מספר שאלות לבירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות לבירור
    ש
    17/04/2013

לד"ר יוכי בוקר טוב :
    יש לי בן שנתיים אשר לא נמצא בגן הוא אצל סבתא בנתיים עד שאמצא גן .(יש לו אח נוסף בן חמש ).
    1.שמתי לב לעובדה שכאשר הוא נמצא בחברת ילדים נוספים הוא מרבה למשוך להם בשיער גם אם הם לא עשו לו כלום פשוט סתם בא ומושך גם אם אם לא שיחק עם אותו ילד באותו רגע .,האם הדבר אמור להראות לי משהו ?
    2.בנוסף יש לו עניין שהוא חוזר על מילים כמו אוירון או דרדסים ,וכדור פורח שהוא מאוד אוהב ומכיר ,הוא מקשר הרבה דברים למילים אלה כמו -משחק שנראה לו שדומה לזה ,בלון הוא יודע שזה בלון אך הוא עדיין אומר שזה כדור פורח (הוא מעלה את הכדור למעלה עם הידיים)הוא כמובן אומר מילים נוסף ומרכיב משפטים קצרים האם הדבר הזה אמור לומר לי משהו ?
    3. דבר נוסף הוא מאוד אוהב שירים הוא יכול כל היום לשמוע ,כמעט כל אמצעי שהוא רואה שהוא מכיר עליו שיר הוא ישר מתחיל לשיר את השיר כמו אם אני מביאה לו גלידה הוא יגיד יש לי גלידה הכי טובה ,יראה אוירון יגיד לשמים הם נושאים וכדומה .
    רציתי לשאול אם מה שרשמתי אומר משהו ? ואם כן מה עלי לבדוק ?
    אודה לך על תשובתך
    שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות לבירור

הוספת תגובה

• מספר שאלות לבירור - תגובה

18/04/2013

שגית שלום,
    כל מה שרשמת אומר שיש לך ילד תקין ומתפתח. כל התופעות שאת מתארת הוא תואם לגיל : גם משיכת השיער, שהיא דרך של תקשורת אצל ילדים בגיל זה, בטרם הדיבור מפותח,גם החזרה על מלים, שמכונה שלב ה"תוכי", והיא שלב בלמידת השפה, וגם ההיצמדות לשירים.
    לא לדאוג!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו