התפרצויות זעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם
    שרית
    27/02/2012

שלום רב בני המקסים בן ה3 ילד יחיד במשפחה (לפני כחצי שנה עברנו הפלה בחודש שמיני) בתקופה האחרונה (בערך 4-5 חד') פורק כל עול. הוא צועק הרבה ומרביץ לילדים (בני דודים וחברים) הוא חושב שמגיע לו הכל (לא חסר לו כלום) וכל מה שרואה אצל האחרים גם רוצה. הדבר קורה רק אחה"צ, בשעות הבוקר במעון הוא ילד מ-ק-ס-י-ם! .
    אני לא יודעת כיצד להתמודד עמו , הוא מוציא אותי מדעת ומוציא ממני כעס רב שאף מפחיד אותי.
    אשמח לעצתכם ...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצויות זעם

הוספת תגובה

• התפרצויות זעם - תגובה

28/02/2012

לימור שלום,
    יש תקופות כאלה אצל ילדים, בדרך כלל אחרי מחלה, או משהו שקרה בבית או בגן. בדרך כלל, זה ביטוי לכעס, אך זה חולף לאחר כמה שבועות.
    נסי להיות רגועה, ולתת לו הרבה תשומת לב, בשעות משחק משותף, בהליכה להצגות, למשחק ולסיפור בספריה, וכד'.
    מאידך, כאשר יש התפרצות, נסי להישאר שקטה, ופשוט צאי מהחדר, והניחי לו להשתולל עד שיירגע. פשוט כך.
    כך הוא ילמד, שבדרך ההתפרצות לא יקבל שום רווח.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שרית
    28/02/2012

תודה על התשובה.
    מה עושים כאשר הוא מכה את בני הדודים והחברים? איך עלי להגיב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

29/02/2012

לימור,
    לפעמים צריך לכעוס. בקול, בהבעת הפנים, לא במכות, אבל שיהיה לילד ברור שאנחנו כועסים !
    וגם מותר להעניש אותו, למשל, להגיד לו ללכת לחדר שלו להרגע, או לשלול ממנו משהו שהוא אוהב, כמו ממתק, או לראות טלויזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי עימו לטיפול הומאופתיה

נורמה
    22/03/2012

כול הנושא של זעם אצל תינוקות ילדים
    מטופל בהצלחה רבה באמצעות הומאופתיה

בהצלחה
    דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לפרטים נוספים

שרית
    22/03/2012

שלום רב
    תודה שהגבת לי
    אשמח לפרטים נוספים לגבי ההומפתיה זה מאוד מעניין אותי.
    מה תחום עיסוקך וידיעתך בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו