מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד להורים גרושיםעינת26/02/2013
אני גרושה עם ילד בן 3 שנמצא בחזקתי. האב מתראה עם הילד לפי הסדרי ראיה שנקבעו. הבעיה היא שהאב מסית את הילד נגדי ונגד משפחתי. במו אוזני כשהצטרפתי אליהם פעם אמר האבא לילד בנכוחותי אמא רעה היא פוגעת בי כל הזמן, בהזדמנות אחרת בנוכחתי ובנוכחות הבן צעק עלי וגרש אותי, כשהוא פונה לילד ואומר לו אמא מפריעה לנו נכון? בנוסף האבא אומר לילד שבני משפחתי רעים כי גם הם פוגעים בו וכך יצא כאשר באנו לבקר את אחי והוא רצה לשחק עם ילדי הילד אמר לו אתם רעים, אבא אמר לי שאתם פוגעים בו. איך אני יכולה להתמודד עם התופעה? מה עלי לעשות בעניין? הרי האב מוציא את תסכולו על הבן והופך אותו לכלי מלחמתי נגדי. אני להבדיל בחיים לא אומרת לבן שלי מילה רעה על אביו, אלא להפך תמיד מדברת עליו בפן חיובי כיוון שאין אני רוצה שבני יהיה כלי מלחמה נגד בעלי. במצב הקיים הרי שיש מצב שבני יגדל הוא ישנא אותי ואת משפחתי. מטרתו של האב ידועה לי והיא לקחת את הבן אליו.
מה עלי לעשות במצב זה? אודה מאוד להמלצותיך. אין אני רוצה שבני יהיה מבולבל ויזדקק לטיפול פסיכולגי, בגלל ההשלכות השליליות שסופג מאביו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד להורים גרושים - תגובה
26/02/2013עינת שלום,
באמת עצוב לשמוע סיפורים כאלה, כאשר אחד ההורים, או שניהם, אינם בוגרים דיים כדי לשלוט ברגשות שלהם, ומתבטאים בדרך זו ליד הילדים. בוודאי שזה מצב שמכניס את הילד לקונפליקט ולמצוקה.
דרך ראשונה לטפל בכך היא לשוחח עם הגרוש שלך, או עם מישהו קרוב אליו : אמא שלו, אח/אחות, או חבר, שישכנעו אותו להתנהג אחרת.
הגישה היותר פורמלית היא לפנות לפקידת סעד לחוק נוער, או דרך מח' הרווחה בעיריה שלך, או דרך בית המשפט לענייני משפחה, ולהתלונן על כך. אפשר לבקש שהאבא יעבור טיפול, או שיהיה מעקב צמוד אחר התנהגותו.
מאחלת לך כוח . מקווה שהמצב ישתפר, כאשר הכעס יירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)