רגישות תחושתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות תחושתית
    הילה
    03/07/2012

שלום,
    יש לי ילד בן 3.5 שכבר שנה יש לו בעיה עם בגדים.זה התחיל בחורף שהיה לו מכנס אחד עם גומי למטה והוא היה מרים אותו והולך איתו כאילו הוא מכנס קצר,וממשיך בקיץ גם עם כל מיני בעיות כמו:חולצה שנופלת לו אם היא קצת גדולה עליו,תחתונים שפתאום לא נוחים לו וכו'.העניין הוא שכל פעם זה משהו אחר כלומר יתכן והוא היה לובש תקופה תחתונים מסויימים ופתאום ביום בהיר אחד הם לא נוחים לו וכנ"ל לגבי חולצות.חשוב לי לציין שהוא לא אובחן עדיין עם רגישות תחושתית פשוט הפזיכולוגית של הגן אמרה לי שכנראה זה העניים כי הוא גם רגיש לרעש,מפחד מרעשים של מיקסר,פן וכו'. אני רוצה לדעת מה עליי לעשות,האם זה באמת רגישות תחושתית ואם כן מדוע זה צץ בתקופות.אציין עוד שכאשר זה קורה הוא פשוט לא מפסיק לבכות.האם זה יכול לנבוע ממשהו אחר ?
    אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות תחושתית

הוספת תגובה

• רגישות תחושתית - תגובה

04/07/2012

הילה שלום,
    התופעה מוכרת לנו, אצל ילדים הסובלים מרגישות תחושתית, והיא בהחלט בולטת יותר בתקופות מסויימות, אולי כמו אלרגייה.
    כאשר הרגישות היא במספר תחומים, כפי שאת מציינת : קול (רעשים), מגע וכד', בהחלט כדאי לטפל בכך, כדי שלא יתפתחו תגובות רגשיות קיצוניות, כמו הבכי או פחדים.
    זכותך לבקש הפנייה למרפאת בעיסוק, והיא תדריך אותך בגישה הנכונה. יש להן גם הצעות לטיפולים שונים, כדי להפחית בהדרגה את רמת הרגישות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו