אי שליטה על יציאות-בן 4.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • אי שליטה על יציאות-בן 4.5
    מירי
    21/11/2012

    בני בן 4.5.בשנה האחרונה היו תקופות בהם לא היתה שליטה על קקי ( וגמילה חלקית מפיפי-בלילה). הקקי היה בורח לתחתונים, לדבריו בגלל שהוא לא הרגיש.כן היו תקופות בהם הוא היה הולך לשירותים. היינו בייעוץ גסטרו ילדים ושם נאמר לנו שאין בעיה רפואית ( שללו אנקרופורזיז), אלא בעיה התנהגותית, ושהפתרון הוא לשבת בשירותים 3 פעמים ביום, ואם זה לא עוזר-לעבור לנורמלקס. בני מסרב ללכת לשירותים כשמכתיבים לו (טוען שאין לו),ואני לא יכולה להכריח אותו.לעומת זאת,אחרי שאתמול כמעט ברח לו 3 פעמים בשעה, הוא טען שהוא פשוט לא מרגיש.כפי שציינתי, בלילה הוא לא גמול מפיפי- אנחנו לוקחים אותו מתוך שינה,ולמרות זאת-בורח לו שוב.
    אני עדין לא רוצה להשתמש בנורמלקס בשבועות הקרובים . האם באמת זו רק בעיה התנהגותית ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שליטה על יציאות-בן 4.5

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • אי שליטה על יציאות-בן 4.5 - תגובה

    22/11/2012

    מירי שלום,
    מנסיוני, במיוחד בגיל צעיר, זו איננה רק בעייה התנהגותית, אלא הילד באמת לא ערני ללחץ הפיזי על פי הטבעת להתרוקן. לפעמים זה קורה אצל ילדים, מפני שהם שקועים במשחק, ותשומת הלב שלהם מרוכזת בדברים אחרים.
    הפתרון הוא אכן ליזום לקחת את הילד לשרותים כל שעתיים בערך, כדי שהמודעות שלו לצורך להתרוקן תהייה גבוהה, והוא יתרגל לכך. נסי להיות יותר תקיפה, ולקחת אותו לשרותים ביד . אפשר לנסות להבטיח לו פרס קטן בסוף היום אם יישאר נקי. אפשר גם לנסות להציע לו טיטול. אולי דווקא ייעלב מכך, וזה יתן לו מוטיבציה להתאמץ.
    כך או אחרת, אני מעריכה שזה יחלוף והוא ייגמל. סבלנות.
    כל טוב!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו