מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האבא והבן..ד18/12/2012
שלום לך יוכי היקרה ותודה לך על כל עזרתך הרבה הישירה והעקיפה שה' ישלם לך את שכרך!
לבעלי ולי יש שני בנים קטנים בהפרש של שנה וחודשיים.. הגדול בן שנתיים והקטן כמעט בן שנה.
בעלי מאד אהב אותם משחק איתם כשיש לו אפשרות מנשק מחבק לפעמים גם קם בלילה אליהם ונהנה מהם..
כל זאת עד לפני כמה שבועות שפתאום היחס שלו אל הבן הגדול השתנה מאד, זה התחיל כשהוא פתאום בכה בלילות כמה פעמים וכנראה בעלי התעצבן על זה, אז החלטתי שכדי שהוא לא יכעס על הילד רק אני אקום אליו בלילה, כדי למנוע עימותים..(כנ"ל בהחלפת טיטול וכו') זה לא ממש עזר.. הילד צריך יותר עדינות ובעלי הולך איתו ראש בראש.. (וגם שהוא גיל שנתיים יותר עקשן יותר עומד על דעתו יותר מנסה אותנו ומתעלם ממה שאסור)
יחד עם זאת היחס שלו אל הבן הקטן גם השתנה והוא מראה אליו הרבה הרבה יותר אהבה..
ואל הבן הגדול הוא הרבה פעמים מגיב באדישות ובקרירות במקום ההתלהבות של פעם גם כשהוא עושה חוכמות וגם כשהבן מחפש את תשומת ליבו..
אני רואה את זה כאילו בעלי לא מבין שהוא ר--ק בן שנתיים והוא "נפגע" מהילד כאילו זה ילד גדול... זה ממש מציק לי לראות את זה..
חבל לי על הקשר של הגדול עם האבא.. קשר שהיה מקסים ופתאום בשלבי הריסה..
אני אוהבת את כולם.. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב?
איך בעלי יבין שהוא צריך להיות סלחן יותר לילד ושהילד לא נגדו שזה רק גיל?
מה לעשות שהקשר יהיה שוב אוהב..?
תודה רבה לך יוכי, את מצילה אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האבא והבן.. - תגובה
18/12/2012שלום לך,
ראשית, הייתי בודקת למה קרה השינוי הזה בהתנהגותו של בעלך. אולי משהו בעבודה ? אולי יש משהו שמטריד אותו וגורם לו לחוסר-סבלנות ? גם בו צריך לטפל, ולעזור לו.
אני מציעה שתצאו מהבית, ותשבו לשיחה של זוג, בו תפתחי לפניו את ההרגשה שלך, ותני לו לדבר, לשתף אותך, גם בסיבות אולי לכעס שלו, וגם בשינוי לילדים. שיחה כזו תהייה טובה לשניכם, ותבנה ביניכם פתיחות שתמשיכו אחר-כך, לטובתכם ולטובת הילדים. זה הבסיס למשפחה חזקה. ואם יש צורך, אפשר גם לגשת לאיש מקצוע, לייעוץ זוגי או משפחתי, לכמה שיחות, וגם זה עשוי מאד להועיל.
כל טוב, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)