מעבר לגן עיריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן עיריה
    מאיה
    04/11/2013

שלום רב
    השאלה שלי לגבי ביתי הבכורה בת שלוש . השארתי אותה עוד שנה בגן פרטי מפני שחששתי שהיא לא מוכנה , קצת מפונקת וילדותית . מאוד קשורה אלינו ההורים .

עכשיו אני רואה שרוב ילדים הגן קטנים ממנה ונותרו רק 5 ילדים בני גילה .
    חבריה הטובים משנה שעברה עברו לגן עיריה ( בני 3.5 ) .

אני חוששת שזה יעצור את ההתפתחות שלה ושאין לה ממש עם מי לשחק . ישנם ילדים שנשארו בגן ואיתם אין לה כימיה כמו הם החברים הקודמים .

עצוב לי לראותה אותה עם קטנים . מדובר בילדה חכמה וגבוהה וזה לא עושה לי טוב לראות אותה עם הקטנים אבל יחד עם זה אני לא חושבת שהיא חזקה לגן עיריה ...לא מחזירה שמרביצים לה או חוטפים לה , רגישה , בוכה לפעמים מדבר קטן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לגן עיריה

הוספת תגובה

• מעבר לגן עיריה - תגובה

05/11/2013

מאיה שלום,
    בהחלט ייתכן שאת יכולה עדיין להעביר אותה לגן בו נמצאים החברים הקודמים שלה. פני למח' החינוך בעיריה, ובקשי מהם. לפי תיאורך, בהחלט כדאי לנסות. אם את מתלבטת, כפי שאת מבטאת זאת, התייעצי עם הגננת. ייתכן שהיא תתאר לך התנהגות חסונה יותר של הילדה, ואת תשתכנעי שהיא כן בשלה להתמודד עם ילדים גדולים יותר.
    אישית, אני תמיד בעד עידוד הילד להתמודדויות. ברוב המקרים, זה תורם להתפתחות ולחישול האישיות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו