מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלנעמי05/05/2010
שלום רב,
ביתי בת שבע וחצי חודשים (התחילה טעימות בגיל חמישה וחצי חודשים) , אוכלת פירות , ירקות עוף טחונים לגמרי (בבלנדר) ואוהבת את זה מאד.
ניסיתי לתת לה אוכל מרוסק במקרם שונה פחות טחון אך ללא הצלחה , היא אינה מרוצה מזה ולא אוכלת
בנוסף נתתי לה לחם (הקשה של הלחם וחתיכות גדולות - ה"נשיקה" של הלחם) היא נהנת מזה מאד ולועסת היטב ובולעת ללא קושי.
האם אפשרי / כדאי לעבור ישר לאוכל אצבעות ? לוותר על השלב המרוסק? או שזה בעיה?
תודה מראש.
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי שלום
ד''ר קווין שרייבר05/05/2010האם אפשרי / כדאי לעבור ישר לאוכל אצבעות ? לוותר על השלב המרוסק? או שזה בעיה?
הייתי מחכה עוד שבועיים שלושה לראות אם היא מצליחה במרוסק. יכול להיות שפשוט היא עוד לא מוכנה
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בבקשהאלונה05/05/2010
בני בן חודש וחצי.בתחילה ניזון מהנקה מלאה וכעת רוב ההזנה מסימילאק (הציצי התרוקן כליל) אבל...
הוא שותה ממש מעט..מסתפק ב-20 ובמקרה הטוב 60 כך שבסה"כ מגיע לכמות מקסימלית של 400עפי הנוסחא אמור לשתות כמעט פי 2 ולא ניכנס ל"כל תינוק ניזון מכמות אחרת.." זה פשוט לא נראה הגיוני לאכול כ"כ מעט ולא לדרוש כלל !!
בלילה שותה במרווחים סבירים אולם שוב בכמות קטנה (אולי פעם אחת שתה כמות של 120 ) כאשר ביום ממש לא מסודר כך שמראה סימני רעב נותנת בקבוק שותה כמות קטנה ושוב חוזר חלילה
מה שכן אני שמה לב שהוא לא רגוע בגלל כאבי בטן כנראה גזים רוב שעות היום ובעיקר לפנות בוקר
למזלי ולמזלו הוא נותן צואה אחת ליום אולם האם הגיוני שתינוק לא יאכל בגלל גזים? הבעיה מוכרת? האם ברוב שעות היום תיתכן בעיית גזים?
אני בחרדה אמיתית כי כך ביתי הבכורה היתה ואנחנו ממש אובדי עיצות מאחר ועד היום היא סרבנית אוכל באופן מוחלט ויש לנו ממש קושי איתה עם ההזנה - גם היא היתה תינוקת חסרת תיאבון מאז שנולדה.היא מאוד רזה ובאחוזון יחסית נמוך במשקל.
איני רוצה לחזור על אותו תקליט גם עם הקטן ורוצה בכל מחיר להבין מדוע זה קורה ומה עליי לעשות
האם התינוק אכן לא רעב...? האם כאבי הבטן מפריעים לו - אני שמה לב שבמהלך הארוחה הוא מתפתל והרבה פעמים מפסיק לאכול וכן בשעות ערות התנוחה הכי נוחה לו זה על הזרוע כאשר היד מונחת על ביטנו מה שמחזק את ההשערה כי סובל מכאבי בטן
כיצד יודעים האם הסימילאק לא טוב לו אולי לעבור למטרנה או לסוג אחר של סימילאק
נא עזרתך הדחופה בבקשה
מה לעשות על מנת לשפר המצב ?
הוא נולד במשקל 3.210 ובגיל חודש 4.200
יש לנו תור ב-17.5 לחיסון ושקילה אולם עד אז חבל לי שירד במשקל וניכנס ללופ הזה של חוסר תיאבון וכו...
שאלה נוספת - הוא תמיד מתבונן בצד אחד כיצד לשפר את ההטייה לצד שני
מה בשלב הזה תינוק "אמור" לעשות? וכיצד לעודד אותו התפתחותית בשלב זה ??
האם מרים ראש כבר בגיל זה או שמא מוקדם מדי כאשר שוכב על הבטן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה שלום
ד''ר קווין שרייבר05/05/2010זה לא נשמע כמו סיפור של גזים. הדבר הכי חשוב זה שהוא עולה יפה במשקל!
לא הייתי עושה משהוא מיוחד עד לשקילה הבאה
ביחס להתפתחות-
הוא אמור להתחיל להרים ראש, חיוך, קשר מבט בעיניים. לא הרבה יותר מזה
ביחס לתה, לא הייתי נותן לו לפחות לעוד חודשיים
וכמובן בדיקת רופא!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיג'ילע05/05/2010
רציתי לדעת האם יש בעיה להשתמש בטיג'יל לחניכיים, בני בן 7 חד' והשבוע יצאה לו שן ונראה כי עומדת לצאת עוד אחת, נראה לו רגוע וכל היום מגרד.
שמעתי כי לא מומלץ להשתמש בטיג'יל מכיוון שמסוכן האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר05/05/2010זה ממש בסדר
לא מסוכן
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאותאורית04/05/2010
ערב טוב,
בתי בת החצי שנה ביומיים האחרונים הקיאה פעמיים פעם אחת אתמול את ארוחת הבוקר והיום את את ארוחת הערב בשתי המקרים מדובר על מטרנה+דייסת דגנים, שאכלה בעבר ולא הקיאה , לכן אני מתקשה להאמין שההקאה קשורה לדייסה..
בין לבין אכלה מטרנה פירות וירקות ,והכל היה בסדר, הקיבה ניראת בסדר וגם מבחינה התנהגותית - בסדר גמור חוץ מקצת עצבים ורצון עז ללעוס כל דבר - נראה כמו שיניים .
מה יכולה להיות הסיבה להקאות ? יתכן שיניים? יש צורך לגשת לרופא?
תודה והמשך ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי05/05/2010הסיבה השכיחה ביותר היא זיהום ויראלי של דרכי העיכול.
נראה שהיא עוברת את זה קל. בלי חום ובלי שלשולים.
אם שותה וחיונית אין צורך בתרופות. בדרך כלל חולף לאחר יומיומיים
יום נעים
איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןחלי04/05/2010
ביתי בת 4 שבועות, יונקת בלבד, סובלת ממה שנראה כמו כאבי בטן/גזים,
אולם התופעה היא במהלך כל היממה בלילה ובעקר לפנות בוקר ובוקר,היא מתפתלת ונאנקת מתוך שינה (לא בהכרח בוכה) היא מתאמצת ולוחצת ללא הפסקה ע"מ לשחרר גזים /צואה,
זה לא נשמע כמו התיאור הקלאסי של גזים, בכי בהתקפים והשעות ביממה, מה זה יכול להיות והאם כל הלחיצות והמאמצים לא יגרמו לה לטחורים או תופעות אחרות, מבחינת יציאות הן צהובות חרדליות על ירוקות (לעיתים רחוקת) ובערך 5-6 ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010היציאות נשמעות תקינות
ביחס לבכי- זה נשמע כמו COLIC בכי של תינוקות
יכולים לנסות SIMICOL . הרבה פעמים זה עוזר
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר יצחק לוי - תינוק עם חוםשבועייםרויטל04/05/2010
שלום רב,
אני כבר אובדת עצות, יש לי תינוק בן 11 חודשים שנולד עם ריפלוקס וכיב בקיבה.
לפני שבועיים החל חום גבוהה (39.6-39.9) ומלווה בנזלת, נגשתי לרופא בדק אותו ואמר לי כי אינו יכול לעשות דבר עד שיצאו סימפטומים אחרים ולאזן את החום על ידי נורופן/אקמולי. אחרי יומים נוספים הלכתי למוקד חירום בלילה בשל החום הגבוה ואי שקט של הילד. עשו בדיקות דם
monocytes 13.3h, eosinophils 0.4, basophils 0.6, neutrophils 1.9, lymphocytes2.77l, monocytes 0.72, eosinophils 0.02l
ואמרו ללא לויקוציטוזיס מבדלת "ויראלית" ככל הנראה מדובר בזיהום ויראלי. אחרי יום יצאה פריחה לילד כל הגוף ושוב אמרו ויראלי. הפריחה נעלמה אחרי שלושה ימים (החום לא עבר כל 7, 8 שעות מהנורופן החום מתחיל לעלות) התאבון של הילד נפגע מאוד הוא בקושי אוכל למזלי הוא שותה. ירד המון במשקלו. רואים שכואב לילד משהו כי הוא חסר שקט ולא מוכן לרדת מהידיים או להפסיק לבכות שזה לא אופייני לו - ילד שמח ופעלתן ורק רוצה ברצפה לזחול ולטפס על דברים. הלילה החום עבר בפעם הראשונה את קו ה- 40 ואני מודאגת מאוד וקשה לי לשמוע את הרופאים שפותרים אותי בתשובה שזה ויראלי. מה עלי לעשות? לאן לפנות?איזה בדיקות עלי לדרוש?
האם יתכן שיש לו דלקת בכיב שהוא נולד איתו? אבל אז לא היו רואים את זה בבדיקות הדם? מחלת נשיקה?
אודה לך מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010אני לא יודע איפה דר לוי נעלם אז אני אענה
חום לשבועיים רצוף (כל יום) בודאי צריך בירור נוסף. אני מסכים איתך שהתשובה "סתם וירלי" לא מספיק.
יכולים לעשות בירור דרך הקופה או בבית חולים. אם החום באמת כל יום למשך 14 יום הייתי פונה למיון
יש בדיקות נוספות לסימני דלקת : ESR,CRP שלא בוצעו.בדיקת שתן. יכול להיות שיצתרך בנוסף צילומים, אורלטרא-סאונד או מיפוי אצמות
צריכים לבדוק אותו לראות באיזה כיוון ללכת
מחלת הנשיקה בבדאי אופציה
האם יתכן שיש לו דלקת בכיב שהוא נולד איתו
לא
בהצלחה!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה של דר שרייבר
פרופ' יצחק לוי05/05/2010מסכים לכל מילה שנאמרה על ידי עמיתי
מציע לבקש בדיקות סרולוגיה למחלת הנשיקה EBV CMV
לדעתי זו האבחנה
אם אכן, אין צורך בהתערבות נוספת.
יום נעים
איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשוליפעת04/05/2010
שלום,
בתי בת חודשיים וחצי יונקת בלבד ללא תוספות, ביום שבת בבוקר ראיתי כי הצואה שהייתה לה הייתה ירוקה.
ביום ראשון ושני הצואה הפכה להיות מיימית בצבע חום צהוב , חרדל שכזה.
היציאות לא רבות פעם פעמיים גג שלוש אבל כולן מימיות.
אין לה חום , היא אינה מקיאה , חייכנית ולרוב לא בוכה, רק מסיבות כמו עייפות או רעב
האם עליי ללכת לרופא? או להמתין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010הייתי ממתין לעכשיו. אם זה ממשיך 3-4 ימים הייתי פונה לרופא
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה מוזרהאבישג03/05/2010
שלום
הבן שלי בן שנה וחצי ובזמן האחרון הצואה שלו בגוון ירוק, עיגולים עיגולים וגם זה נראה כמו שיש לו דם ממאמץ כי כשהוא עושה הוא גם קצת בוכה. יש לציין שיוצאות לו עכשיו שיני בינה ובמעון אומרות שהוא אוכל יפה וגם בבית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישג שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010ירוק לא מפריע לי בכלל
זה נשמע שיש לו קצת עצירות. הייתי מוסיף קצת מים ופירות לתזונה שלו
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת מרק ירקותאורית03/05/2010
ערב טוב,
בתי בת החצי שנה מקבלת יפה את אכילת הפירות אך לעומת זאת לא אוהבת את המרק ירקות.
רציתי לשאול מה ניתן לעשות בנושא? וכמה זה "נורא " מבחינה תזונתית אם לא תאכל את המרק ירקות.
הסבתות סביבי טוענות שהן בזמנו היו מוסיפות קצת מלח ומרק עוף למרק על מנת לשפר את הטעם.
הבנתי שאסור להוסיף טבול רציתי לשאול מה הסיבה לכך? והאם יש בכך איזה שהוא סיכון עבור בתי?
כי בדיעבד התברר לי שאמי הכניסה קצת מרק עוף ומלח .
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010האם זה "נורא " מבחינה תזונתית אם לא תאכל את המרק ירקות.
זה לא נורה בכלל
יכולים להוסיף תיבול בגיל כזה
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרבנית תחליף חלבאסתר03/05/2010
שלום בתי בת חצי שנה אובחנה בגיל 10 ימים כאלרגית לחלב ומאז צורכת נוטרמיגן מגיל 4 חודשים התחלנו טעימות וכעת היא אוכלת מנת פירות ומנת מרק ביום בשבועיים האחרונים היא מסרבת לשתות את הנוטרמיגן גם שאני מוהלת אותו עם דיסה המקסימום שהיא שותה ביום זה 300 מ"ל (ניסתי להאכיל גם בכפית אך היא עדיין מסרבת) האם זה מסוכן בריאותית? איזה מוזן ניתן להוסיף לה במקום החלב? אודה לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010יכולים לנסות חלב שקדים
רב הזמו זה עובר והיא תחזור לנוטרמיגן
לעכשיו זה לא מסוכןץ צריכים לעקב אחר המשקל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות יציאות במעבר למוצקיםקרן03/05/2010
ביתנוי בת חצי שנה והתחלנו לתת לה מוצקים(פירות וירקות).
בזמן האחרון מספר היציאות ביום מרובות מאוד(היום לדוגמא: 8-9) פעמים.
האם זה תקין? בטיפת חלב נשקלה וירדה במשקל ונמצאת כרגע באחוזון 26( האחות אמרה לנו להוסיף לה דייסות לסימליאק על מנת להוסיף קלוריות)
אנחנו מודאגים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר קווין שרייבר04/05/2010ירדה במישקל או ירדה באחוזונים (לא עלתה מספיק?)
עם ירדה במשקל צריכים לעשות בירורץ לפעמים יש קשר בו צואות רכות ו ירידה במשקל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים כחולותנועה03/05/2010
ביתי בת 6 וחצי חודשים. אני שמה לב שלאחרונה, כשמחזיקים אותה על הידיים, (על המותן)
הרגליים הופכות כחולות שחורות ומיד חוזרות לצבעם כשמורידים אותה למצב שכיבה או ישיבה.
המראה מפחיד מאוד. האם יש סיבה לדאגה? מה יכול לגרום לרגליים הכחולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
ד''ר קווין שרייבר03/05/2010זה תופעה ידועה
אין סיבה לדאגה
זה תקין
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 5 שבועותמלי03/05/2010
שלום רב,
בני בן חמישה שבועות, ביום חמישי אושפז בביה"ח עקב חנק שנגרם כתוצאה מבכי וצינון חזק. בביה"ח אובחן קוצר בנשימה ולכן אושפז.
בביה"ח טופל באניהלציה ולפי הוראות הרופא, עלי להמשיך לו זאת עד יום רביעי.
כמו כן, אני עושה לו שטיפות אף במי מלח.
הבעיה היא שהוא אינו עושה צואה. רק לאחר שבדקתי לו חום דרך הישבן הוא הצליח להוציא משהו בצבע ירוק - שחור צמיגי.
היום עדיין לא עשה.
חשוב לציין שכל זמן האשפוז וגם היום הוא אוכל יפה מאד, הוא ניזון מסימילאק. בביה"ח נתתי לו סימילאק מוכן שנותנים שם , לא תמהיל שאני הכנתי לו.
האם זה בסדר?
תודה רבה,
מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
ד''ר קווין שרייבר03/05/2010מה שאת מתארת תקין,
על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנה...נעמי02/05/2010
שלום,
בני בן שנה ורציתי לדשעת איפה הוא עומד מבחינת האחוזון:
שוקל 10 קילו ודובה 75 ס"מ.
אשמח לתשובה
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי שלום
ד''ר קווין שרייבר03/05/201010= 35 %
75= 50 %
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמי05/05/2010תודה רבה, למרותץ שהאחוזים האילו קצת מבלבלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיהוקדנה02/05/2010
שלום,
יש לי תינוקת בת חודשיים וחצי שמגהקת מספר פעמים כל יום לפרקי זמן ארוכים יחסית (עשר דקות- עשרים דקות)
ממה זה נובע? האם זה מזיק? ואיך אפשר למנוע\ לעצור את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיתית שלום
ד''ר קווין שרייבר02/05/2010זה משהוא תקין
אין מה לעשות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)