שינויים לילד מגיל שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים לילד מגיל שנתיים
    סופיה
    12/11/2011

בני בן 3.5 עד לפני שנה גרנו אצל אימי כשבני היה בן חודש עברנו לאימי ,ועברתי עם בן זוגי לבית משלנו.
    באותה תקופה שאנחנו יצאנו מהבית,אחותי עברה לאימי עם בנה,מהראיה של בני אותו הוציאו מהבית,והנכד האחר בעצם תפס לו את המקום,הבית של אימי זו החממה של בני מהיותו תינוק,לכן תמיד כשהוא מגיע לאימי הוא טעון מאד כלפי הנכד האחר,ואחכ עובר לו.
    זו בעיה אחת שיצרה לדעתי בעיות רגשיות שמתבטאות בעקשנות,והרבה בכי.
    לבני יש ימים לא פשוטים הגרוש שלי לוקח אותו פעם בשבוע אליו לבית אימו,שאני יודעת שהוא ואמא שלו חתול ועכבר,ובנוסף יש לגרוש שלי בן מנישואין קודמים בגיל ההתבגרות ויש ביניהם המון מריבות,אבל לצערי הרב אני לא יכולה למנוע ממנו מלקחת אותו.
    אנייודעת שכשלפעוט בגילו החיים וההתמודדות לא קלים ,כל המעבר,כמו ההלכת לאבא פעמים בשבוע,יש לבני נעילות על דברים שהוא מתעקש ובוכה המון,היום הוא בכה שכבר פשוט כאב לי כמה הוא בוכה.
    אני רוצה איבחון לבני וחוות דעתך על מה שסיפרתי לך על קצה המזל
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים לילד מגיל שנתיים

הוספת תגובה

• שינויים לילד מגיל שנתיים - תגובה

13/11/2011

סופיה שלום,
    אי אפשר לעשות אבחון דרך האינטרנט, אבל החלט נראה לי כדאי שתפני לפסיכולוגית התפתחותית שתפגוש אתכם, תערוך אבחון, ותיתן לך הדרכה כיצד להתנהג עם הילד.
    אין ליספק שקשה לילד בתנאים כאלה, הוא בוודאי מבולבל מי ה"אבא" שלו, ומה תפקיד בן-הזוג שלך בחיים שלו, ומה הקשר עם סבתא, ועוד.
    מנסיוני, כשהילד גדל, והחיים שלו יציבים, הוא מסוגל להבין גם מצבים מורכבים , כמו של משפחה כמוכם. אבל עד אז, מסובך לו, וצריך אולי לתת לו יותר תשומת-לב, ולהיות איתו יותר סבלניים.
    מקווה שעזרתי לך קצת.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו