בן 3.7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3.7
    אמא מיואשת
    13/02/2012

יש לי ילד בן 3.7 גמול כבר כמעט שנה הכל היה בסדר עד שפתאום בתקופה האחרונה הוא החל לעשות פיפי בתחתונים. זה יכול להתחיל מעיגול קטן של פיפי, שאם אני לא מעירה לו ללכת לשרותים, הוא לא ילך והנקודה הזו תגדל ותגדל ותגדל. ניסיתי כבר בעדינות להסביר ולהעיר, כעסתי, ניסיתי להזכיר לו ללכת לשירותים כל זמן מסויים אבל אני לא מבינה את השינוי ומה קרה. בבית הכל בסדר וכרגיל, בגן לא דווח על קושי או שינוי (בגן לא בורח לו).כשאני שואלת למה עשה פיפי בתחתונים הוא אמור "התבלבלתי". מה לעשות כיצד לנהוג? האם יכולה להיות בעיה פיזיולוגית? (בילדותי בשלב מסויים התיישב לי חיידק על שלפוחית השתן וגרם לבריחה של שתן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3.7

הוספת תגובה

• בן 3.7 - תגובה

14/02/2012

אמא יקרה שלום,
    אין שום סיבה שתהיי מיואשת, או מודאגת. גידול ילדים איננו דבר קל, וצריך סבלנות.... בעיקר סבלנות!
    אנחנו מכירים הרבה ילדים כאלה, שבגן שולטים יפה, ובבית - לא. שקועים במשחק, "מתעצלים" ללכת לשרותים, ו"בורח" להם. זה קורה כאשר הילד עדיין איננו בשל ב-100% לשליטה, ולכן יש שעות ביום שהשליטה מתערערת.
    לא טוב לכעוס, למרות שנראה לנו שהילד מסוגל. הוא בכל זאת עדיין ילד קטן. אולי זה החורף שקר, ולא נעים להוריד בגדים, ואולי לפעמים השלפוחית קצת מגורה....
    אני מציעה לחזור להרגל שאת מזכירה לו ללכת לשרותים בבית, כל שעה/שעה וחצי. אפילו קחי אותו ביד, ולכי איתו. עוד כמה חדשים, וזה יחלוף.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו