מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הילד לא אוכל!ד28/11/2012
שלום לך ד"ר יוכי היקרה,
יש לי בן בגיל 10 חודשים, מתוק חייכן מתפתח יפה ושמח. הייתי איתו בטיפת חלב והתברר שהוא עלה קצת יותר מקילו ב4 חודשים!! חשדתי שהוא לא עולה כמו שצריך, אבל כיוון שההתפתחות וכו' תקינים לא נלחצתי. האחות אמרה לי לשים לו יותר שמן ולגוון יותר את הארוחות שלו. ביומיום הוא אוכל הנקה בבוקר, אח"כ בקבוק דייסה אח"כ פרות מרוסקים בביסקווטים אח"כ מרק ירקות (שהתחלתי להוסיף לו לחם) אח"כ לחם להנקה וקצת תוספת של דייסה.
הבעיה היא שהילד לא רוצה לאכוחל, אני מיואשת וכועסת ולא יודעת מה לעשות. יש מאכלים שהוא אוכל ונהדר ולפעמים הוא אוכל 5 ביסים וזהוווו לא נותן להכניס כלום לפה..
יש לציין שהוא מצונן והיה עם חום בשבוע האחרון וגם משתעל, אבל אני מתפוצצת.. מה יש לו? גרון? הרופא אמר שבסדר.. סתם מצונן? אז מה הוא יפסיק לאכול עד הקיץ?. מה עושים? אני דואגת לילד.. גם דייסה הוא יכול כמה לגימות ואז זהוווו.. (אצל המטפלת הוא מסיים את הדייסה וגם דיי אוכל טוב לפעמים משאיר קצת).. מה עושים אנא עזרי לי :(
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילד לא אוכל! - תגובה
29/11/2012יעל שלום,
אני מתרשמת, שמי שזקוק באמת לטיפול הוא את, ולא הילד. הילד תקין, ומתפתח כראוי, ולכן אין סיבה אובייקטיבית שאת "תתפוצצי"!!! כאמא צעירה, את צריכה לעבוד על עצמך להיות רגועה, ולהתייחס לדברים בפרופורציות סבירות. אנחנו מלמדים את ההורים לא לעשות מהאוכל מוקד החיים. ילד אוכל כמה שהגוף זקוק לו, לפעמים יותר, לפעמים פחות. לילד אינסטינקטים בריאים, והם המנחים אותו. הניחי, כמו שאומרים : "שחררי". כמה שיאכל זה בסדר. לא ללחוץ, אחרת תשיגי את ההיפך. עדיף שתטפלי בחרדות שלך-עצמך. הן רק יזיקו לילד גם בהמשך התפתחותו.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)