בת 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 שבועות
    יהודית
    31/01/2008

ביתי בת 7 שבועות ולא עוקבת בכלל. גם כשאני מדברת איתה היא לא מסתכל עליי. היא בעיקר מסתכלת סביב.
    שאלתי- מתי צריך לחשוש לבעית ראיה והאם כשיש בעית ראיה הילד במצב בהייה או שמא מסתכל כל הזמן לכל הכיוונים ( כמו אצל מבוגרים) מאיזה גיל אפשר לאבחן והאם בכלל יכול להיות שאין בעיית ראיה רק שכרגע אני לא כ"כ מעניינת אותה? או אולי הבעיה היא הרבה יותר חמורה???
    אשמח לתגובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 7 שבועות

הוספת תגובה

• ראיה

ד''ר יורם זנדהאוז
    02/02/2008

שלום יהודית,

כבר מגיל ינקות ניתן לבצע בדיקת רופא עיניים, כולל אצל פגים.
    לא כתבת אם מדובר בפגית. בכל מקרה , כדאי לברר את נושא מיקוד המבט מול פנים מחייכות בערך בגיל חודשיים. אני חושב שכדאית בדיקת רופא הילדים ולפי שיקול דעתו, הערכת רופא עיניים לילדים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה ודבר שני

יהודית
    02/02/2008

היא לא נולדה פגית אלא בשבוע 37+2 במשקל 2736 גר' בניתוח קיסרי אלקטיבי (בשל קיסרים קודמים) אך הייתה במצג עכוז. יש לציין שנכנסתי להריון לאחר שימוש באסטרופם (לדחיית ביוץ). כל תחילת ההריון (כ- 4 חודשים) סבלתי מהקאות מרובות שגרמו לי פעמיים התייבשות ולירידה באשלגן, שבעקבות כך קיבלתי במשך שבוע כל יום 1500 CC נוזלים. חוץ מזה בסה"כ ההריון היה תקין. (עשיתי רק את הבדיקות השגרתיות U/S סקירה (מוקדמת ומורחבת), העמסת סוכר ובדיקות דם רגילות) האם יכול להיות שיש קשר והשפעה להתפתחות העובר? (הכדורים וירידה באשלגן?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיה

ד"ר זנדהאוז
    03/02/2008

מהלך הריון עלול להשפיע על מצב העובר. על מנת לברר בצורה מדויקת עד כמה שאפשר אני ממליץ לפנות למרכז לטרטולוגיה של בי" ח הדסה עין כרם, ירושלים או למרכז ליעוץ תרופתי של בי"ח אסף-הרופא , צריפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו