תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים
    אורלי
    29/01/2014

רציתי להתייעץ בנושא שמאוד קשה לי. יש לי תאומים בני שנתיים וחצי. הוא חברותי, מחייך לכולם, חכם, חזק, מהיר , ונהדר..
    היא - יפה וחכמה, שרה מקסים, מספרת סיפורים, אבל- חלשה, מסורבלת (גם שמנמנה מה שמקשה על התנועתיות - ריצה, טיפוס), איטית, ובאופן כמעט מוחלט- תמיד "מפסידה" בריבים ביניהם. היא צוברת המון תסכול , מתכנסת הרבה בתוך עצמה, רוצה" לישון" ו"לאכול" באופן רגשי כשלא הולך לה מול העולם, בעיקר מולו.
    כואב לי מאוד לגביה. מאוד.
    אנחנו מנסים להעצים, לתת המון אהבה, להעניש אותו אם התנהג באלימות- וללטף במקביל אותה, לעודד בה צדדים חזקים. אבל כל זה נעלם כשהיא שוב חווה תסכול. תמיד הוא לפניה.
    האם יש לכם עצות עבורי?..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• תאומים - תגובה

30/01/2014

אורלי שלום,
    לצערנו, זו תמונה שכיחה אצל תאומים, במיוחד כשהם רואים מולם דמות מוצלחת יותר. נסי לפתח אצלה תחום שהיא יותר חזקה בו, כך שתצבור חוויות חיוביות. חברי אותה עם ילדים שקטים ורגועים, שלא יהוו עבור אתגר תחרותי כרגע. קחי אותה לפעילויות שהיא תהנה מהן, כמו סרטים או הצגות, נסי לתת לה זמן איכות לבד, בלי אחיה.
    במשך הזמן, עם הגדילה, היא תבין וןתמצא את דרכה. הרי רובנו לא מושלמים !!!
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו