התפתחות תינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוק בן שנה
    איילת
    13/06/2012

שלום
    הבן שלי בן שנה (ילד רביעי במשפחה) על פניו ההתפתחות הרגשית נראית תקינה אך ישנם מספר דברים שמדאיגים אותו בהתפתחות התקשורתית שלו. הוא יוצר קשר עין אך מאבד ענין למשל כאשר אני שרה לו ידיים למעלה על הראש. הוא אינו מסוגל לשבת ולהתרכז בספר חיות שאני מראה לו אך הוא כן מדפדף בדפי הספר בלי התמקדות מסויימת בתמונות. הוא אינו מחקה אותי עדין. הוא אינו מוחה כפיים. כאשר אני בונה לו מגדל של קוביות הוא מיד יבוא ויהרוס אותו נראה כאילו אינו מסוגל לראות שום מבנה.... הוא משחק בקוקו ומחפש אותי מתחת לשמיכה אם אתחבא אך כאשר אני קוראת בשמו הוא לא תמיד נענה ולפעמים עונה רק לאחר מספר קריאות. הוא ממלמל ומקשקש וכאשר הוא רוצה בקבוק הוא ילך למטבח ויעמוד ליד זה ויקשקש לפעמים גם יצביע כאשר רוצה משהו. שוב אני מציינת זה יותר ענין של תחושה וייתכן שזה רק הלחץ שלי. אך אשמח לשמוע את חוות דעתך.
    כמו כן אני גרה בחול ומגיעה לארץ ביולי ואשמח לדעת האם את מקבלת ילדים לבדיקה מסוג זה באופן פרטי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות תינוק בן שנה

הוספת תגובה

• התפתחות תינוק בן שנה - תגובה

מיכל בר-נס
    13/06/2012

איילת שלום,
    התינוק שלך נשמע מקסים וכמצופה מגילו.
    תהני ממנו, במיוחד כילד רביעי.
    בברכה מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו