אצע לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצע לילה
    לי
    14/02/2013

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים והיא מתעוררת באמצע הלילה ומבקשת אוכל (דייסה). ניסינו כמה פעמים להביא לה מים אך לא הסכימה והתחילה לבכות. לפני השינה היא לא רוצה לאכול דייסה. מה אפשר לעשות כדי להפסיק תופעה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצע לילה

הוספת תגובה

• אצע לילה - תגובה

15/02/2013

לי שלום,
    אין לי תשובה ברורה עבורך, כיוון שיש לתופעה כמה הסברים אפשריים. יש ילדים בגיל שנתיים, שעדיין יש להם צורך בארוחה בלילה. אפשר לנסות להעשיר להם את ארוחת הערב, ולפעמים זה באמת מגביר את תחושת השובע שלהם ומפסיק את ההתעוררות.
    יש ילדים, שצריכים את ה"פינוק", בעצם המציצה. במקרה זה, אפשר להחליף את הדייסה במים, או במוצץ, וזה עוזר.
    יש ילדים, וזו הסיבה השלישית, שמבקשים דייסה רק כ"תירוץ" ובעצם, מה שהם רוצים הוא את אמא!
    נסי לבדוק מה הסיבה האמיתית אצל הבת שלך. נסי גם לבדוק, אם אפשר, מדוע היא מתעוררת : אולי מרעש ? אולי מחלום ?
    בכל מקרה, תמיד יש אפשרות לחנך את הילדה, שאינך קמה אליה. היא תבכה כמה לילות, אבל אם תהיי עקבית, היא תבין שעליה להפסיק. אפשר לשים לילד בובה רכה במיטה, בקבוק עם קצת מים, וללמד אותו, שהוא יכול להרגיע את עצמו, בלי לקרוא לאמא.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו