מעבר דירה של ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה של ילדים
    תותית
    01/05/2012

היי
    יש לי 2 ילדים בן 9 ובת 6 אנחנו עתידים להעתיק מקום מגורים באמצע שנת הלימודים הבאה באותו איזור אך נצטרך בית ספר חדש בשנת הלימודים הבאה.
    הבת הקטנה עתידה להתחיל כיתה א והגדול עתיד יהיה להתחיל כיתה ד ואנחנו מתלבטים אם להתחיל את השנה בבית הספר החדש או שמא להישאר לשנה הקרובה באותו בית הספר
    אם נישאר בבית הספר הנוכחי יוצא מצב שהקטנה שלנו תצטרך לעבור שני מעברים לא פשוטים האחד מהגן לכיתה א והשנייה בשנה שלאחר כיתה א והמעבר לב' בה כבר נצטרך להיות בבית הספר החדש לגדול שלנו מאוד לא פשוט המעבר והוא אינו מוכן לשנות בית ספר!
    מה עצתכן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה של ילדים

הוספת תגובה

• מעבר דירה של ילדים - תגובה

02/05/2012

תותית שלום,
    אני מסכימה איתך שקשה לעשות שני מעברים בתכיפות. מאידך, זה מצב שבו צריך להסתכל על המכלול, כמו הנוחות להביא את הילדים לבי"ס מרוחק, המרחק מילדים אחרים בכיתה, וכד'.
    ההחלטה היא בסופו של דבר שלכם, ההורים, ויהיה עליכם לשכנע את הילדים ולעבוד איתם על השינוי כפי שתחליטו.
    למשל : אפשר לארגן ביקור בביה"ס החדש, אפילו כמה פעמים.
    אפשר לבקש טלפונים של ילדים מביה"ס, וליצור איתם קשר מוקדם, כדי שלילד ייווצרו חברים עוד לפני תחילת הלימודים
    אפשר לבקש מביה"ס להסדיר פגישה בין הילד לבין המורה שלו בעתיד.
    בקיצור - ליצור מצב שהילד מכיר כבר מורים וילדים עוד לפני כניסתו לביה"ס, וכך לא ירגיש זר, וההסתגלות תהייה קלה יותר.
    בהצלחה ובשעה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ! עזרת לי מאוד

תותית
    03/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו