מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנתיים וחודשייםספיר08/11/2012
שלום רב, בני בן שנתיים וחודשיים השנה נכנס בפעם הראשונה למעון עד אז היה איתי בבית.
הוא הסתגל יפה מאוד, לא בכה, ישר הלך לשחק וכו'. בני לא מדבר עדיין אולי כ10 מילים וזו הסיבה שהכנסנו אותו למעון כי זה מה שהרופאה המליצה.
מאז שנכנס למעון בהחלט אני רואה שיפור בנושא הדיבור, הוא מנסה לשיר שירים, ואם רואה דמות מוכרת בערוץ בייבי אומר את השם שלה..
אתמול הגננת הזמינה אותי לשיחה ואמרה לי שבני לא ממש משתף איתם פעולה בגן. לדוגמא כשהקוראים לו הוא לא מסתובב אפילו וממשיך בשלו, הוא יושב לשמוע סיפור אבל היא לא בטוחה אם באמת הוא מקשיב לה או שהוא סתם יושב כי צריך לשבת. היא אמרה גם שהוא לא ממלא הוראות פשוטות כמו "תביא לי את הכדור" או "תקפוץ" וכו', היא אמרה שבני ילד מאוד חם ותמיד מחבק את הגננות.
כל מה שהגננת אמרה, בני כן מבצע בבית.. הוא מביא כדור כשמבקשים, מביא את הבימבה, קופץ, יושב כשאני מבקשת ועוד הרבה דברים.
הגננת אמרה שהדברים האלה מדליקה אצלה "נורה אדומה" וכדאי שאבדוק את זה. קבעתי תור לרופא התפתחות לסוף החודש. עד אז אודה לך אם תייעצי לי בנושא, אני ממש לחוצה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים וחודשיים - תגובה
09/11/2012ספיר שלום,
לפי תיאורך, ברור שיש לילד עיכוב בהתפתחות השפה, וזה מצריך בירור אצל קלינאית תקשורת, לאחר שתעשו בדיקת שמיעה. אפילו עדיף על רופא התפתחותי.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)