לא מוכנה לשחק עם ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכנה לשחק עם ילדים
    אורית
    26/10/2011

שלום
    ביתי בת שנה ושמונה חודשים.עד גיל שנה הייתה איתי בבית וכיום היא במעון (מגיל שנה )
    הבעיה שמציקה לי, היא שביתי לא מוכנה לשחק עם ילדים אחרים בגן ולא מוכנה שיתקרבו לטריטוריה שלה.כמו כן גם אחה"צ כשאנו הולכות למקומות ציבוריים כגון :גינת שעשועים,ג'ימבורי וכו" התופעה חוזרת על עצמה-כל מי שמיתקרב אליה גורם לה לבכות.
    בהתחלה חשבתי שזו תופעה שתחלוף עם ההסתגלות למעון אבל אני רואה שהתופעה אינה חולפת.

הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתך בקשר לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכנה לשחק עם ילדים

הוספת תגובה

• לא מוכנה לשחק עם ילדים - תגובה

27/10/2011

אורית שלום,
    לדעתי, צריך לתת לילדה עוד זמן להתרגל ליום בחבורה : לשתף ולהתחלק. זה לא דבר מובן מאליו, במיוחד אצל ילדה שהיתה עד עכשו בת יחידה. בוודאי שהיא חשה מאויימת ע"י ילדים אחרים, וצריכה ללמוד איך מתקשרים איתם וכד'.
    אני בטוחה שזה יגיע. יש ילדים שאצלם זה קורה לאט יותר, אבל זה נלמד. סבלנות.
    אולי כדאי להזמין לה חברה הבייתה, ולחילופין ללכת איתה לבית של חברות. לפעמים בטריטוריה של הבית, ילד מרגיש בטוח יותר לשתף פעולה עם ילד אחר, וכך תוכל לבנות לעצמה בטחון בקשר חברתי, שאחר-כך תוכל להפעיל גם בחוץ.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו