ילדה בת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5
    אלישבע
    11/01/2012

ליועצות שלום,
    רציתי לשאול שאלה בעניין התנהגות בתי בת ה5. בזמן האחרון יש לה הרגל מוזר כזה: היא אוהבת לחזור על אותו משפט 100 פעמים ביום. כך, יש לה משפט: "אני יודעת לעשות גלגול" והיא יכולה להגיד משפט זה באמת 100 פעם ביום סתם כך, בלי סיבה. כשאומרים לה להפסיק זה לא עוזר. כעבור חצי שעה היא יכולה שוב לחזור על אותו משפט, לטענתה, כי כך היא אוהבת להגיד. אין לי ניסיון עם ילדים ואני ממש לא יודעת להבחין אם זו התנהגות תקינה של ילד או שיש משהו חריג. חוץ מזה, היא ילדה חכמה שהתפתחותה השכלית היא לפי גילה.
    אודה על התיחסותכן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 5

הוספת תגובה

• ילדה בת 5 - תגובה

11/01/2012

אלישבע שלום,
    אם מדובר בילדה שכל יתר ההתנהגויות שלה תקינות : מבחינה חברתית, מבחינת קשר עם הסביבה וכד', הרי שהיא כנראה עושה זאת כדי למשוך תשומת-לב, אולי כדי "להרגיז" ולבדוק גבולות.
    לדעתי, צריך פשוט להתעלם מכך, ככל שזה "מעצבן". אם תתעלמו, ולא יהיה לה שום "רווח" מכך, יש להניח שתפסיק.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו