מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגת...מילה17/01/2013
שלום,
בני בן החודש אובחן כבעל טונוס שרירים נמוך בבית החולים באיזור חגורת הכתפיים. פיזיוטרפיסטית ראתה אותו ואמרה כי אכן יש מעט טונוס נמוך באיזור הצוואר וכי יש צורך כרגע רק במעקב פעם בחודש.
התינוק בשכיבה על הבטן מרים מעט את ראשו ומסובב את ראשו מצד לצד ויונק טוב מאד. כשאני מרימה אותו, ראשו לעיתים נשמט, אך כשאני מרימה אותו מהצד הוא מחזיק את ראשו לא רע. מה שמפריע לי וגורם לי קצת לחשוש זה שכפות ידיו רוב הזמן פתוחות ולא קפוצות כפי שאמור להיות. מידי פעם הוא סוגר אותן וכשאני שמה את האצבע שלי ביד שלו, הוא כן לופת לפעמים אך הלפיתה חלשה. האם לדעתך יש לו בעיה נוירולוגית שמצריכה בירור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת... - תגובה
18/01/2013אמא יקרה שלום,
פיזיותרפיסטיות התפתחות נמצאות בקשר עם נוירולוגים של ילדים, ומתמצאות במצבים שכדאי להפנות לנוירולוג. אני מתארת לעצמי שגם רופא-הילדים שלכם מעודכן. אם אין סימנים חריגים אחרים, כנראה שאין סיבה למחשבה על בעייה נוירולוגית. תני לזמן לעשות את שלו וקווי לטוב. וכן - התרגלי לסמוך על המטפלים. בדרך כלל הם יודעים את מלאכתם. חשוב להישאר במעקב, אבל הרבה פעמים הטונוס לאחר הלידה אינו מאוזן כראוי, ולוקח חדשיים-שלושה עד שהדברים מסתדרים.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
אופק18/01/2013אני מנסה להבין מה אומרת התופעה של ידיים פתוחות. זה משהו מוכר? האם זה מצביע על משהו. האם זה יפריע להתפתחות של התינוק שלי? האם זה יכול להשתנות? זה צריך סכלל.להשתנות או שזה בסדר שזה ישאר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל.. - תגובה
19/01/2013זה מוכר, זה בסדר. זה נורמלי.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)