החלפת בגדים וחיתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת בגדים וחיתול
    סמר
    28/02/2012

בוקר טוב
    יש לי ילד בן שלוש בדרך כלל מקסים.יש לי בעיה רצינית איתו הוא עדיין לא מדבר (מטופל אצל קלינאי תקשורת) לאחרונה הרבה בבכי וצעקות בזמן שהוא רוצה משהו.ולפעמים אני סופגת את זה ולפעמים אני מתפרצת וכואב לי הלב בזמן שאני צועקת עליו על מנת שלא ימשיך בהתנהגות זו.והבעיה היותר קשה אני לא יכולה להשתלט עליו בזמן החלפת בגדים וחיתול מתחיל לנוע בתנועות שהן מכאיבות לי (אני בהריון בחודש שמיני) לפעמים גם כן אני סופגת זה ולפעמים מתפרצת בצעקות עליו באמת לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לפגוע בדימוי ובטחון העצמי שלו אבל מצד אחר צריך לסים לו גבולות.נסיתי כל מני שיטות כדי להרגיע אותו או מנסה לתגמל אותו כדי שאוכל בהחלפת בגדים אבל הכל לשווא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת בגדים וחיתול

הוספת תגובה

• החלפת בגדים וחיתול - תגובה

28/02/2012

ליבנת שוב שלום,
    ייתכן שלילד שלך יש מה שנקרא "רגישות-יתר תחושתית", והחלפת החיתול וההלבשה לא נעימים לו.
    אולי כדאי לך לבקש בדיקה של מרפאת-בעיסוק, אשר תזהה את הבעייה, ותדריך אותך איך להתנהג, כדי שגם לו וגם לך יהיה יותר קל ונעים.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו