מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים ו9 חודשיםליאת20/02/2012
בתי מאוד אוהבת שאני מקריאה לה סיפורים , הבעיה שכל קריאת סיפור יכולה להימשך שעה ולמה.... על כל מילה היא מתעכבת אבל אמא למה הוא נפל? ולמה הוא בוכה? ולמה הבית בצבע אדום ? ולכל שאלה אני עונה מספר פעמים עם המון סבלנות... ואני יודעת שהיא יודעת את התשובה... אבל ה למה ? למה? ולמה? די מתחיל להתיש אותי , אני רוצה לציין שהיא מאוד אמפטית לדמויות שהיא רואה בספר :היא תראה קוף בספר ... ואז זה מתחיל איפה אמא שלו? איפה אבא שלו? ובכלל אם היא רואה מישהו מהדמויות בוכה חבל לי על הזמן באותו הרגע : למה הוא בוכה ? אני מסבירה.. אבל למה? מסבירה וכך זה חוזר כל הזמן , אני די מותשת כבר מקריאת הסיפור .... אני ממש בוררת ספרים שאני קונה .. שלא תהיה דמות שבוכה , או מישהו שנופל כי כואב לו... זה תקין בגיל הזה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף...
ליאת21/02/2012איך אני הופכת את חווית הסיפור מבחינתי ליותר נעימה..מבלי לאבד את הסבלנות על כל הלמה ? ולמה? ולמה? אני רוצה לציין שגם במהלך היום יום ברמת השיח ביני לבינה היא קוטעת אותי באמצע משפטים אבל אמא למה? אני עונה לה עם הסברים מפורטים אבל ככל שאני יותר מסבירה ככה יותר היא שואלת ... ו 200 פעם למה? על כל תשובה.. ואז כשאני מתעצבנת אני אומרת לה "ככה" ואז היא עונה לי אבל אמא ככה זה לא תשובה, תגידי לי למה? מה אתן חושבות על זה .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף... - תגובה
22/02/2012רווית שלום,
ככל הנראה יש לך ילדה נבונה, מפותחת שכלית וסקרנית. הדרך הטבעית שלה היא לשאול שאלות.
אני מבינה שכנראה את כבר עייפה בערב, ורוצה לסיים את היום ואת המטלות. זה טבעי, אבל חבל. אני מקווה שאינך משקפת לילדה את חוסר הסבלנות שלך, כדי שהיא לא תתאכזב ותפסיק.
נסי לראות את החיובי : שהילדה כל כך סקרנית, שהיא כל כך נבונה ורוצה ללמוד ממך. הרי זו ברכה ותענוג !!! בעוד כמה שנים היא תגדל, ותעדיף את החברות שלה, ובגיל ההתבגרות - אנחנו הרי מתגעגעים אליהם !!!
השתדלי להקריא את הסיפורים בכורסה נוחה, בנעימות. זה יכול להיות גם זמן מנוחה בשבילך.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)