יציאות בחיתול בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות בחיתול בלבד
    דנה
    24/08/2011

שלום
    את בני בן הארבע התחלתי גמילה מאוחרת לאחר שהתחלתי בגיל שנתיים וחצי ונמשכה כחצי שנה בערך כיום הוא בן ארבע עושה פיפי בשירותים אך עדיין מבקש חיתול ליציאות ניסינו הכל ישבנון פרסים קלטות אך הילד מכחיש את קיום הבעיה.אינני יודעת מה לעשות האם להתייעץ עם פסיכולוג או שעלי להיות חזקה יותר ולהפסיק לשים לו חיתול עברתי תקופה כזאת כאשר הילד התאפק והיו לו עציריות...
    אשמח לעזרה וייעוץ תודה מראש דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות בחיתול בלבד

הוספת תגובה

• יציאות בחיתול בלבד - תגובה

25/08/2011

דנה שלום,
    אין בעניין זה תשובה אחת "נכונה". יש כמה גישות, וזה תלוי במידה רבה באופי של הילד.
    לגישתי, בגיל 4, בהחלט "מותר" לתת לילד להמשיך לעשות את היציאות בטיטול. ידוע לנו, שלהרבה ילדים יש בעייה להתרגל לעשות את היציאות באסלה. יש משהו בישיבה על האסלה, ובתחושת היציאה, שכנראה מפחיד ילדים, יוצר תחושה של חוסר בטחון ואי-נעימות.
    לפעמים סיר עוזר, כי הוא עומד על הרצפה, ויציב יותר. כדאי לכם לנסות.
    ואם לא - תנו לו להמשיך לעשות בטיטול, אל תלחצו. זה ייגמר יום אחד באופן טבעי.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים!

אלה
    25/08/2011

דנה שלום,
    גם אני אמא לילד בן שלוש ועשרה חודשים.. סבלתי בדיוק מאותה הבעיה. החלטתי לא להמתין ולפנות לייעוץ עם פסיכולוגית התפתחותית. הגעתי למטפלת מקסימה בשם קרן והיא פשוט אלופה (ולא אין מילה אחרת..כך היא באמת!) בכל תחום הגמילה מהחיתולים. זה נגמר במספר מפגשים בעיקר הדרכות הורים מה עלינו לעשות ופשוט עבד כמו קסם. אני קצת יותר חרדתית ולכן החלטתי לא להמתין ויש לפנות, אני לא מתחרטת לרגע אני אפילו ממליצה בחום רב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו