בת שנתיים פעלתנית מאוד....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים פעלתנית מאוד....
    אביב
    09/05/2013

שלום רב,

ביתי בת כמעט שנתיים והיא עדיין לא ממש מדברת יש לה בערך 30 מילים שגם אותם היא לא אומרת כמו שצריך. בדרך כלל זה רק תחילת מילה או שיבוש מלא של המילה לדוגמא: גואי = תסגרי. היא מתקשרת איתנו ע"י הצבעה על החפץ שהיא רוצה או שפשוט לוקחת את היד שלי ומושכת אותי לכיוון שהיא רוצה משהו משם (מטבח למשל)
    היא מאוד תזזיתית אני לא יכולה להכנס איתה לחנות בלי שהיא מנסה לברוח לי ולרוץ לי בכל החנות היא ממש לא ממושמעת לעיתים היא נותנת לי יד אבל פתאום היא מנסה לשחרר. היא מאוד שובבה גם בבית היא גם מתעצבנת ומכה את עצמה על הרגליים או נושכת אותי (דרך אגב אנחנו בטפול אצל קלינאית תקשורת ). אני מאוד חוששת מאוטיזם. האם לדעתך זה יכול להיות לפי מה שכתבתי. היא לא נרתעת מחברת ילדים אחרים למרות שהיא עדיין לא במסגרת, אין לה בעיה עם שינויים, היא אוכל בסדר, נרדמת בקלות, מחבקת מנשקת ומבינה כל מה שאני אומרת/מבקשת ממנה. סליחה על האורך ומקווה שתרגיעי אותי מעט... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים פעלתנית מאוד....

הוספת תגובה

• עוד משהו....

אביב
    09/05/2013

היא מדברת ג'יבריש המון ממש פונה אלינו ומסבירה בטון של שיחה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו