בן חמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חמש
    אמאטובה
    22/12/2011

שלום וברכה
    בני בן חמש וחודש מדבר יפה מצחיק ומוסיקלי.
    1)
    אין אבל אין מצב שאפשר לקחת אותו להצגה או כל מופע אחר שמכבים שם את האור..הוא מתחיל להילחץ ולבכות. אני כל כך רוצה לקחת אותו להצגות ולמופעים .
    2) הוא עדיין לא עולה במדרגות רגל אחר רגל אלא רגל ומנוחה רגל ומנוחה....הוא אומר שהוא עייף או שכואבות לו הרגליים.
    הוא ילד קצת שמנמן ולא ממש פעיל הוא מעדיף לקרוא ולצייר.
    הוא כותב יפה מחזיק עיפרון ביציבות , אבל מעדיף לצייר בצבע אחד כמו שחור או עיפרון..הוא לא מצייר ציורים צבעוניים... האם אני צריכה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חמש

הוספת תגובה

• תיקון

אמאטובה
    22/12/2011

הוא יודע לעלות במדרגות רגל אחרי רגל אבל רק שאני מעירה לו , הוא" מעדיף" לעלות בצורה "הקלה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - תגובה

23/12/2011

אמא יקרה שלום,
    אינני רואה סיבה לדאגה לפי התיאור שלך. כל ילד מתפתח בקצב שלו, לא בדיוק אותו דבר, ולא בדיוק בקצב אחיד. אף אחד מאיתנו לא מושלם, ולכל אחד יד צדדים שהוא חזק יותר וצדדים שהוא חלש יותר.
    זה בסדר.
    חשוש שתשדרי לו שהוא בסדר, שאת סומכת עליו, שאת שמחה.
    כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו