מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאילהאוקסנה15/05/2013
שלום,
ילד בן 6 .8 שנים + PDD.
יש לי 3 שאילות.
1. אם יש הבדל בין רופא התפתחותי שבגן ורופא ילדים בקופת חולים? הכוונה שלי איפה הרופא התפתחותי לא צריכה או אפילו אסור להתערב? באיזו מצבים אנחנו הורים יכולים לבקש מרופא התפתחותי מגן - עד כאן!!! ?
2. לפני 4 שנים חתמנו בגן על זה שלצוות הגן יהיה אפשרות לשוחח עם רופא ילדים של קופת חולים. היום אני לא רוצה שזה יהיה. איך אני יכולה לעשות זה?
3. איזה זכויות יש להורים שמגדלים ילד PDD בנושא הצוות? האם זכותי לבקש שמישהי מצוות לא תטפל בילד שלי? ובאיזה דרך אני יכולה לעשות זאת?
סליחה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאילה - תגובה
15/05/2013אוקסנה שלום,
בתור אמא, זכותך לבקש כל דבר שרלבנטי לטיפול בילד שלך, גם בגן וגם בקופת-חולים. אם אינך מסכימה, אף אחד לא ידבר עם אף אחד אחר. הכל תלוי רק בך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה15/05/2013שלום ותודה על תגובתך,
האם יש הבדל בין רופאה התפתחותית בגן לרופאה ילדים?
הכוונה שלי טכנאי מחשבים לומד לתקן מחשבים ---> ומהנדס לומד לבנות פרויקט.
איפה הרופאה התפתחותית לא צריכה להתערב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
15/05/2013אוקסנה שוב שלום,
לכל איש מקצוע מותר להתערב, אם הוא חושב שההתערבות שלו עוזרת לפציינט, ולא חשוב אם זה בגן או בקופת-חולים.או לי גם הרופאה היא רופאה התפתחותית ? זה לא ברור לי.
בכל אופן, אני שוב אומרת : כאמא, מותר לך לסרב, ולהודיע לכל רופאה או רופא, או איש מקצוע אחר, שאת מסרבת שהם יתערבו או יטפלו בילדה. זו זכותך, וכל איש מקצוע צריך לכבד את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)