הפרעות אכילה ילד בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות אכילה ילד בן שנתיים
    נטע-לי
    11/11/2012

הילד שלי בן שנתיים מאז שנולד הוא פשוט מסרב לאכול.מעולם לא דרש אוכל ויכול להשאר יום שלם בלי אוכל .אין משהו מסויים שמגרה אותו -לא פיצה ולא גלידה ולא ציפס פשוט כלום. הכל זה לפי קריזות יום אחד הוא יסכים לאכול פיצה וביום למחרת כבר לא מוכן להסתכל אליה
    לאחר פניה לרופא ילדים נאמר לי שאין לו שום בעיה ושהוא מבחינת משקל נמוך מעט מהממוצע וזה בגלל שהוא גבוה ושאין לי מה לדאוג. אבל איך אפשר שלא לדאוג.
    הילד פשוט לא אוכל כלום יום שלם יכול להסתכם ב שוקו חתיכת גבינה וחביתה בקושי בלילה.
    בזמן שהוא יישן אני נותנת לו סימילאק כדי שמשהו לפחות יזין אותו -והוא אכן שותה בקבוק שלם של 180.
    מה לעשות???? ולמי לפנות כדי שמישהו יבין שזאת באמת בעיה
    הילד פשוט חיי מהאויר
    האם יש משהו שיכול לפתוח לו את התאבון או איזה ויטמין כלשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה ילד בן שנתיים - תגובה

11/11/2012

נטע-לי שלום,
    אינני יודעת היכן את גרה, אך יש מרפאות להפרעות אכילה בגיל הרך, ולדעתי חשוב לפנות ולטפל בבעייה. לפי תיאורך, זה בהחלט נשמע כמו מקרה לא רגיל. באיזור המרכז, ידוע לי על מרפאה של ד"ר מירי קרן במרפאת אורלנסקי בפתח-תקווה, וכן אפשר לפנות לבי"ח שניידר, אם את חברת שרותי בריאות כללית. אם את גרה במחוז אחר, נסה לברר דרך הקופה שלך.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו