אחרי מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי מחלה
    מי
    29/01/2013

בני הקטן בן שנה ושלושה חודשים.
    החל לומר מעט מילים ראשונות וקולות של חיות לפני כחודש וחצי.
    לפני שבוע וחצי קיבל את החיסון דחף של המחומשת, מאז חלה בצורה מאוד קשה (וירוס ויראלי עם חשד לדלקת ראות) כך אומרים הרופאים במשך שבוע שלם חום 40,שבקושי יורד עם נורופן, שלשולים, שיעול חריף, נזלת, חוסר שקט ובכי בלתי פוסק,
    לא אכל כלום כלום וירד המון במשקל, כל הזמן היה בידיים או בעגלה, לא יכל לעמוד על רגליו שבוע כי היה נורא חלש.
    חייבת לציין שהרגשתי שהוא ממש נעלם לי, כלומר לא תקשר איתי ורק בכה והתלונן.
    עכשיו החל להבריא מעט אבל....מאוד מאוד מטריד אותי שהפסיק או שכח לומר כל מה שידע מילים, קולות של חיות, פחות מקשיב לי לבקשות.
    לדוגמא: אני מראה לו תמונה של סבא שמאוד אוהב, הוא נהג להצביע על התמונה ולומר בבה, ועכשיו אני שואלת מיזה בתמונה? והוא פשוט לא עונה ולא מגיב כאילו שכח
    האם נראה לך שהחיסון פגע בו?
    האם זו תופעה נפוצה אחרי מחלה?

אני מאוד מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי מחלה

הוספת תגובה

• המשך..

מי
    30/01/2013

האם בכלל קיימת תופעה כזו של נסיגה בהתפתחות לאחר מחלה.

יש לציין שעדיין לא חזר לאכול, ועדיין מאוד חלש וחיוור ומשתעל מאוד חזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

31/01/2013

קרין שלום,
    תופעת הנסיגה אחרי מחלה מאד מוכרת לנו, וזה טבעי : הגוף עובר טראומה, וגם הנפש, והילד נסוג לדפוסי התנהגות קודמים. בדרך כלל, זה לוקח כשבועיים, וחולף.
    הרבה בריאות !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו