מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגתהתייעצות13/08/2011
שלום
יש לי שלושה ילדים הגדולה בת 8 עולה לכיתה ב' (נשארה שנה בגן ) הבנונית בת 4 וחצי והקטן בן שנה ושלושה חודשים . אני קצת מודאגת לבתי הגדולה ילדה ילדותית מאד עדיין אוהבת לרוב משחקי דמיון משחקת הרבה עם אחותה בת ה-4 וחצי .
יש לה שמחת חיים אך אני שמה לב לקשיים ביצירת המשך קשרים חברתיים , במשחק כאשר רוצים לקחת לה משהו שהיא רוצה היא ישר תגיב בקול בכייני או תבכה . לא יוצרת שיחות חולין ויוזמת שיחה . (במשחקי דמיון כמו מורה, משפחה וכו' כן יותר יצרתית ויוזמת )לפתח שיחות מעבר למשחקי דמיון , לא רואה שיוזמת .
אני מסבירה לה שצריך לדבר ולהסביר ולא לבכות אך היא עדיין חוזרת לנקודת ההתחלה . האם פסיכולוג חינוכי כן יוכל לעזור לקדם אותה מבחינה מיומנות חברתית וכישורים חברתיים . כן היא נמצאת ברכיבה טיפולית בסוסים אך אני לא רואה שיפור בביטחון העצמי כי כל דבר גם אם לפתוח חטיף היא ישר היא תגיד שהיא לא מצליחה למרות שהיא כן תצליח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת - תגובה
14/08/2011אמא יקרה שלום,
ייתכן שמדובר באופי תלותי, בילדה עם חוסר בטחון אמיתי, וייתכן שמול התחרות של שני האחים הקטנים יותר שלה, היא שומרת על העמדה של "תינוקת", כדי שתמשיך לקבל את תשומת הלב והעזרה של ההורים והסביבה.
בכל מקרה, בהחלט אפשר לעזור לכם, או ע"י פסיכולוגית של בית הספר, או ע"י פסיכולוגית מן הביטוח המושלם של קופת חולים שאתם חברים בה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)