מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבסיון13/06/2013
ד"ר יוכי שלום רב
יש לי בן בן 4 ואני בהריון גם מהגן וגם מהצהרון אני מקבלת שיחות לגבי ההתנהגות שלו. נאמר לי שקשה לו לקבל על עצמו את החוקים של המסגרת תמיד בנטייה לתזוזה קופץ מדבר לדבר נוטה להתפרץ לדברי אחרים מחפש תשומת לב מעבר לילדים אחרים מול זה הוא פיקח מאוד לגילו והגננת אומרת שיש העברת מידע הוא מרותק ושקט אך רוב הזמן הוא תזזתי ומתקשה לקבל על עצמו את המשימה של אותו רגע נתון לדגומא שעומדים במעגל הוא יתחיל להסתובב לפני כולם ינסה למשוך לידל זה או אחר את היד ועוד .מכיון שתמיד נאמר לי שהוא מאוד פיקח לגילו ואנו גם מבחנים ביכולות הגבוהות שלו קשה לי לדעת למי לפנות על מנת לעזור לו בנושא זה אשמח בעצתך רב תודות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
13/06/2013סיון שלום,
נדמה לי שמנסים להגיד לך שהילד מגלה פעלתנות-יתר (היפראקטיביות). זה איננו קשור לאינטליגנציה, ולפעמים - זה אפילו מפריע לילד להיות קשוב וללמוד, גם אם הוא מוכשר מאד.
בגיל זה, אתם זכאים לפנות למכון להתפתחות הילד, שם צריכה לאבחן אותו פסיכולוגית, והוא נבדק ע"י רופא התפתחותי. לפי האבחנה שמקובלת על שניהם, אפשר יהיה להדריך אתכם, וגם את הגננת, כיצד להתנהג איתו, כדי למתן את התופעה.
כל טוב, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)