עוד שאלה על גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה על גמילה
    נירה
    30/05/2013

שלום רב,

ילדתי בת שנתיים וחצי, חכמה מאוד ועצמאית מאוד. השבוע התחלנו בתהליך גמילה מחיתולים, לאחר שהיא הביעה רצון לכך. אבל... היא ממש לא רוצה לשבת על האסלה (עם/בלי ישבנון) או על סיר. היא מתבכיינת כשמבקשים ממנה ללכת לשירותים וכשמושיבים אותה קמה מהר ולעיתים אף ממש מתנגדת, ובעיקר - מתאפקת. ככלל, נראה שהיא מתאפקת עד שלא יכולה יותר, ואז "בורח לה", אבל היא לא נראית מוטרדת מכך. מצד שני, היא ממש מתעקשת להיות עם תחתונים ולא עם טיטול, ואפילו בלילה צריך לשים לה טיטול בתחבולות, כי היא לא רוצה. בבוקר, כשקמה, מיד מורידה לעצמה את הטיטול ולובשת תחתונים. כשכן עושה בשירותים (נדיר, ולאחר שידולים שלנו) היא מאוד מאושרת וגאה. אותו דפוס חוזר גם בגן (יש שם די הרבה ילדים בתהליך גמילה כרגע).
    ניסינו לדבר ולהסביר, אבל היא מיד מעבירה נושא ואנחנו לא רוצים לנדנד וללחוץ. ניסינו את שיטת הפרסים. ניסינו בכל פעם ש"בורח לה" לקלח אותה, כי היא לא ממש אוהבת להתקלח ורצינו שתבין שיש תוצאות שליליות. אנחנו גם משתפים אותה בניקיונות (היא שמחה לנקות).
    אני לא יודעת איך לנהוג - אם היא לא בשלה עדיין, אשמח לחכות עוד קצת, אבל מצד שני, אני לא רוצה לערער את בטחונה העצמי וללכת בניגוד לרצונה המאוד מפורש ותובעני ללבוש תחתונים ולא טיטול. מה עושים? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה על גמילה

הוספת תגובה

• עוד שאלה על גמילה - תגובה

31/05/2013

שלום נירה,
    בוודאי שהילדה בתהליך, אבל עדיין לא בשלה לגמרי. אני מציעה לך לנסות את תחתוני הגמילה המיוחדים : הם נוצרו בדיוק לשלב שבו נמצאת בתך, וייתכן שיפתרו לכם ולה את הבעייה. אני מעריכה שבעוד זמן קצר תהייה גמולה לגמרי.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נירה
    31/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו