ילד לא מתיישב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לא מתיישב
    נטע
    24/01/2012

שלום
    אני אמה לילד בן 10 חודשים ואני מאוד מודאגת , בני ילד מאוד פעיל לא רוצה לשבת אפילו דקה , כל הזמן בתנועה מסתובב מתגלגל מהגב לבטן , מאוד אוהב לרוץ בהליכון ולמרות כל זה הוא אפילו לא מתיישב לבד הוא מאוד רוצה לקום ולהתיישב אבל לא יוצא לא שום דבר ואז הוא מתעצבן ומתחיל לבכות ומבקש שירימו אותו .חוץ מזה הוא מאוד אוהב שאני מחזיקה את הידיים שלו והוא צועד , אבל הוא עושה צעדים רק על קצי האצבעות ולא רוצה לעמוד על כל כף הרגל......
    כשהייתי בטיפת חלב אמרו לי שאפר לחכות עד גיל שנה ואם לא יהיה שינוי אז יטפלו בו אבל אני לא רוצה לחקות עד גיל שנה, אני מאוד מודאגת!!!!! האם ילד שלי בסדר?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד לא מתיישב

הוספת תגובה

• ילד לא מתיישב - תגובה

25/01/2012

נטע שלום,
    באמת קשה לדעת, כיוון שלהרבה ילדים שמתחילים ללכת יש תקופה של צורך חזק להיות בתנועה כל הזמן, וזה נרגע כעבור כחדשיים.
    יחד עם זה, אם את לא שקטה, את יכולה לבקש הפנייה לרופא התפתחותי. ממילא, עד שתקבלי תור זה ייקח כחדשיים לפחות, אולי אף יותר, ואם הילד יירגע והכל יהיה בסדר, תוכלי לבטל.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו