ילדתי תינוקת ויש לי ילד בן 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדתי תינוקת ויש לי ילד בן 4
    עמית
    26/12/2012

ברוך ד',הכל היה בסדר,הגדול קיבל אותה מקסים,אוהב אותה מאד ולא מציק לה או מכאיב לה.
    בימים האחרונים פתאום התחיל למצמץ(עבר חודש וחצי מהלידה) בעיניים ומנסה למשוך תשומת לב שלילית אך אני מדגישה שלא קשור אליה,אלא התנהגות כללית.
    אני מבינה שקשה לו ואני ובעלי משתדלים להרעיף עליו חום ואהבה ולעזור לו לעבור את השלב החדש.
    רציתי לשלוח אותו לתרפיה בבעלי חיים,אך התרפיסטית אומרת שאין מה..הוא קטן בשביל תרפיה והתופעות נורמליות.
    האם לא כדאי בשביל לשחרר אותו לשלוח אותו לתרפיה,מדוע?
    תרפיה יכולה להזיק? זאת לא העשרה נפשית?לא כדאי לשלוח ילד בריא לתרפיסטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדתי תינוקת ויש לי ילד בן 4 - תגובה

27/12/2012

עמית שלום,
    תתרפיה עם בעלי-חיים אינה מתאימה לכל הילדים, ולא לכל הקשיים. באותה מידה, אפשר לשלוח ילד לפעילות גופנית כלשהי, או לשחייה, או לפעילות יצירתית (טיפול באמנות).
    כפי שאת מתארת את המצב, אני מציעה לך להמתין, ובהחלט ייתכן, שהכל יחלוף עוד כמה שבועות ויהיה בסדר.
    אם תרגישי שהמתח אצל הילד ממשיך בכל זאת, כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית. היא ברת-הסמכא, והיא תדע להמליץ לך על צורת הטיפול הנכונה ביותר לילד שלך.
    כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו