בת שנה וארבעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה וארבעה
    סיגלית
    07/02/2013

נכדתי בת שנה וארבעה חודשים, עדיין לא הולכת אבל היא בדרך ללכת וזה לא מדאיג אותי. היא אוהבת מאוד לראות טלויזיה ומגיבה בצחוק לסרטי הילדים, מחייכת וצוחקת כשמשחקים איתה , אוהבת לשחק במשחקים כמו קשקשנים מכוניות וכל דבר אחר. אבל וזה אבל גדול, לא אומרת שום מילה אפילו לא אבא, רק סוג של כל מיני קולות לא ברורים, דבר נוסף שנראה לי חמור זה שהיא לא מסוגלת לאכול לבד מהיד. כלומר אין מצב שניתן לה ביסקויט והיא תאכל. לא מכניסה לפה. אני מנסה ללמד אותה למחוא כפיים, לא מצליחה היא אמנם מחייכת ותופסת לי את הידיים אבל לבד היא לא מצליחה לעשות. היא לא מגיבה כשקוראים בשמה למרות שמגיבה לרעשים אחרים כך שלא נראה שיש בעית שמיעה. אני מודאגת. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה וארבעה

הוספת תגובה

• בת שנה וארבעה - תגובה

08/02/2013

סיגלית שלום,
    אי אפשר לעשות אבחנה על בסיס התיאור שלך, אבל בהחלט כדאי לערוך בירור קצת יותר מעמיק. התייעצו עם רופא הילדים, ובקשו ממנו הפנייה לקלינאית תקשורת. במידת הצורך היא תפנה להמשך אצל אנשי מקצוע אחרים בתחום התפתחות הילד.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו