קושי תחושתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי תחושתי
    דנה
    23/07/2012

שלום רב, יש לי בת בת שנה וחצי מאוד חכמה וחברותית אך שמתי לב לרתיעה ממרקמים למשל, היא נרתעת מלגעת בבובות עם שיערות או פרווה - היא ממש זורקת אותם, לקחנו אותה לים (פעם ראשונה) היא לא הסכימה בשום פנים ואופן לגעת בחול לא משנה כמה אני שיחקתי בחול כדי למשוך אותה לשם והיא לא הסכימה כשאנחנו מקלחים אותה היא לא מסכימה לשבת בתוך המים אלא רק שנחזיק אותה ומתחילה לבכות כחופפים לה את השיער, אני מרגישה שיש לה קושי אך הסביבה אומרת לי שהיא נורא צעירה. האם נראה לך שיש באמת בעיה? ואם כן האם זה הגיל לטפל או שזה יחלוף בגיל מאוחר יותר? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי תחושתי

הוספת תגובה

• קושי תחושתי - תגובה

25/07/2012

דנה שלום,
    בוודאי שמה שאת מתארת מצביע על רגישות תחושתית. אבל מבחינת טיפול - זו באמת שלאה, שאין לה תשובה ברורה בגיל זה. יש ילדים שהרגישות חולפת, או מופחתת במשך הזמן מאליה, בגיל 2-3. ויש ילדים, שהרגישות נשארת, ואנו מנסים לטפל בנושא, כדי שיהיה להם קל יותר.
    היא בהחלט עדיין קטנה מדי, והייתי ממתינה עוד כחצי שנה לפחות.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו