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת שינייםע26/03/2010
ערב טוב,
בני בן 6 חודשים ונראה כי מתחיל להוציא שיניים, החכיניים ממש נפוחות והוא כול היום מכניס דברים לפה, כל דבר אפשרי הוא מגרד כך את החניכיים. הוא יחסית לא רגוע כמו תמיד אתה ממליץ על משהו על-מנת להקל עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי...
ע26/03/2010מהרגע שיש נפיחות בחניכיים עד להוצאת השן ממש כמה זמן בערך?
ושאומרים שזה כואב אז מה בדיוק כואב השלב הזה או שלב הוצאת השן עצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעטרה שלום
ד''ר קווין שרייבר27/03/2010מהרגע שיש נפיחות בחניכיים עד להוצאת השן ממש כמה זמן בערך?
לא ידוע
ושאומרים שזה כואב אז מה בדיוק כואב השלב הזה או שלב הוצאת השן עצמה?
לא ידוע
סליחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעטרה שלום
ד''ר קווין שרייבר27/03/2010יכולים להשתמש עם טיי ג'ל להקלה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה בלילה גמילהענבל26/03/2010
שלום בתי בת שנה וחודשיים ועדיין מתעוררת 3 פעמים בלילה לאוכל היא לא לוקחת מוצץ אז התרגלה לישון אם הבקבוק בפה היא אוכלת 240 לפני השינה ועדיין מתעוררת התחלתי לתת מים והיא זורכת את הבקבוק וגם לא שותה משאירה אותו בפה והתחלתי לקחת את הבקבוק אחרי שעה שהוא אצלה והיא משתוללת ובוכה חזק בכי מלחיץ מאוד ואני מרגיעה אותה על הידיים , האם להמשיך לא לתת לה בקבוק בככל ומה לעשות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
ענבל26/03/2010בבקשה תענו לי מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל שלום
ד''ר קווין שרייבר27/03/2010לא הייתי נותן בקבוק במיטה בגיל כזה
היא יכולה לישון כל הלילהץ היא צריכה ללמוד איך לעשות את זה
הרבה פעמים פשוט זה בכי לשבוע
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה לתינוקמישל25/03/2010
שלום,
אני סבתא לתינוק בן 3.5 חודשים,
זכור שבגיל זה הייתי נותנת לבנותי שתיה של תה אניס או קמומיל עם דבש טהור,
הנכד הפסיק זה שבועיים להניק.
האם אין צורך לתת תוספת שתיה לתינוק?האם התה אינו עוזר נגד גזים?
בברכה,
מישל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישל שלום
ד''ר קווין שרייבר26/03/2010דבש אסור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורמולה מספיק. לא צריכים תוספת
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זחילה-באיזה גיל תינוק מתחיל לזחול?ענת25/03/2010
ואיזה גירויים אפשר לתת לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
ד''ר קווין שרייבר25/03/2010בין 8-10 חודש
לשים צצועים במקום שהוא צריך להתאמץ להסיגם
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא בד- בבקשה ממש דחוף !!!שימרית25/03/2010
שלום לכם,
אתמול ראיתי בחדשות ערוץ 2 את הכתבה על המנשאים שגמרו לחנק, נכון שהדגישו שזה
סוג אחד של מנשא והוא נראה כמו תיק משהו, אבל הבן שלי קטן נולד לפני חודשיים ויש לי מנשא בד
ארוך (אני לא יודעת עם מותר להגיד פה את השם של החברה ) , המנשא הוא 5.5. מטר ורחב וממש מעולה! אני והוא הפכנו מכורים עליו ממש והוא עוזר לו לגזים וכדומה, האם זה גם מסוכן?
בבקשה תתנו לי תגבוה כלשהי כי אני ממש בלחץ ומצד שני ממש רוצה להכניס אותו לתוך המנשא.
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימרית שלום
ד''ר קווין שרייבר25/03/2010עם הוא מכוםה לגמרי ומקופף אפשר שיש סכנה. הסיכון הוא קטן
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בתאבוןציפי25/03/2010
בני בן 10 שבועות. ביומים האחרונים הוא לא רגוע צורח ללא הפוגה כמעט לא ישן וכמעט לא יונק. (כללית הוא יונק מלא). אני קבלתי חיסון לאדמת לפני שבוע, האם יתכן שהחיסון שלי משפיע עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי שלום
ד''ר קווין שרייבר25/03/2010אין קשר בין החיסון ומצבו
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצציםשמחה24/03/2010
שלום רב
אחרי כמה זמן ניתן להחליף מוצצים לחדשי?
המוצצים הישנים שינו את צבעם בפטמה.... משקוף לאטום יותר. האם זהו הסימן שצריך לזרוק ולקנות חדשים?
תודה מראש
שמחה
בני בן 3 וחצי חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה שלום
ד''ר קווין שרייבר24/03/2010אם הם נראאים ישנים כדאי להחליף
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולות מהבטןשמחה24/03/2010
שלום רב
בני בן ה 3 חודשים וחצי.
בזמן האכלה בטנו משמיע קולות. האם זה קולות של רעב או יש צורך לדאוג?
תודה מראש שמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה שלום
ד''ר קווין שרייבר24/03/2010אילו קולות תקינות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)