שאילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה
    אוקסנה
    15/05/2013

שלום,
    ילד בן 6 .8 שנים + PDD.

יש לי 3 שאילות.

1. אם יש הבדל בין רופא התפתחותי שבגן ורופא ילדים בקופת חולים? הכוונה שלי איפה הרופא התפתחותי לא צריכה או אפילו אסור להתערב? באיזו מצבים אנחנו הורים יכולים לבקש מרופא התפתחותי מגן - עד כאן!!! ?

2. לפני 4 שנים חתמנו בגן על זה שלצוות הגן יהיה אפשרות לשוחח עם רופא ילדים של קופת חולים. היום אני לא רוצה שזה יהיה. איך אני יכולה לעשות זה?

3. איזה זכויות יש להורים שמגדלים ילד PDD בנושא הצוות? האם זכותי לבקש שמישהי מצוות לא תטפל בילד שלי? ובאיזה דרך אני יכולה לעשות זאת?

סליחה ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

• שאילה - תגובה

15/05/2013

אוקסנה שלום,
    בתור אמא, זכותך לבקש כל דבר שרלבנטי לטיפול בילד שלך, גם בגן וגם בקופת-חולים. אם אינך מסכימה, אף אחד לא ידבר עם אף אחד אחר. הכל תלוי רק בך.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    15/05/2013

שלום ותודה על תגובתך,
    האם יש הבדל בין רופאה התפתחותית בגן לרופאה ילדים?
    הכוונה שלי טכנאי מחשבים לומד לתקן מחשבים ---> ומהנדס לומד לבנות פרויקט.
    איפה הרופאה התפתחותית לא צריכה להתערב?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

15/05/2013

אוקסנה שוב שלום,
    לכל איש מקצוע מותר להתערב, אם הוא חושב שההתערבות שלו עוזרת לפציינט, ולא חשוב אם זה בגן או בקופת-חולים.או לי גם הרופאה היא רופאה התפתחותית ? זה לא ברור לי.
    בכל אופן, אני שוב אומרת : כאמא, מותר לך לסרב, ולהודיע לכל רופאה או רופא, או איש מקצוע אחר, שאת מסרבת שהם יתערבו או יטפלו בילדה. זו זכותך, וכל איש מקצוע צריך לכבד את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו