משקפיים בגיל הגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים בגיל הגן
    אורחת
    06/07/2011

ביתי בת השלוש מרכיבה משקפיים מהינקות והם חלק בלתי נפרד ממנה. היא מרכיבה ברצון מאז ומתמיד ואוהבת אותם מאוד. באחד הביקורים של חברתה מהגן אצלינו בבית. שמתי לב שהחברה מורידה לה את המשקפיים ברגע של קונפליקט (למשל אם הן רבות על צעצוע). כנראה שהחברה למדה שכך היא מצליחה לזכות במה שרוצה וכי הדבר עלול לגרום לתיסכול אצל ביתי. בפעמים שזה קרה שצפיתי ילדתי לא הגיבה לכך בצורה מסויימת, נראה לי שהיא לא הספיקה מאחר והאם של החברה התערבה והסבירה לביתה לא לעשות כך יותר. כמובן שהחברה עשתה זאת שוב אחר כך. אני לא הספקתי להגיב והתלבטתי מאוד האם ואיך כדאי להגיב. שאלתי איך כדאי להגיב לכך הן בזמן שאני רואה את קורה והן בשיחה שלאחר מכן עם ביתי. איך נכון לביתי להתמודד עם סיטואציות כאלה שסביר שעוד יקרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים בגיל הגן

הוספת תגובה

• משקפיים בגיל הגן - תגובה

09/07/2011

שלום,
    הדרך היא להסביר לילדה שאסור לעשות זאת, באופן תקיף וחד-משמעי.
    עוד דרך נכונה היא לבקש מהגננת לערוך על כך שיחה בגן.
    יש על כך סיפורים, וכיום מקובל מאד לשוחח על תופעות אלה, לטובת כל ילד שיש לו משהו חריג, ולטובת חברת הילדים כולה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו