תנועות ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות ידיים
    אביב
    28/02/2013

שלום רב,

ביתי בת שנה ו-9 חודשים היא עדיין לא מדברת למעט מספר מועט של מילים. היא מבינה מה שאני מבקשת ממנה ויודעת להרכיב פאזל ולהכניס קוביות לפי צורות לתוך קופסא (מבדילה בין הצורות.) ילדה מאוד סקרנית שבודקת לאחרונה מאוד "גבולות", עושה דברים שאסור ומתסכלת עלי איך אני אגיב. היא מתקשרת בצורה טובה אבל לא טובה מאוד היא מושיטה את היד לעבר הדבר שהיא רוצה. לוקחת לי את היד כשהיא רוצה ללכת וכד'. ישנה בעיה שמטרידה אותי מאוד לעיתים היא עושה תנועות עם הידיים כאילו כפיים אבל לא מיישרת את הכף את (כאילו מביאה את קצות האצבעות אחת לשניה) אם הצלחת להבין אותי.... היא פותחת וסוגרת את היד לאחר שהיא זורקת משהו על הרצפה.
    אני מאוד מוטרדת מתנועות אלה וחוששת מאוד מאוטיזם. האם יש לי סיבה לדאוג? יכול להיות שילד יעשה תנועות כאלה בלי קשר לאוטיזם?
    אציין כי הילדה מאוד חברותית אוהבת מאוד ילדים, להשתולל ולרוץ. מה דעתך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות ידיים

הוספת תגובה

• תנועות ידיים - תגובה

28/02/2013

אביב שלום,

לפי תיאורך, אינני מאתרת שום סימנים של אוטיזם. אם אינך שקטה לגבי התנועות, בקשי את רופא הילדים להסתכל ולומר לך מה דעתו. בהחלט ייתכן, שאין לכך שום משמעות.
    בל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך...

אביב
    28/02/2013

הצלחת להרגיע אותי
    מה שאף אחד לא מצליח.... המון המון תודה
    חג שמח
    ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו