תינוק 8 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק 8 וחצי חודשים
    רונה
    16/10/2011

היי,

אני אמא לתינוק בן 8 וחצי חודשים שנולד בשבוע 40+5 במשקל 2860.
    מהתחלה הוא אכל מעט והיום הוא אוכל כ 4 בקבוקים של 120 מל וכ- 100 מל פירות ו 60 מ"ל מרק עוף וירקות.
    שוקל היום כ -6600 וגובה כ- 65 סמ. היינו אצל אנדוקרינולוגית שאמרה שכל הבדיקות תקינות ובגיל הזה גובה זה פונקציה של עליה במשקל בלבד ומאחר שהוא אוכל את המינימים של המינימום הפנה אותנו לדיאטנית.
    הדיאטנית המליצה לנו קלינאית תקשורת ומעקב של התפתחות הילד.
    בן 8 וחצי חודשים כמו שציינתי ועדיין לא מתהפך בשום כיוון, לא יושב ולא זוחל אבל כן מעביר חפצים מיד ליד , שוכב יפה על הבטן ומרים את בית החזה גבוה. משמיעה רק צלילים בודדים.
    לפני כחודש וחצי כבר שלחתי את כל הטפסים בדואר ליחדת התפתחות הילד באזור השרון אבל אף אחד לא חזר עדיין ואני מאד מאד מודאגת. מה לעשות? איך אפשר לברר בהתפתחות הילד שהטפסים הגיעו הרי אין מספר טלפון שאפשר לשאול? האם כל הדברים שציינתי מקודם מצבעים על בעיה/יות חמורות? תודה רבה לתשובתכם
    נ.ב. חשוב לי לציין שזה הבן השני הראשון בן 3 בריא ועשה הכל מאד מהר ואכל יפה מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק 8 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• תינוק 8 וחצי חודשים - תגובה

מיכל בר-נס
    16/10/2011

היי רונה, הדברים שציינת לא בהכרח מעידים על בעיה חמורה. טוב שפנית להתפתחות הילד. אני מציעה לך ליצור אתם קשר לברר לגבי ההפניה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק 8 וחצי חודשים - תגובה

17/10/2011

רונה שלום,
    לפי תיאורך, גם אני איני רואה סיבה לדאגה. אני גם לא רואה סיבה לפנות לקלינאית תקשורת בגיל זה. זה מאד מוקדם. אולי רק כדי לעשות בדיקת שמיעה, ליתר בטחון.
    את מספר הטלפון של המכון להתפתחות הילד את יכולה לקבל בסניף שלך, או דרך אתר האינטרנט של קופת חולים שלך.
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רונה
    17/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו