שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    סיון
    13/06/2013

ד"ר יוכי שלום רב
    יש לי בן בן 4 ואני בהריון גם מהגן וגם מהצהרון אני מקבלת שיחות לגבי ההתנהגות שלו. נאמר לי שקשה לו לקבל על עצמו את החוקים של המסגרת תמיד בנטייה לתזוזה קופץ מדבר לדבר נוטה להתפרץ לדברי אחרים מחפש תשומת לב מעבר לילדים אחרים מול זה הוא פיקח מאוד לגילו והגננת אומרת שיש העברת מידע הוא מרותק ושקט אך רוב הזמן הוא תזזתי ומתקשה לקבל על עצמו את המשימה של אותו רגע נתון לדגומא שעומדים במעגל הוא יתחיל להסתובב לפני כולם ינסה למשוך לידל זה או אחר את היד ועוד .מכיון שתמיד נאמר לי שהוא מאוד פיקח לגילו ואנו גם מבחנים ביכולות הגבוהות שלו קשה לי לדעת למי לפנות על מנת לעזור לו בנושא זה אשמח בעצתך רב תודות מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

13/06/2013

סיון שלום,
    נדמה לי שמנסים להגיד לך שהילד מגלה פעלתנות-יתר (היפראקטיביות). זה איננו קשור לאינטליגנציה, ולפעמים - זה אפילו מפריע לילד להיות קשוב וללמוד, גם אם הוא מוכשר מאד.
    בגיל זה, אתם זכאים לפנות למכון להתפתחות הילד, שם צריכה לאבחן אותו פסיכולוגית, והוא נבדק ע"י רופא התפתחותי. לפי האבחנה שמקובלת על שניהם, אפשר יהיה להדריך אתכם, וגם את הגננת, כיצד להתנהג איתו, כדי למתן את התופעה.
    כל טוב, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו