בן שנתיים וחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחודשיים
    ספיר
    08/11/2012

שלום רב, בני בן שנתיים וחודשיים השנה נכנס בפעם הראשונה למעון עד אז היה איתי בבית.
    הוא הסתגל יפה מאוד, לא בכה, ישר הלך לשחק וכו'. בני לא מדבר עדיין אולי כ10 מילים וזו הסיבה שהכנסנו אותו למעון כי זה מה שהרופאה המליצה.
    מאז שנכנס למעון בהחלט אני רואה שיפור בנושא הדיבור, הוא מנסה לשיר שירים, ואם רואה דמות מוכרת בערוץ בייבי אומר את השם שלה..
    אתמול הגננת הזמינה אותי לשיחה ואמרה לי שבני לא ממש משתף איתם פעולה בגן. לדוגמא כשהקוראים לו הוא לא מסתובב אפילו וממשיך בשלו, הוא יושב לשמוע סיפור אבל היא לא בטוחה אם באמת הוא מקשיב לה או שהוא סתם יושב כי צריך לשבת. היא אמרה גם שהוא לא ממלא הוראות פשוטות כמו "תביא לי את הכדור" או "תקפוץ" וכו', היא אמרה שבני ילד מאוד חם ותמיד מחבק את הגננות.
    כל מה שהגננת אמרה, בני כן מבצע בבית.. הוא מביא כדור כשמבקשים, מביא את הבימבה, קופץ, יושב כשאני מבקשת ועוד הרבה דברים.
    הגננת אמרה שהדברים האלה מדליקה אצלה "נורה אדומה" וכדאי שאבדוק את זה. קבעתי תור לרופא התפתחות לסוף החודש. עד אז אודה לך אם תייעצי לי בנושא, אני ממש לחוצה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וחודשיים

הוספת תגובה

• בן שנתיים וחודשיים - תגובה

09/11/2012

ספיר שלום,
    לפי תיאורך, ברור שיש לילד עיכוב בהתפתחות השפה, וזה מצריך בירור אצל קלינאית תקשורת, לאחר שתעשו בדיקת שמיעה. אפילו עדיף על רופא התפתחותי.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו