מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מחיתוליםגאיה13/07/2011
שלום רב,
ביתי בת שנתיים וחצי,
לפני כחמישה חודשים ביקשה לשים תחתונים, הופתעתי מאד מבקשה אך "זרמתי עם הילדה. ועוד באותו היום עם הפספוס הראשון ביקשה לחזור לתחתונים.
בפסח ניסינו לגמול אותה וכך גם בשבועות (מיוזמתינו) וללא הצלחה, היא הייתה חרדה מהכניסה לשירותים ולכן הנחנו לה.
בשבוע שעבר היא הייתה חולה והייתי איתה כמה ימים בבית.
אז היא ביקשה ממני שוב לשים תחתונים. הפעם הסכמתי והחלטתי שאם זה בא ממנה אני מתחילה בגמילה.
הימים הראשונים לגמילה מיום שבת האחרון היו מצויינים,
היא שיתפה פעולה (פחות בבית - כנראה הרגישה את הלחץ שלי בנושא), אך בגן היה מצויין. היא עשתה פיפי וקקי בשירותים.
היום יום חמישי לגמילה: היא פיספסה פיפי וקקי בגן ובבית שוב פיפי. (זה אחרי שבבוקר היא סירבה לעשות בשירותים). ויצאה לכיוון הגן מבלי שעשתה משהו בשירותים.
לפני השינה היא סירבה לעשות, היא ישבה על השירותים אך לא שיחררה.
היה לה קקי ופיפי אולם היא לא עשתה, לאחר כמה נסיונות
בסופו של דבר הלכה לישון בוכיה שלא הצליחה (וגם ביקשה פעם אחת חיתול)
מה לעשות.?
חשוב לי לציין שהיא ילדה מאד מפותחת ואומרת לי שהיא רוצה תחתונים ולא חיתול, מודיעה מזמן מתי עושה את צרכיה ומבקשת שנחליף לה במיידי (בתקופת החיתול), בנוסף, חשוב לציין כי בכל ימי הגמילה היא קמה בבוקר יבשה לחלוטין!!!!
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחיתולים - תגובה
14/07/2011גאיה שלום,
אחת משתי אפשרויות :
או להתמודד עם הפספוסים, או - להחזיר לילדה את הטיטול, עד שתהייה בשלה יותר לגמילה.
שתי האפשרויות בעיני תקינות. הגמילה היא תהליך הדרגתי, ממושך לפעמים, צעד קדימה וצעד אחורה, ומצריך סבלנות.
בסופו של דבר, מוקדם או מאוחר, זה מגיע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)