אמא מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    ש
    28/04/2013

יש לי שתי שאלות :
    1.יש לי ילד בן שנתיים ושבועיים ,הוא ילד מקסים שמשחק עם אח שלו ממש יפה ובשיתוף פעולה אבל יש משהו שממש מציק לי ההתעלמות שלו ,כשאני פונה אליו או מישהו קרוב הוא לא עונה עד שלא ממש פונים אליו פנים מול פנים או שמתעקשים איתו על ידי זה שקוראים לו מספר פעמים ואז הוא עונה ,לא תמיד זה קורה אבל זה קורה ,אין לו בעיית שמיעה ואין לו בעיית הבנה ,האם יש לי סיבה לדאוג ?
    2.יש לי שאלה לגבייך -האם את מקבלת ילדים אלייך לאבחון באופן פרטי ? אם כן אשמח לדעת איך אני יוצרת איתך קשר .
    אני יודעת שיש את התפתחות הילד ,אבל עדיין חשוב לי ללכת גם באופן פרטי.
    תודה מראש
    שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

• אמא מודאגת - תגובה

29/04/2013

שגית שלום,

נסי לבדוק, מי האנשים שהילד מתעלם מהם, וכן - מתי זה קורה. יש ילדים שהם ביישנים מאד,] ויימנעו מלענות למישהו שאיננו קרוב משפחה מוכר להם. לפעמים ילדים שקועים במשחק אהוב, או שהם עייפים, ומתעלמים מפנייה.
    אני אינני מקבלת באופן פרטי, וממליצה תמיד על מכון להתפתחות הילד, כיוון שאני מאמינה, ששם נעשית העבודה באופן נקי מאינטרסים, ובשיתוף פעולה של צוות רב-מקצועי, תוך פיקוח ובקרה הטובים ביותר.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו