מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק 8 וחצי חודשיםרונה16/10/2011
היי,
אני אמא לתינוק בן 8 וחצי חודשים שנולד בשבוע 40+5 במשקל 2860.
מהתחלה הוא אכל מעט והיום הוא אוכל כ 4 בקבוקים של 120 מל וכ- 100 מל פירות ו 60 מ"ל מרק עוף וירקות.
שוקל היום כ -6600 וגובה כ- 65 סמ. היינו אצל אנדוקרינולוגית שאמרה שכל הבדיקות תקינות ובגיל הזה גובה זה פונקציה של עליה במשקל בלבד ומאחר שהוא אוכל את המינימים של המינימום הפנה אותנו לדיאטנית.
הדיאטנית המליצה לנו קלינאית תקשורת ומעקב של התפתחות הילד.
בן 8 וחצי חודשים כמו שציינתי ועדיין לא מתהפך בשום כיוון, לא יושב ולא זוחל אבל כן מעביר חפצים מיד ליד , שוכב יפה על הבטן ומרים את בית החזה גבוה. משמיעה רק צלילים בודדים.
לפני כחודש וחצי כבר שלחתי את כל הטפסים בדואר ליחדת התפתחות הילד באזור השרון אבל אף אחד לא חזר עדיין ואני מאד מאד מודאגת. מה לעשות? איך אפשר לברר בהתפתחות הילד שהטפסים הגיעו הרי אין מספר טלפון שאפשר לשאול? האם כל הדברים שציינתי מקודם מצבעים על בעיה/יות חמורות? תודה רבה לתשובתכם
נ.ב. חשוב לי לציין שזה הבן השני הראשון בן 3 בריא ועשה הכל מאד מהר ואכל יפה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק 8 וחצי חודשים - תגובה
מיכל בר-נס16/10/2011היי רונה, הדברים שציינת לא בהכרח מעידים על בעיה חמורה. טוב שפנית להתפתחות הילד. אני מציעה לך ליצור אתם קשר לברר לגבי ההפניה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק 8 וחצי חודשים - תגובה
17/10/2011רונה שלום,
לפי תיאורך, גם אני איני רואה סיבה לדאגה. אני גם לא רואה סיבה לפנות לקלינאית תקשורת בגיל זה. זה מאד מוקדם. אולי רק כדי לעשות בדיקת שמיעה, ליתר בטחון.
את מספר הטלפון של המכון להתפתחות הילד את יכולה לקבל בסניף שלך, או דרך אתר האינטרנט של קופת חולים שלך.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רונה17/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)