בכי בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי בגן
    שרונה
    18/02/2008

בני בן 4.5. נמצא בגן טרום חובה. ילד רגיל, חברותי ונבון. הבעיה אצלו שהוא כמעט כל בוקר שאני מביאה אותו לגן קשה לו להיפרד ממני והוא בוכה נורא. כמה שבעלי ואני מנסים לדבר איתו ולהסביר לו שכיף בגן, לפעמים מבטיחים לו "הפתעה" אם הוא לא יבכה אבל ברגע שהוא נכנס לגן ואני צריכה ללכת זה כאילו "משתלט" עליו והוא מתחיל לבכות. לפני דברי הגננות לאחר שהוא נרגע הוא במשך היום ילד טוב וחברותי ובסה"כ ילד "רגיל". רציתי לדעת מה יכול לגרום לילד לבכות כמעט כל בוקר (ישנם גם ימים שהוא לא בוכה) ואיך אני יכולה להתנהג עם הילד על מנת שהוא יפסיק עם הבכי. גם בגנים הקודמים זה היה אותו הדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי בגן

הוספת תגובה

• בכי בגן

ד''ר יורם זנדהאוז
    19/02/2008

יתכו שמדובר בקושי רגשי ו/או קושי במעברים. לא צוין חודש הלידה. בדרך כלל ילדי אוק' עד דצמ' הינם פחות בשלים בשנתון, גם מהבחינה הריגשית. לדעתי,יש צורך בהערכה רגשית וכן לגבי קשיי ויסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו