לא מוכן לשחק אפילו 10דק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן לשחק אפילו 10דק
    אפרת
    26/10/2011

שלום שמי אפרת הבן שלי בן 3 ושלושה חודשים לא מצליח לשבת יותר מ10 דקות על משחק חשיבה או כל משחק כל הזמן זז והזיכרון שלו הוא לתווך של 2שניות והוא לא זוכר מה שאלתי אותו עם זה צבע או משהו לימודי הכוונה מה לפי דעתכם זה נראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן לשחק אפילו 10דק

הוספת תגובה

• לא מוכן לשחק אפילו 10דק - תגובה

27/10/2011

אפרת שלום,

נדמה לי שכבר פנית בשאלה לפורום לפני זמן-מה. ייתכן שמדובר בילד פעלתן במיוחד, המתקשה בריכוז ובקשב יחסית לבני גילו. אבל בגיל זה אין הרבה מה לעשות, אלא לנסות שוב ושוב להקנות לילד הרגלי ריכוז ומשחק בצורה מסודרת. לכן, הצעתי לך לשבת איתו בכל פעם 10 ד', אבל אם זה לא פועל, נסי 5 דקות, משחק אחד קצר, כמו לשבץ פאזל פשוט.אם המצב לא ישתפר עד גיל 4, תצטרכי לפנות לנוירולוג-ילדים. בינתיים - כדאי להשתדל לעבוד איתו.
    כל טוב ובהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    28/10/2011

תודה רבה לך וזאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו