תינוק בן 5 חודשים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 5 חודשים וחצי
    ליטל
    18/09/2012

שלום, הילד שלי זוחל אחורה, מתהפך מהגב לבטן (היה מתהפך לצד ימין כל הזמן ואז לימדתי אותו להתהפך לצד שמאל ומאז הוא מתהפך רק לצד שמאל).
    הוא התהפך חזרה לגב רק פעמיים שלוש וזהו.
    הוא היום עולה לעמידת 6 מחזיק את עצמו משהו כמו 10 שניות בערך ומפיל את עצמו.
    קודם רציתי לדעת אם כל זה נחשב לתקין, האם ניתן/צריך לעשות משהו בנדון?!
    ודבר שני אני קצת לחוצה מזה שהוא יתחיל לזחול על 6 לפני שזחל גחון ולפני שהוא מתהפך לשני הצדדים ולשני הכיוונים.האם אני באמת צריכה לדאוג או שזה יבוא בזמן שלו.אני מצד אחד לא רוצה להאיץ בו אני רוצה שהוא יתפתח בזמן שלו רק אני רוצה להיות רגועה שזה יקרה.

שאלה נוספת:האם אני יכולה להושיב אותו עם תמיכה, ואם לא אז מתי כן אפשר.

תודה

יש לי סרטון שלו שהוא עומד על 6 אם תרצי לראות אני אשלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 5 חודשים וחצי

הוספת תגובה

• תינוק בן 5 חודשים וחצי - תגובה

19/09/2012

ליטל שלום,
    נראה שהילד שלך בהתחלת התהליכים, וזה תואם לגילו, אפילו קצת מוקדם מהצפוי : גם מבחינת זחילה, גם מבחינת ההתהפכות לשני הכיוונים, וגם מבחינת הישיבה. דבר תלוי בדבר. הכל נראה תקין, ובהחלט אין לך סיבה לדאגה. הניחי לו, חכי בסבלנות, הכל יגיע !!!
    לגבי הושבה - כל עוד הילד לא מתיישב בעצמו, מותר לושיב אותו בתמיכה רק לכמה דקות.
    שנה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק בן 5 חודשים וחצי

ליטל
    19/09/2012

שנה טובה גם לך,
    טוב אז קודם את אכן הרגעת אותי, תודה!
    רק לגבי עניין ההושבה-כל הזמן שהמשפחה שלי הייתה לוקחת אותו הם תופסים אותו במצב של ישיבה ומשחקים איתו ומאוד פחדתי אז הייתי אומרת לא להושיב אותו.אז בעצם את אומרת שזה אפשרי כל עוד זה לכמה דקות?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו